Κυκλοφόρησαν οι σημειώσεις από ημερολόγιο του αξιωματικού  που εξέτασε τα παράξενα συντρίμμια από το Roswell

Ένας άνδρας που εξέτασε τα διάσημα συντρίμμια του 1947 στο Νέο Μεξικό ισχυρίζεται ότι βρήκε «άφθαρτα συντρίμμια που δεν κατασκευάστηκαν από ανθρώπινα χέρια» στο προσωπικό του ημερολόγιο, το οποίο δημοσιεύεται για πρώτη φορά.

Το πιο αξέχαστο γεγονός του 1947 στην ιστορία θεωρείται από πολλούς ως το μυστηριώδες περιστατικό στο Roswell,στο Νέο Μεξικό (ΗΠΑ). Ξεκίνησε με το γεγονός ότι στις 8 Ιουλίου 1947, η τοπική εφημερίδα Roswell Daily Record στην πρώτη σελίδα δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την πτώση «ιπτάμενο πιατάκι» όπως έλεγαν τότε τα UFO και την παράδοση των θραυσμάτων του σε στρατιωτικό αεροδρόμιο. Αυτή η ανακοίνωση έγινε από τον Jesse Marcel Sr. , ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της συντριβής και στη συνέχεια ηγήθηκε της έρευνας για την υπόθεση. Υπέθεσε αμέσως ότι τα συντρίμμια ανήκαν σε ένα εξωγήινο όχημα.

Μόνο μετά τη δημοσίευση του άρθρου, όταν οι πληροφορίες σχετικά με τη συντριβή των UFO έγιναν γνώστες, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι τα συντρίμμια ήταν απομεινάρια στρατιωτικού αερόστατου καιρού. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είπε ότι ήταν μέρος του αερομεταφερόμενου συστήματος Project Mogul, που δημιουργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Columbia, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο Woods Hole.

Ο Marcel Sr. απεβίωσε στις 24 Ιουνίου 1986, αλλά η ιστορία του συνεχίζεται με τα εγγόνια του - τον Jesse Marcel III και τον John Marcel , οι οποίοι δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι ο παππούς τους δεν αμφισβήτησε ποτέ την ορθότητα της αρχικής εκτίμησης του και δεν άλλαξε ποτέ τη μαρτυρία του για αυτό. που είδε εκείνη την ημέρα.

"Αποφάσισαν να τον κάνουν αποδιοπομπαίο τράγο και τον διέταξαν να αρνηθεί την πρώτη δηλώσει του για αυτό που βρήκε στην περιοχή του ατυχήματος. Ήταν ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού και του έδωσαν εντολές από ανώτερες αρχές. Στην πραγματικότητα, ήταν στο επίκεντρο αυτής της ιστορίας και στην καρδιά μιας συνωμοσίας ή μιας συγκαλυμμένης θεωρίας ", ο εγγονός του Jesse Marcel III.

Η μόνη φυσική απόδειξη ότι ο Jesse Marcel Sr. έλεγε αλήθεια είναι το ημερολόγιό του, το οποίο φέρεται να κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δημοσίως το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 στην τηλεοπτική ταινία του History Channel Roswell: The First Witness.

"Αυτά τα περίεργα κομμάτια αλουμινίου δεν μπορούσαν να κοπούν, να καούν, ούτε καν να λυγίσουν. Και υπήρχαν επίσης θραύσματα με ακατανόητα σύμβολα. Ο τόπος των θραυσμάτων ήταν στην έρημο", έγραψε στο ημερολόγιό του.

Στη συνέχεια, εξέτασε τα συντρίμμια , καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν κατασκευασμένα από ανθρώπινα χέρια. Ο Marcel ο οποίος ήταν καπνιστής, και πάντα κουβαλούσε έναν αναπτήρα, προσπάθησε να βάλει φωτιά σε ένα κομμάτι ή να το λιώσει δεν έλιωσε ούτε πήρε φωτιά. Στη συνέχεια, τα συντρίμμια μεταφέρθηκαν στη στρατιωτική βάση του Roswell, όπου ο Marcel και οι συνάδελφοί του συνέχισαν τις προσπάθειές τους να αναγνωρίσουν τι είδους υλικό ήταν κατασκευασμένο το αντικείμενο. Το ημερολόγιο περιγράφει ότι προσπάθησε να τρυπήσει ένα κομμάτι από τα συντρίμμια με ένα τρυπάνι, αλλά το τρυπάνι έσπασε.

Χαρακτήρισε τα κομμάτια ως "αλουμινόχαρτο" πολύ ελαφριά αλλά πολύ δυνατά. Μερικά από αυτά ήταν χαραγμένα με "εξωγήινα γράμματα", και εκτός από το "αλουμινόχαρτο" υπήρχαν κομμάτια από μέταλλο και κάποιο είδος πλαστικού, συν "χιλιόμετρα" οπτικών ινών."Έγραψε ότι υπάρχε κάτι σαν υαλοβάμβακας και οπτικές ίνες που θα μπορούσαν να είναι απο υπολογιστές", λέει ο John Marcel.

Ο Marcel Sr. έγραψε ότι προσωπικά δεν είδε ζωντανά πλάσματα στο σημείο της συντριβής, αλλά ανέφερε ότι είχαν ακούσει ότι υπήρχαν πολλές παρόμοιες συντριβές UFO ταυτόχρονα στην πέριοχη και ότι πράγματι βρέθηκε ένα ζωντανό πλάσμα σε ένα από αυτά. Σύμφωνα με τα εγγόνια του, ασκήθηκε πολύ έντονη πίεση στον παππού τους να ανακαλέσει την αρχική δήλωση και να πει ότι δεν είδε τίποτα, αλλά εξακολουθούσε να λεει την αλήθεια σταθερά και μέχρι το θάνατό του. Να σημειωθεί οτι εκεινη την εποχη δεν είχαν βγάλει την φράση θεωρίες συνωμοσίας ώστε να την πουν και ξεμπερδεύουν, έπισης δεν είχαν εμβολιάσει τις μάζες...(!)Και ο νοών νοείτω..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications