Τράμπ προς δημοσιογράφους για ιστορικό ρεκόρ Wall Street: «Ευχαριστώ τους Αμερικανούς που δεν είναι σαν & εσάς»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ με αφορμή το γεγονός ότι το χρηματιστήριο της Wall Street σημείωσε ιστορικό ρεκόρ επί των ημερών του ξεπερνώντας τις τριάντα χιλιάδες μονάδες, εξέφρασε με ευθύ τρόπο την απέχθειά του προς τους δημοσιογράφους των mainstream media που τον πολέμησαν ολόκληρη την προεδρική του τετραετία.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για το ότι το χρηματιστήριο έφτασε για πρώτη φορά τις 30.000 μονάδες», είπε ο Ντόναλντ Τράμπ κατά την διάρκεια δηλώσεων για το ιστορικό αυτό ρεκόρ του αμερικάνικου χρηματιστηρίου. Ήταν το 48ο ρεκόρ για το αμερικάνικο χρηματιστήριο, στα χρόνια διακυβερνησής του και αυτό λέει πολλά για το πως ξέρει να διαχειρίζεται σωστά την οικονομία παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Κλείνοντας την μόλις 1 λεπτού τοποθετησή του όμως φρόντισε να «σοκάρει» τους παριστάμενους δημοσιογράφους λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους αυτής της χώρας γιατί δεν είναι σαν και εσάς».

Παρά το γεγονός ότι η οικονομία δίνει πάντα την προεδρία στην Αμερική, εάν τελικά ο Ν.Τραμπ δεν καταφέρει να επανεκλεγεί δικαστικώς, θα είναι ο πρώτος πρόεδρος που δεν κατόρθωσε να κερδίσει για αυτόν τον λόγο.

Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει πόση «πλύση εγκεφάλου» έκαναν εναντίον του τα mainstream media για να εκλέξουν ως πρόεδρο κάποιον ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα σωστής νόησης.

«Στις αγορές αρέσει η σιγουριά και η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ αίρει την αβεβαιότητα για την προεδρική διαδοχή», εξηγούσε ο Τζέφρεϊ Χάλεϊ, αναλυτής στην Oanda Asia Pacific Pte, επιχειρώντας να ερμηνεύσει την τρομερή άνοδο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications