Η  Ιερά εξέταση ειναι εδώ!! όσοι σκεπτόμενοι έχουν μείνει  δείτε γιατί είστε καταδικασμένοι

Ελληνικά Hoaxes: Αφού έγινε σημαία του αντιεμβολιαστικού κινήματος, αφού έγινε ο αγαπημένος των «ενημερωτικών ιστοσελίδων» παραπληροφόρησης, οι οποίες έσπειραν φόβο και αμφιβολίες για το εμβόλιο, στο τέλος συμφώνησε με τα επιστημονικά δεδομένα: «Το εμβόλιο της PFIZER είναι ασφαλές σε άμεση σύγκριση με τα άλλα εμβόλια της παλαιότερης τεχνολογίας. Στην ουσία δεν εμφανίζει ανεπιθύμητες ούτε περισσότερες, ούτε βαρύτερες από το εμβόλιο της γρίπης»

Μερικά σχόλια απο θαυμαστές της άνωθεν σελίδας που ανήκει σε έγκυρες πήγες και οχι σε «ενημερωτικές ιστοσελίδες» παραπληροφόρησης (sic) ενώ όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες ψέματα πολύ πριν τον Covid-19, αλλα λόγω οι ότι μάζες μεγάλωσαν με αυτα τα ψέματα δεν καταλαβαίνουν καν οτι ειναι ψέματα, και τα έχουν κάνει δεδομένα επειδή έτσι λένε όλοι γύρο τους , και οι έγκυρες πήγες τους πήραν και extra λεφτά για να διασπείρουν προπαγάνδα υπέρ Covid-19:

Ο ρόλος σας είναι να εντοπίζετε τα fake news η να κάνετε προπαγάνδα για το εμβόλιο;;; Έχω μπερδευτεί με τις αναρτήσεις σας..... Αλλά μάλλον εδώ αποκαλύπτεται...Btw ο συγκεκριμενος, αυτό που είχε πει είναι ότι επιφυλάσσεται μέχρι να έχει περισσότερες πληροφορίες.

Το Hoax που βρίσκεται σε αυτήν την ανάρτηση; Ο τρόπος που έχετε διατυπώσει αυτό που θέλετε να πείτε βγάζει μια εμπάθεια και μια ειρωνία που δεν ταιριάζει με το ύφος της σελίδας.

Απαράδεκτο άρθρο. Είμαι απολύτως σοκαρισμένος καθώς σας θεωρούσα μια φωτεινή εξαίρεση στην χιονοστιβάδα παραπληροφόρησης που ζούμε. Κάνετε ακριβώς αυτά που καταγγέλλετε σε άλλους.Δεν βλέπω πουθενά αμφισβήτηση του Κουβέλα για την ασφάλεια των mRNA, αντίθετα βλέπω προτροπή να παραγγελθούν μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι. Αυτό που έλεγε σε όλες τις συνεντεύξεις είναι ότι πρέπει να παραγγελθούν άμεσα τα φάρμακα μονοκλωνικών αντισωμάτων για να αποσυμφορηθουν οι ΜΕΘ γιατί θα δούμε πολύ αυξημένο αριθμό θανάτων (που το βλέπουμε) και ότι είναι αδύνατον να γίνει γρήγορος εμβολιασμός όλου του πληθυσμού (που επίσης το βλέπουμε με τις καθυστερήσεις που ήδη ανακοινώθηκαν.)

Το αστείο ειναι ότι ο ρόλος σας είναι να μην διασπειρονται ψευδείς ειδήσεις. Τώρα πιστεύετε πραγματικά ότι αυτό που κάνετε τωρα(τον τρόπο που το διατυπώνετε ) μας πείθετε ότι είστε ανεξάρτητοι σαν σελίδα;

Πρώτη φορά διαβάζω τόσο απαράδεκτο άρθρο από εσάς. Αποσπασματικές δηλώσεις πριν από μήνες . Ποιο πολύ μοιάζει σαν δολοφονία χαρακτήρα. Αν αυτή είναι η τακτική σας περιμένω και αντίστοιχα άρθρο με δηλώσεις πολλών μελών της επιτροπής που αλλά έλεγαν στην αρχή και αλλά μετά. Δυστυχώς για εσάς υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα. Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι όταν κάτι είναι άγνωστο στους επιστήμονες μπορεί να υποπέσουν σε λάθη. Εσείς φαίνεται ότι παραγνωρίζεται αυτό το γεγονός , αλλά το κακό είναι ότι το παραγνωρίζεται μόνο για συγκεκριμένους. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, και να ξέρετε ότι με αυτό το άρθρο χάσατε μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης μου που πιστέψτε με ήταν πολύ μεγάλη. Αυτά τα άρθρα κατά την γνώμη μου μόνο να ενισχύσουν θεωρίες συνωμοσίας καταφέρνουν.

Το ειρωνικό ύφος του άρθρου, δείχνει μεγάλο κόμπλεξ του συγγραφέα ,προς τον κ. Κούβελα.

Δεν υποστηρίζω ούτε τους μεν ούτε τους δεν γιατί δεν μου αρέσουν τα άκρα , αλλά τα σχόλια σας είναι απαράδεκτα , από ποτέ όταν υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι είτε στο να κάνουν το εμβόλιο είτε όχι αποτελεί "κίνημα" και ομαδοποίηση ;;; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Και με ποια ιδιότητα παίρνετε θέση υπέρ της ασφάλειας του εμβολίου ;

Ποιος αυτός ο Κούβελας που τα έβαλαν μαζί του γιατί προφανώς δεν ηταν δικό τους και μονο που δεν τον δολοφόνησαν ?

YΓ: Για τι επιστήμη μιλάνε? αυτή που έκαιγε ζωντανούς όσους δεν συμφωνούσαν μαζί της? από πότε η επιστήμη έγινε δόγμα ξανά?

Γιατί είστε καταδικασμένοι:Όλα αυτά τα σχόλια δεν ειναι από ομοίους τους που σχολιάζουν υπέρ, τι σημαίνει αυτό? πρώτων: Καταρχήν πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος για έχεις πατήσει like σε σελίδα που σου λεει τι ειναι αλήθεια και τι ψέματα λες και είσαι μικρό παιδί,και με νοητική στέρηση,και όμως άλλοι αυτοι θεωρούνται μορφωμένοι με πτυχία(!).

Δεύτερο: Σαν αυτούς ειναι εκατομμύρια στην Ελλάδα, που οχι μονο διαβαζουν τέτοιες σελίδες αλλα έχουν ίδια "λογική" με αυτούς, κοινός προγραμματισμένα υποχείρια, όλη τους η ζωή ειναι ποδόσφαιρο , άπλα να έχουν μια δουλειά, να διαβαζουν σελίδες τύπου πρώτο θέμα, και να εχουν την "σημιτική λογική" , ψυχικά ζόμπι. Δεν σκέφτομαι, δεν καταλαβαίνω, υπακούω, πηγαίνω εκεί που μου δείχνουν, δεν έχω κανένα δικαίωμα εκτός από εκείνο που θα μου υποδείξουν.

Τρίτο: Δηλαδή ακόμη και αυτοί που δεν ειναι εντελώς ζόμπι, έχουν την σημιτική λογική δουλικών των γκοιμ , ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτονται και αντιλαμβάνονται ειναι για τα μπάζα, αλλιως δεν θα ηταν εκεί , πόσο δε να κάθονται να σχολιάζουν κατα ενώ τοσο καιρό την υποστήριζαν (!) όλοι αυτοί διαβαζουν σελίδες τύπου πρώτο θέμα, και έχουν λογική δούλων, η όλη η λογική τους και η αντίληψη τους βασίζεται μονο σε αυτά που τους έμαθαν.

Εδώ δείγμα πως υποτίθεται μεγάλοι άνθρωποι στο μυαλό "μορφωμένοι" και σοβαροί ζητάνε άδεια από τον δάσκαλο τους σαν μικρά παιδιά για να πανε να κατουρήσουν, παρακαλάνε ενα ακόμη πιο κατώτερο από αυτούς, επειδή άπλα κάποιοι άλλοι όρισαν ως πρωθυπουργό αυτο το ψοφίμι που αν το βάλεις να βιδώσει μια βίδα θα ψάχνει οδηγίες πως βιδώνει, και οπως έλεγε κάποιος το να ελευθερώσεις ηλίθιους απο δεσμά που σέβονται προφανώς ειναι αδύνατο :

Aν εξαφανίσεις όμως τα γκοιμ τα δεσμά θα μείνουν ακέφαλα και συνεπώς δεν θα μπορούν να κάνουν κουμάντο παντού, ένα τέτοιο σενάριο παίζει στους κόλπους των " θεών " δηλαδή ο αφανισμός μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Γης κυρίως των κατωτέρων φύλων το πρόβλημα ειναι οτι ειναι ανακατεμένοι μαζί με μη γκοιμ, όποτε είτε πρέπει να περιμένεις να να γίνουν όλοι γκοιμ με αιμομιξίες είτε πολλοι πρέπει να θυσιαστούν για να γίνει μια νέα επανεκκίνηση στην Γη χωρίς γκοιμ του Γιαχβέ, σύμφωνα με τους εκλεκτούς τους Γιαχβέ, αυτο σημαίνει ότι τα γκοιμ δεν ειναι άπλα κατώτεροι αλλα και μοχθηροί επειδή προέρχονται απο το κακό, κάτι που φαίνεται κιόλας αν προσέξεις την συμπεριφορά τους (αν δεν είσαι σαν αυτούς βεβαία ) και πως με δόλιο τρόπο προσπαθούν να σε ρίξουν στο επίπεδο τους , έχουν μοχθηρό πνεύμα , αν δεν έχεις πέσει στο υλιστικό επίπεδο τους δεν χρειάζεται να έχεις πτυχία ψυχολόγου για να καταλάβεις τι πνεύμα εχει κάποιος.

Σοβαρά τωρα περίμενε σωτηρία οι σκεπτόμενοι (όσοι έχουν μείνει) με τόσα πολλά ορκ αναμεσα μας να συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά και να προσκυνούν κατώτερους τους? κάποια αλλα γκοιμ θεωρούν σωστά αυτά που λένε κάποιοι και τις παιδιαρίστικες και εντελώς γελοίες εξηγήσεις που λένε μονο και μονο επειδή αυτός που τις λέει ειναι διδακτών και πρύτανης σε πανεπιστήμια, επειδή το είπε αυτός που έχει τίτλους, στα μυαλά των ηλίθιων ειναι σωστά ότι λέει, ενώ το μονο που κανει ειναι να λέει παπαγαλία ότι του λένε τα βιβλία που κάποιοι άλλοι έγραψαν για να μεταδώσουν την ηλιθιότητα και την άγνοια μεσώ των "ειδικών" " διδακτών "στις μάζες αρχή γενόμενης στα γκοιμ και αυτα με την σειρά τους σε όλους τους άλλους. Υπάρχει σοβαρό θέμα εδώ διότι αν αυτός που έγραψε το αρχικό σχολικό βιβλίο ειναι κομμουνιστης θα περάσει μέσα από αυτή την άνωθεν αλυσίδα την προπαγάνδα στα γκοιμ που οτι τους λες στα σχολεια το κάνουν δεδομένο και στην συνεχεία σε όλους μεσώ αυτών . Ως εκ τούτου δεν ειναι 100-200 συμμορίτες μασόνοι και Ιουδαίοι που κανουν μονοί τους κουμάντο παντού και όλοι οι άλλοι ειναι θύματα και αθώες περιστέρες, αλλα έχουν την βοήθεια όλων των γκοιμ όπως τα αποκαλούν, με αυτό τον τρόπο μια μικρη σπείρα σε σχέση με το πληθυσμό ελέγχει τα πάντα διότι μέσα στον πληθυσμό υπάρχουν γκοιμ που παρασύρουν ακόμη περισσοτερους και γίνεται ένας φαύλος κύκλος ..

Τέταρτο: Όποιος έχει μπει σε αυτήν την "μηχανική λογική" των γκοιμ και όλη τους η ζωή βασίζεται πάνω σε καθε τι μασονικό και τον υλισμό όπως ακριβώς διδάχτηκαν, και που δεν έχουν καμιά διάφορα από ζώα,(αν τα πετάξεις απο μικρά σε ζούγκλα και δεν πεθάνουν θα συμπεριφερονται σαν ζώα τύπου Μόγλης), συμπεριφέρονται και σκέφτονται ως άνθρωποι επειδή άπλα μεγάλωσαν με ανθρώπους, και άπλα τα έχεις μάθει να διαβάζουν, να γράφουν και μια δουλειά ώστε να ειναι χρήσιμα κάπου. Όποιος έχει μπει σε αυτήν την λογική των γκοιμ λοιπόν, οχι άπλα δεν καταλαβαίνει τίποτα άλλο απο αυτά που τους δίδαξαν, αλλα ειναι πλήρως ελεγχόμενος νοητικά, αν δεν καταλάβεις οτι πολλά άτομα γύρο σου άπλα αναπαραγουν αυτα που τους έμαθαν και επιμείνουν κιόλας οτι ειναι σωστά άσχετα αν δεν έχουν λογική αυτά που του έμαθαν, επειδή νοητικά πνευματικά ειναι κατώτεροι (αυτούς εννοούν με την λέξη γκοιμ), και λες τα ίδια με αυτούς επειδή έτσι διδάχτηκαν πως θα καταλάβεις τι γίνεται? όταν πας και πέφτεις μέσα στο λάκκο λογικό ειναι να μην βλεπεις τίποτα αφού είσαι μέσα στο λάκκο, δεν γίνεται να έχεις την λογική γκοιμ και να έχεις ίντερνετ για να διαβάζεις πρώτο θέμα, Μηχανή του Χρόνου και λοιπες τέτοιες σελίδες και ύστερα να απορείς γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο..

Οι περισσότεροι δεν εχουν ιδέα ούτε για τα βασικά όλος ο κόσμος τους ειναι η παρέα τους, 5-6 συγγενείς τους, τι ειπε η τηλεόραση η εγκυρη πηγή που διαβαζουν, και αυτό ειναι όλο μέχρι εκεί, καμιά διαφορά με τα προβατα και τον τσοπάνη άπλα υπάρχουν . Αυτά τα ίδια άτομα που δεν έχουν ιδέα για τίποτα λοιπόν μόλις ακούσουν κατι έξω απο το Matrix τους αμέσως θα πουν αυτο ειναι θεωρίες συνωμοσίας επειδή έτσι διδάχτηκαν (!) και συνεχίζουν την μίζερη ζωή τους σαν μην τρέξει τίποτα προσπαθώντας να παρασύρουν και τους άλλους στο ζωώδες επίπεδο τους και να ζεις και σκέφτεται σύμφωνα με τα πρότυπα αυτών, όλοι αυτοι λοιπόν παρασύρουν και τους άλλους στο Matrix τους.Εν κατακλείδι αναμεσα σε 100 άτομα μονο τα 10 ειναι σκεπτόμενα, που και αυτα αν δεν βρεθούν με αλλα άτομα σκεπτόμενα θα μείνουν στο επίπεδο των Γκοιμ όλη τους την ζωή, επειδή αυτα τα γκοιμ θα τον καταπνίξουν του τύπου τι πίνεις και τι χαζομάρες ειναι αυτα και όλα τα σχετικά.Στο μεταξύ ακριβώς επειδή εχουν άγνοια σε πληθώρα θεμάτων, πληρώνουν την άγνοια τους αφου αυτη ειναι η αίτια του κακού, και σε προσωπικό επίπεδο ....Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications