Τα τέσσερα σενάρια για  το μέλλον της Γης  -  ένα από αυτά  ειναι η εξαφάνιση της ανθρωπότητας  από την Γη

Ενώ εκατομμύρια των εκατομμυρίων ζουν μέσα στην άγνοια την απληστία και των εκφυλισμό των πάντων,κάποιοι έχουν αποστολή να κατακτήσουν η και να εξαφανίσουν εντελώς το ανθρωπινό γένος, η να κρατήσουν μερικούς δούλους τύπου antifa ώστε να τους έχουν και ως "προζύμι" κατωτέρων φύλλων για άλλους πλανήτες αποικίες του θεϊκού γένους που θα κοιτάξουν να κατακτήσουν. Αυτό ειναι το σέναριο 1 δηλαδή μείωση του πληθυσμού ώστε να να μείνουν μονο φυλές του Γιαχβέ στην Γη .

Αυτά που ακολουθούν ειναι για μύστες και για όσους μπορουν να καταλάβουν 5 πράγματα, οι υπόλοιποι διαβάστε lifo και πρώτο θέμα, μέχρι εκεί που φτάνει η αντίληψη σας δηλαδή, αφού όλα τα αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ουγκ (!)οι επαναστάτες πάντως δεν ηταν θεωρίες συνωμοσίας,πως γίνεται ενώ υπάρχει αφθονία τροφίμων και τεχνολογίας η ζωή στην Γη να γίνεται όλο και χειρωτερη?

Γίνεται κατανοητό επίσης πως απέκτησαν τεχνολογία ώστε να ταξιδεύουν στο σύμπαν και να μαγαρίζουν πλανήτες: την έκλεψαν απο το θεϊκό γένος! δεδομένου ότι οι ιδιοι ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις , αυτο φαίνεται και απο το γεγονός οτι οι κατώτερες φυλές τους δεν έχουν καμιά εφεύρεση ιστορικά ,από το κακό δεν ερχεται δημιουργία αλλα καταστροφή, τουλάχιστον στην Γη αυτό συμβαίνει, πως γίνεται να εχουν την ίδια τεχνολογία με το θεϊκό γένος?

Σενάριο 2: Μέτα από μια μακροχρόνια απέλαση των ερπετών,και αφου εχουν ρίξει το βιοτικό και πνευματικό επίπεδο στα επίπεδα ζώων,και έχουν εκφυλίσει το ανθρωπινό γένος και με αιμομιξίες όσο δεν παίρνει άλλο, θα έρθει ώρα να την εξαφανίσουν κιόλας, επειδή τρέφουν θανάσιμο μίσος στο ίδιο το ανθρωπινό γένος επειδή ειναι κατα εικόνα και κατα ομοίωση του εχθρού τους , δηλαδή το αντίθετο από αυτούς του κάλου .

Δεν ειναι απίστευτο που οι μάζες ενώ η ζωή τους έχει καταντήσει εντελώς δουλική, και όλα να ειναι κατα της να μην έχουν καταλάβει τίποτα? στο τέλος θα τους εξαφανίσουν όλους,για γίνει αυτό πρώτα θα γίνουν όλοι γκοιμ, προς το παρόν έχουμε φτάσει στο σημείο που οι μάζες δεν έχουν αντίληψη ούτε για τα αυτονόητα..

Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα." Άρα αυτός ο πλανήτης θα καταντήσει σαν τον πλανήτη Άρη... Και όπως γίνεται πάντα οι κάλοι παρουσιαζονται ως δαίμονες και οι δαίμονες ως κάλοι, άφου οι χριστιανοί κάποιος Mart Sander έβγαλαν ως θεά του διαβόλου και την Maria Orsic, ενώ ηταν τύπου Nikola Tesla , και όπως ειπες καποιος δίκαιος: τα παιδιά τεράτων αποκαλούν τους άλλους διαβόλους η ειρωνεία όλων! αν είχε γεννηθεί στο μεσαίωνα θα την είχαν κάψει ζωντανή στην πυρά τέτοιες γυναίκες κυνηγούσαν εξάλλου ως κακές μάγισσες: Knut Hamsun στη νορβηγική εφημερίδα Aftenposten, 7 του Μάη, 1945: Δεν είμαι άξιος να μιλήσω για τον Αδόλφο Χίτλερ η ζωή του και τη δραστηριότητα του μου προσκαλούν συναισθηματική συγκίνηση. Ήταν ένας πολεμιστής, ένας πολεμιστής για την ανθρωπότητα, κήρυκας του ευαγγελίου της δικαιοσύνης για όλους τους λαούς. Ήταν Αναμορφωτής και η ιστορική του μοίρα του ήταν σε μια εποχή πρωτοφανούς βιαιότητας που έπρεπε να δράσει,και τελικά έπεσε θύμα.

Σενάριο 3 εναλλακτικό του 2 : Όχι άπλα θα εξαφανίσουν την ανθρωπότητα απο προσώπου Γης αλλα αυτός ο πλανήτης θα γίνει το νέο τους σπίτι, με κληρονομιά την τεχνολογία που ούτε καν ειχαν φανταστεί , δηλαδή οχι μονο την φανερή αλλα και την κρυφή που αποκόμισαν όλα αυτά τα χρονιά από θεϊκό γένος , και την κρατάνε κρυφή μεχρι να ξεπαστρέψουν εντελώς το ανθρωπινό γένος, να έρθει ο μεσσίας τους και αυτός ο πλανήτης θα γίνει πλανήτης δαιμόνων οπως λένε αρχαία κείμενα που απο εναν τέτοιο πλανήτη έκαναν εισβολή στην Γη

Σενάριο 4: Δεύτερη παρέμβαση του θεϊκού γένους (κατα εικόνα και κατα ομοίωση) η επιστροφή δια της βιας αυτή την φορά, αφού εξαφανιστούν απο προσώπου Γης οι κατώτερες φυλές δηλαδή το 2/3 του πληθυσμού μετά τα πράγματα θα ειναι εύκολα, ώστε να μην έχουν στρατό τα ερπετά, όπως έγινε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με αποτέλεσμα "το πρόβλημα της Γης" οι κατώτερες φυλές να συμμαχήσουν με τα ερπετά κατα της Γερμανίας ..Όσοι αναρωτιουνται τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους "κακούς ναζι" για αρχή θα πρέπει να τρέπονται να λέγονται άνθρωποι και κατα δεύτερο δεν έχετε ιδέα ποσά χαμηλά έχετε πέσει στα ματιά των "θεών" σαν μαϊμούδες σας βλέπουν που προσκυνούν τα ερπετά η ξέφτιλα σας δεν έχει όρια γιαυτό αν δεν σας εξαφανίσουν τα ερπετά θα σας εξαφανίσουν οι "θεοί" να ξεβρομίσει η Γη απο την παρουσία σας παράσιτα είστε πολλοί και συμμαχικοί του σατανά όπως ξέρετε το κακό, Deutschland Deutsch-land το land σημαίνει Γη/νησί η λέξη Deutsch προέρχεται απο την κελτική λέξη Theodiscus,που επίσης ειναι δυο λέξεις, βρείτε τι σημαίνει αυτή η λέξη άφου είστε νοήμονα οντά, και γιατι οι θεοί πήγαν στην Γερμανία στους "κάκους" και δεν ήρθαν στην Ελλάδα με 400 χρονιά Τουρκοκρατία .

Όλα ανάποδα σας τα έμαθαν τα ερπετά, και κανένας από όλους αυτούς τους υποτιθέμενους ερευνητές δεν εχει πει οτι οι "κακοί ναζι" είχαν επαφές με το θεϊκό γένος και οχι με τα ερπετά, όπως αρέσκονται να λένε ,και δήθεν τους "κακούς υποχθόνιους", οι κακοί δεν ειναι στην Κοίλη Γη αλλα στην επιφάνεια της μονο οι άσχετοι και οι κολλημένοι χριστιανοί λένε αυτές τις ηλιθιότητες, πάρα το γεγονός οτι ακόμη και ο Ναύαρχος Byrd μιλάει για πνευματικά αγγελικά άτομα ανθρωπινής μορφής, όμοιος και οι Βουδιστές και για μπεις εκεί πρέπει να είσαι ευγενές ψυχή ως ασπίδα προστασίας από μοχθηρές φυλές να μην μαγαρίζουν και την Αγκάρθα :

Για να πέτυχει αυτό πρέπει να γίνει μια τεράστια φυσική καταστροφή στο Πλανήτη ώστε διαλύσει όλο το μασονικό σύστημα, και να πεθάνουν εκατομμύρια υπηρέτες τους...η Κοιλάδα των Ρόδων 2309 μ.Χ. Ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού, όπως γνωρίζουμε, σταματά να υπάρχει και εξαφανιζονται ρυπογόνες φυλές απο προσώπου Γης. Τότε θα καταλάβουν τα δίποδα ζώα που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι τι εννοούσε ο Paul Joseph Goebbels με το: Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει. Όσα μιάσματα δεν εξοντωθούν θα μαζευτούν σε ξερονήσια πάλι αφου πρώτα τους γίνει στείρωση ώστε να ψοφήσουν και να ξεβρομίσει ο πλανήτης απο την παρουσία τους, μαζί με λοιπές κατώτερες φυλές του κάκου, θα μείνουν μονο το θεϊκό γένος ,και όσοι ανήκουν σε θνητές φυλές η Ιαπωνική και η κινεζική, οι αιμομιξίες θα απαγορεύονται δια ροπάλου,και κάθε φυλή θα έχει το χώρο της στην Γη .

Στην Νότιο Ευρώπη, 200 διανοούμενοι και στοχαστές ίδρυσαν την πόλη στην οποία έδωσαν το όνομα "Κοιλάδα των Ρόδων", το 2894. Και τότε θα αναλάβει ξανα το θεϊκό γένος. 3382 μ.Χ: Οι άνθρωποι ειναι πνευματικοί με υπερ-όραση και υπερ-διαίσθηση "μικροί θεοί". Πράλληλα υπάρχει αφθονία υλικών αγαθών και η ιεραρχία ειναι πνευματική, οι άνθρωποι έχουν πια μια βαθιά εσωτερική καλλιέργεια, οι άξίες είναι πνευματικές, κυριαρχούν συναισθήματα αδελφοσύνης και ευγένειας. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Dienach "το απίστευτο και το αδύνατο έχουν μπορέσει να το κάνουν αληθινό". Ζουν μια νέα Χρυσή Εποχή.. Αυτό ειναι δείγμα ότι δεν θα έχουν την εξουσία τα ερπετά με τα γκοιμ τους , παρτέρια και συντριβάνια, κήποι που δημιουργούσαν ανθοπλημύρα, πλήθος από γαλάζιες πεταλούδες αγάλματα και γλυπτά απο συνθετικό μάρμαρο σαν την Αγκάρθα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications