Αύξηση ΣΟΚ στην βία κατά των γυναικών στην Ελλάδα - Δείγμα για τι λερά κυκλοφορεί

«Μένουν σπίτι» και «σαπίζουν» στο ξύλο τις γυναίκες τους...πρωτοφανές! αφού υποθέτεται ειναι όλοι απόγονοι αρχαίων δηλαδή απόγονοι του ευγενούς γένους με "καθαρό ελληνικό DNA" έτσι λένε οι δήθεν ειδικοί (!) και αν κάνεις μια βόλτα παντού βλεπεις σημιτικές φυλές αραβικού τύπου που ειναι και έτσι λόγο φυλής να θελουν να επιβάλλονται και να εξαπατούν οχι μονο σε γυναίκες τους αλλα τους πάντες γιαυτό διψούν για εξουσία ...

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, σημείωσε ότι την περίοδο της καραντίνας αυξήθηκαν οι καταγγελίες για κακοποίηση γυναικών.

«Δυστυχώς η περίοδος του εγκλεισμού εκτίναξε τις καταγγελίες για κακοποίηση γυναικών στη γραμμή 15900 όσο και στα συμβουλευτικά κέντρα. Είναι ένα φαινόμενο που δεν συνέβη μόνο στην Ελλάδα. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο», υπογράμμισε.

Όλα δείχνουν πως νταήδες άντρες με το Lockdown δεν βγαίνουν έξω, ξεσπώντας όλη την ώρα πάνω σε γυναίκες. Πού να ψηφιστεί και υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Η γυναίκα ή και ο άντρας θύμα θα πρέπει να… συνεννοηθούν με τους βασανιστές τους και το παιδί θα γίνει μπαλάκι.

Παράλληλα, η κ. Συρεγγέλα τόνισε ότι η πολιτεία διαθέτει δομές στήριξης τόσο για τις κακοποιημένες γυναίκες όσο και για τα παιδιά τους.

«Οι γυναίκες πολλές φορές δεν μιλούν. Είτε γιατί φοβούνται τι θα πει ο κοινωνικός και οικογενειακός περίγυρος είτε γιατί εξαρτώνται οικονομικά από το σύντροφό τους. Παράλληλα, υπάρχει και ένα ταμπού για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά χωρίς πατέρα» επισήμανε σχετικά με τον λόγο που οι γυναίκες δεν καταγγέλλουν την βίαιη συμπεριφορά που υφίστανται.

«Στόχος μας είναι να καταγγείλουν όσο περισσότερες γυναίκες γίνεται. Ο τετραπλασιασμός στις καταγγελίες στο 15900 πρέπει να θεωρηθεί καλός. Στόχος μας είναι να αρχίσουν οι γυναίκες να μιλούν. Οι γυναίκες μπορούν να καταγγείλουν και μπορούμε να τις βοηθήσουμε» τόνισε με νόημα.

«Η βία κατά των γυναικών έχει ευρύ φάσμα. Ξεκινά από την λεκτική παρενόχληση μέχρι την ανθρωποκτονία, ή αλλιώς τη γυναικοκτονία», εξήγησε.

----

Αφού έκαναν μια κοινωνία μπάχαλο φαντάσου τι έχει να γίνει τα επόμενα χρονιά αφου τα αγρίμια μουσουλμανικής ράτσας θα αυξήσουν, σαν να μην φτάνουν οι ντόπιοι απόγονοι βάρβαρων, θα ξανα γίνει οπως ηταν στο μεσαίωνα ακόμα και ο ίδιος ο χριστιανισμός είχε υπό την γυναικά, αλλα έχουν και την λύση :Η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων,κάτι σαν φεμινισμό (!)

Δεν ξέρουν με τι αγρίμια ειναι παντρεμένες? πολλές ειναι με αγρίμια διότι αυτά τα αγρίμια εξαπατούν με μεγάλη ευκολία, και έτσι αναπαράγουν την μοχθηρή φυλή τους γιαυτό γέμισε η κοινωνία αγρίμια , και άλλες ειναι σαν αυτούς, καθώς συνεχεία παρουσιάσουν την μια όψη, ενώ και πόλλες γυναικες ανήκουν σε μοχθηρές ράτσες,τα μεγαλύτερα θύματα ειναι αυτές που δεν ανήκουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications