«Νοσηλεύεται» σε “σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό” ο Μαυρίδης   τι κρίμα !

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Ευτυχείτε. Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος έχει νοσήσει από κορονοϊό. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής μίλησε μέσω μηνυμάτων με συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”, όπου περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που περνάει.

«Σόρρυ που δε το σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου, πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά.

Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δεν θα αντέξουν αυτό το διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει η λέξη να τα πούμε», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μα όλοι ειναι στο κόλπο? τυχαίο που όλοι ειναι αριστεροί και ψεύδονται στα πάντα λόγο ράτσας? ο εν λόγο τύπος που προωθείται κιόλας ως σούπερ φιλόζωος, ξέρει ότι οι "κακοί" ναζι ηταν οι πρώτοι φιλόζωοι και απο αυτούς πήραν την ιδέα και έφτιαξαν ολο αυτο το θεατρο του παράλογου με τους δήθεν και επιλεκτικά φιλόζωους για να το παίζουν "άνθρωποι" οι όμοιοι του? όμοιος και τους λεγόμενους Vegan (!) .

Αν βγαλουν "κακό ναζιστή" ότι κόλλησε κορωνοϊό τοτε πράγματι μπορεί να τους πιστέψεις, ειναι τέτοια η χαζομάρα του όχλου που αν είχαν λίγο μυαλό οι κάτωθεν έγκυρες πήγες (όπως και αλλες όμοιες ) θα ειχαν ελάχιστο κόσμο από το 2014, και δεν θα έβγαιναν ετσι στην αναζήτηση επειδή ειναι "ανεξάρτητες ", και θα τις διάβαζαν μονο ελληνόφωνοι,που μέχρι και αυτοί δεν περίμεναν ότι ο όχλος θα έφτανε σε τέτοιο σημείο ηλιθιότητας να τους κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα τους και να σου πατάνε και like, η "δίκαιη" η google θα έβγαζε έτσι διαφορετικές σελίδες και οχι όλες που λένε ακριβώς τα ίδια copy paste ενώ έχουν δεκάδες δήθεν "αρθρογράφους", βαζουν τα ίδια όλες μαζί copy paste η μια απο την άλλη και οι μάζες νομιζουν οτι διαβαζουν δήθεν διαφορετικές σελίδες τόσα χρόνια...Το Τρίο Στούτζες την έγκυρης μαζικής αποβλάκωσης :

Μπείτε σε αυτές τις "ανεξάρτητες πήγες" και γραφτέ υπέρ της "Χούντας" και θα δείτε πως θα σας κανουν ομαδικά επίθεση ορδές από τα μισθωμένα άναρχο-troll που σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι υπέρ...Mέχρι και μια άλλη "έγκυρη πηγή" τους ονόματι Μηχανή του χρόνου έχει 700.000 like άντε μετα να πεις στην Κυρα Σούλα απο το Κολοκοτρωνίτσι ότι το 1945 κέρδισαν οι κακοί και γιαυτό ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο και έχουν εκφυλιστεί τα πάντα, όταν απο το σχολείο ακομα την εχουν μάθει ψεύτικη ιστορία, και δεν της κόβει καθόλου να σκεφτεί άφου το 1945 κέρδισαν οι κάλοι γιατί δεν έγινε παράδεισος ο κόσμος? βλέπεις οι δημοκράτες έχουν εκφυλίσει και την ίδια την λογική αλλιως δεν θα διάβαζαν έγκυρες πήγες τους οι μάζες. Ούτε θέατρο δεν ξέρουν να παίξουν! αλλα μικρό το κακό για τους λόγους που λέμε πιο πάνω.. Το να πιάνεις την κάθε μια τηλεπερσόνα και να της λες αν δεν πεις αυτο θα μείνεις εκτός τηλεόρασης και χωρίς δουλειά ειναι το μονο εύκολο, το πρόβλημα ειναι ότι ο όχλος δεν καταλαβαίνει τίποτα πλέον :

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Χα χα χα...
Κι εσύ τώρα τι ψάχνεις; Δεν βλέπεις που έχει πέσει τόση αναδουλειά;
Εκτός τηλεόρασης τόσο καιρό είπε ότι έχει κοροϊδοϊό και "καθάρισε"!
Έβλεπα και μιά έγκυο στον 7ο μήνα να έχει βγει στο σκάι και να λέει ότι κόλλησε γιατί δεν πρόσεχε και μπλα, μπλα, μπλα...
Να βάλω στοίχημα ότι θα γεννήσει 1η θέση και θα δωθεί προίκα και για το μωρό;
Το κόλπο είναι το εξής:
1. Κολλάς κοροϊδοϊό!
2. Συμμετέχεις σε κρατική διαφήμιση για τον κοροϊδοϊό!
και στις 2 περιπτώσεις παίρνεις τα "ρέστα σου"!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications