Όλα όσα είπε ο Ρόμπι Γουίλιαμς για την περίοδο που έκανε χρήση κοκαΐνης και ζούσε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Alien Nation του Τζο Γουντ και εξομολογήθηκε τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε από την πολλή χρήση κοκαΐνης αλλά και μια μεταφυσική εμπειρία του που επίσης τον έκανε να θέλει να αυτοκτονήσει.

Τη δύσκολη εκείνη περίοδο, όπως αποκάλυψε ο 45χρονος Ρόμπι που πάλευε με τους προσωπικούς του δαίμονες (ναρκωτικά, ψυχική υγεία) ζούσε σε ένα «σκοτεινό» (όπως το χαρακτήρισε) σπίτι στο Βόρειο Λονδίνο με μια πρώην σύντροφό του. Περιγράφοντας τη μεταφυσική εμπειρία του ανέφερε ότι όταν ήταν στο σπίτι του «πάντα άκουγε βήματα που σταδιακά χειροτέρευαν» γεγονός που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σπίτι τρομοκρατημένος, ενώ αν έπρεπε να επιστρέψει σε αυτό «θα αυτοκτονούσε».

Ο Βρετανός εξομολογήθηκε ότι αμέσως ένιωσε την αρνητική ενέργεια του σπιτιού, ως κάτι αλλόκοτο και σκοτεινό. «Εκείνη την εποχή έπαιρνα πολλή κόκα.

Ήμουν στο σπίτι και άκουγα βήματα να ανεβαίνουν τα σκαλιά.

Αυτό σταδιακά γινόταν χειρότερο:

«έμπαινα στο αυτοκίνητο και ό,τι και αν ήταν αυτό πήδαγε στο πίσω κάθισμα.

Δυο μήνες άντεξα, μετά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ πλέον. Πίστευα ότι αν έμενε κι άλλο μαζί αυτό το πράγμα, θα αυτοκτονούσα».

Ο Ρόμπι εξηγεί ότι αυτή η μεταφυσική εμπειρία τον έφτασε στα όριά του. «Μια μέρα ξύπνησα και στην άκρη του κρεβατιού μου είδα μια σκοτεινή ομίχλη. Ήμουν τόσο φοβισμένος που δεν τολμούσα να σηκωθώ και να πάω να βουρτσίσω τα δόντια μου, καθώς θα έπρεπε να περάσω μέσα από αυτή.

Εκείνη τη στιγμή είπα στη σύντροφό μου “θα φύγω τώρα, θα έρθεις μαζί μου;”.

Τελικά φύγαμε και πήγαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο Swiss Cottage Marriott».

Ο διάσημος ποπ σταρ είπε μάλιστα ότι αργότερα ανακάλυψε πως το σπίτι όπου ζούσε ήταν χτισμένο πάνω έναν μαζικό χώρο ταφής ανθρώπων που πέθαναν από μαύρη πανώλη κατά τον 14ο αιώνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications