Tα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα από όσο είχαν εκτιμηθεί αρχικά ....!

Η Ελλάδα οδεύει προς μεσαίωνα από τον ίδιο το λαός της στην πλειοψηφία του, δείτε άπλα τι σελίδες ειναι στην στην πρώτη θέση και βγάλτε συμπεράσματα, ο άλλος ο "πατριώτης" με νοημοσύνη 5άχρονου έβαλε πρόσφατα copy paste κείμενο συμμοριτών ότι ηταν "μύθος" το οπλικό σύστημα "Άρτεμις", φυσικά και ηταν μύθος, και θεωρίες συνωμοσίας.

Προ μηνών είχε έρθει εδώ κάποιος αμφίβολου ράτσας και είπε: ΕΣΥ θα μας πεις ΠΟΣΟ Έλληνες είμαστε?? με ποια προσόντα? ο τυπος αυτός που το έγραψε αυτό ήσαν ελληνόφωνος μονο που ρώταει ειρωνικά , πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος(η να έχεις πέσει στο επίπεδο τους ) για να νομίζεις ότι όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαίων, και απο ποιους αρχαίους εννοούν?

Και "προσόντα" θεωρεί τους τίτλους σπουδών και τους εγκάθετους ψευδο-γενετιστές ουγκα ουγκα που παπαγαλίζουν ότι ηλιθιότητες τους έμαθαν του τύπου ότι όλοι έχουν κοινή καταγωγή στην Γη ενώ έχουν διαφορετική προέλευση και καταγωγή(εκτός Γης), ανάλογα το γένος, και ότι ξαφνικά οι μαϊμούδες έγιναν άνθρωποι και λοιπες ηλιθιότητες που τους διδάσκουν, και που βγαίνουν στα παράθυρα(τους ηλίθιους βγάζουν να λενε αυτα που τους έμαθαν ως δεδομένα) και σε "έγκυρες πήγες " όταν δεν δίνουν βήμα σε κανέναν πραγματικά ανεξάρτητο, πάρα μονο σε δικούς τους πράκτορες που παριστάνουν τους ειδικούς επι πάντως! δεν το ξέραμε οτι πρέπει να σπουδάσουμε ηλιθιότητες τους για να μπορούμε να καταλάβουνε σε τι γένος ανήκουμε, και είμαστε ηλίθιοι δεν βλέπουμε ότι πολλοί Νεοέλληνες οχι άπλα ειναι ίδιας ρατσας με άραβες αλλα έχουν και "σημιτική λογική"..

Αλλα πολλοί ελληνόφωνοι που αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων οχι μονο φυλετικά δεν εχουν σχέση αλλα και στο χαρακτήρα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες και άλλοι έχουν πέσει στο επίπεδο τους , η δε υποκριτική και ύπουλη συμπεριφορά τους ξεχωρίζει αμέσως ακόμη και ο τρόπος που σκέφτονται..Έχει γεμίσει βάρβαρους η Ελλάδα εδω και πολλά χρονιά που παριστάνουν τους απόγονους τους αρχαιων ενώ οι αρχαίοι ηταν ευγενές γένος..Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι δογματικοί που βλέπουν ποδόσφαιρο και ουρλιάζουν στα καφενεία σαν άγρια ζωα του δάσους και σφάζονται για ομάδες χωρίς να έχουν κανένα όφελος με τους αρχαίους?

Το κακό έλκει το κακό,και αν δεν είσαι σαν αυτούς βλέπεις το κακό αμέσως, βεβαία πολλοί έχουν συνηθίσει το κακό η έχουν πέσει στο επίπεδο τους ... Γιαυτό μόλις άρχισες και έλεγες αλήθειες που δεν είπε κανένας στην Ελλάδα ενοχλήθηκαν πολλοί εκτός από τους ελληνόφωνους , όσο είσαι στο επίπεδο νεοελλήνων όλοι μελί γάλα....

Εκτός ότι έχουν κάνει δεδομένα τα μασονικά Παραμυθιά στα πάντα, υποστηρίζουν λάθος άτομα παντού, ακομα και στο ίντερνετ,εξ αρχής λοιπόν βλεπεις ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στοιχειώδους αντίληψης, δεν καταλαβαινουν τα λάμογια και τους πονηρούς ειτε γιατί από μικρά έχουν μεγαλώσει μαζί με αυτούς, ειτε γιατί ειναι σαν άυτους: ... Υπό ναζιστική Κατοχή :

Εγώ δεν βλέπω καμια σβάστικα πουθενά πάντως ! τα αντίθετα βλέπω παντού μαρξισμό σιωνισμό αλλα για ένα παράξενο λόγο, οι μάζες που έχουν πτυχία και θεωρούνται Νοήμων οντά πιστεύουν οτι οι κακοί ηταν οι ναζι που αντιστάθηκαν στον μαρξισμό! αν δεν ειναι αυτο ο ορισμός των τρελών τότε τι ειναι? στα σχολειά δεν σας έμαθαν για "κακούς ναζι" και πως οι "κάλοι" ηταν οι δημοκράτες μαζί με κομμουνιστές? αυτούς έχετε τους "κάλους" απο το 1945, δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορείται τους "κακούς" ναζι 80 χρονιά μετά ενώ έχετε δημοκρατία στην Ελλάδα από το 1974? μήπως τελικά οι κακοί ηταν αυτοί και οχι οι ναζι και γιαυτο ο κοσμος παει από το κάκο στο χειρώτερο? λίγη λογική δεν βλάπτει ..... επίσης πρέπει να έχεις νοητική υστέρηση ενώ οι δημοκράτες σας κανουν την ζωή κόλαση μαζι με τα κομμουνιστικα μιάσματα τους που η θέση τους ειναι στα ξερονήσια εσύ να κατηγορείς τους κακούς ναζι!

Η "Χούντα" των Συνταγματαρχών:

Παρόμοια ιστορία με την άνωθεν, να υποθέσω οτι και τοτε υπήρχαν πολλοι Νεοέλληνες που πήραν το μέρος τον ελληνόφωνων που ειναι η αληθινή μαρξιστική χούντα με επικάλυψη δημοκρατίας, ενώ η "Χούντα" οπως νομιζουν του Παπαδόπουλου πήγε ρεύμα στα χώρια τους έφτιαξε δρόμους κτλ, και τώρα κλαψουρίζουν, σαν κατι άλλους ηλίθιους που αποκαλούν φασίστες τους ελληνόφωνους ενώ οι φασίστες της Ιταλίας απο οπού προέρχεται αυτή λέξη και παραπέμπει σε πατριώτες επίσης αντιστάθηκαν στον μαρξισμό , κατηγορούν ως φασίστες τους αντιφασίστες (!) η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά μαζί!

Μήνυμα σε ενα φιλο ευρωπαϊκού γένους γιατι με Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους δεν βγάζεις άκρη, μαλιστα μια γνήσια απογονή αρχαίων και φυλετικά και πνευματικά δεν διαβάζει καμιά από αυτές τις έγκυρες πήγες που διαβαζουν ορδές νεοελλήνων και τις θεωρούν οχι μονο για ελληνικές αλλα και ενδιαφέρουσες:

Πλανήτης των πιθήκων ....! η άλλη την ίδια στιγμή που κατηγορεί τους ελληνόφωνους την ίδια στιγμή λέει τα ίδια με αυτούς και υποστηρίζει την προπαγάνδα και τα ψέματα τους, σαν αυτήν ειναι εκατομμύρια στην Ελλαδα επειδή διαπίστωσες ότι ειναι έτσι λόγο ράτσας..Κατά αλλα τσιρίζουν θα πάνε φυλακή το ένα το άλλο για όλα αυτά που κάνουν , μα για να γίνει αυτο πρέπει να μπουν σε θέσεις κλειδιά οι εχθροί τους, αφού οι φερόμενοι δικαστές στην Ελλάδα γλείφουν σαν σκυλιά ιουδαίους και ολο το σύστημα δικαιοσύνης ειναι σημιτικό πως θα πανε φυλακή? και από το 2014 βλέπεις να λενε μονο κατα της Χ.Α όλοι ομαδικά ακόμη και δηθεν πατριώτες, εντέλως ηλίθιοι νεοέλληνες , σαν αυτούς τους ηλίθιους που νομιζουν οτι οι κακοί Γερμανοί ηταν Μογόλλοι και έτρωγαν Βελανίδια αλλα απολαμβάνουν την τεχνολογία τους,αυτό είδες πρώτη φορά στο ίντερνετ και αμέσως κατάλαβες οτι πολλοι Νεοέλληνες ειναι εντελώς ηλίθιοι, σαν λένε ότι Τesla ηταν απόγονος βάρβαρων! γιαυτό οι συμμορίτες ελληνόφωνοι είχαν βάλει σε μια σελίδα τους να εξαπατούν τα μειωμένης νοημοσύνης άτομα, κατώτερα νοητικά άτομα κάπως έτσι το είχαν γράψει, όποτε η δουλειά γίνεται αυτόματα μετά ντόμινο απο εναν ηλίθιο στον αλλόν , επειδή αυτοί Νεοέλληνες με κατώτερα πνεύματα (γιαυτό και έχουν μηδαμινή νοημοσύνη), ειναι πολλοί περισσότεροι από το ευρωπαϊκό γένος με αποτέλεσμα να παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους .

Και αυτό το βούρλο που δεν καταλάβει ούτε το blog της να φτιάξει έχει πιο πολύ κόσμο από την δίκια μας σελίδα, όπως και άλλοι Νεοέλληνες όμοιοι της επειδή πολλοί νεοελληνες έχουν τα ίδια μυαλά με αυτούς! πολλες φορες δεν μπόρεις να καταλαβεις αν ειναι δουρειοι ιπποι, η απλά ειναι ηλίθιοι, κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των νεοελλήνων πέραν του οτι ειναι υλιστές ειναι οτι δεν ειναι πνευματικοί και δεν έχουν καμια σχέση με θέματα μυστικισμού ενώ οι αρχαίοι έπαιρναν συμβουλές απο τους μύστες, αν της μιλήσεις για εξωγήινους θα κανει σαν τους κομμουνιστες ουγκ ουγκ!!! τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές?..Να γιατι έμειναν προβατα τόσα χρονιά που εχουν ιντερνέτ επειδή ακόμη και οι "πατριωτικές σελίδες" που διαβαζουν ειναι απο Νεοέλληνες !

Μια άλλη πατριώτισσα απο τα Lidl ενώ πήγες να της πεις μια πληροφορία από τον βασιλιά Κωνσταντίνο για τους ελληνόφωνους συμμορίτες που έχει μυστικιστικές προεκτάσεις και σχέση με πολλά που συμβαίνουν σημερα και ο λόγος που έβγαλαν και την λεξη ρατσιστές, γιατί αν της έλεγες απο τους κακούς ναζι τις ίδιες πληροφορίες επειδή ειναι άγνωστης ράτσας μη ευρωπαϊκού γένους θα σε έλεγε κάκο ναζι όπως την έχουν μάθει απο τα σχόλεια , απάντησε , πας να με κάνεις Βασιλικιά ουγκ(!),λογική αχιβάδας αντί να σταθεί στην πληροφορία αμέσως το είδε δογματικά το θέμα, όπως κάνουν ορδές νεοελλήνων που κατα τα αλλα νομιζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαιων, ενώ οι αρχαίοι αυτοι που νομιζουν αυτοί δεν ήσαν δογματικοί, αυτο ειναι χαρακτηριστικό κατωτερων φύλων που τους φτιάχνεις ένα δόγμα και τους ελέγχεις . Τι να τους κάνεις τέτοιους Νεοέλληνες? άντε και πες να τους κανεις φανατικούς Έλληνες όπως ειναι φανατικοί με ομάδες και σημιτικά κόμματα και λοιπόν? μονο σε πολεμο θα ηταν κάλοι που και πάλι θα πάρουν το μέρος των ελληνόφωνων όπως εκαναν το 40 !...και πράγματι πολλοι Νεοέλληνες έχουν αραβική καταγωγή, σε όσους τους ενοχλεί η αλήθεια πρόβλημα τους..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications