Περίεργη μαρτύρια: Απήχθη από εξωγήινους και  είδε τον τραγουδιστή Robbie Williams

Το 1999, ένας Βρετανός απήχθη από εξωγήινους και μετά από μια σειρά ιατρικών πειραμάτων, στάλθηκε ξαφνικά σε κάποια εξωγήινη στρατιωτική βάση. Εκεί, μεταξύ άλλων ανθρώπων που είχαν απαχθεί από εξωγήινους, είπε ότι είδε και τον τραγουδιστή Robbie Williams να ειναι σε αυτή την εξωγήινη βάση. Αυτή ακριβώς την ιστορία περιέγραφει ένας Βρετανός στο επερχόμενο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει το 2021.

Το όνομα αυτού του Βρετανού είναι ο Russ Kellett και διαβεβαιώνει ότι όταν οι εξωγήινοι τον απήγαγαν, είδε τον δημοφιλή τραγουδίστη Robbie Williams . Ο Kellett ορκίζεται ότι η ιστορία του δεν προϊόν φαντασίας και ψεύτικα και δεν ηταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Ο Kellett προσπάθησε να του μιλήσει είπε ακόμη και αν δεν ηταν ο Robbie Williams έμοιαζε με αυτόν . Αλλά δεν τον άφησαν. Ακόμα και τώρα, μετά από πολλά χρόνια, ο Kellett φοβάται αυτούς τους εξωγήινους και λέει ότι είναι επικίνδυνο να έρθετε σε επαφή με αυτά τα πλάσματα και ότι οι απαγωγές είναι πραγματικές και δεν ειναι αστείο.

Ο Kellett ισχυρίζεται ότι όλα συνέβησαν ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε έναν δρόμο κοντά στο Bingley στο West Yorkshire. Περίπου στις 22:00, είχε επισκεφθεί μια αρχαία πέτρινη δομή που λέγεται ότι ειναι από τους Δρυίδες, και στην συνεχεία μπήκε σε μια σήραγγα επαρχιακού δρόμου και ... βρέθηκε μέσα σε ένα διαστημόπλοιο.

Ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τις λεπτομέρειες πως ακριβώς έγινε η απαγωγή του αλλά είδε ότι καθόταν σε μια καρέκλα, και στη συνέχεια να του βάζουν ένα σωλήνα στο λαιμό του, με την οποία έκαναν μια ένεση στο λαιμό. Γύρω του είδε πλάσματα παρόμοια με ανθρώπους, αλλά «φαλακρά και πολύ ψηλά». Υπήρχαν επίσης μικρά πλάσματα που όλα έμοιαζαν μεταξύ τους.

Προσπάθησε να κάνει ερωτήσεις, αλλά ήταν φιμωμένος. Τότε τα πράγματα έγιναν πιο περίεργα. Μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο, όπου του έβαλαν κατι σαν κράνος στο κεφάλι του. Ο Kellett ήταν στα πρόθυρα πανικού. Τότε αυτός και αρκετοί άλλοι από τους απαχθέντες τοποθετήθηκαν σε ένα είδος «στρατιωτικής βάσης» του είπαν ότι ειναι κάποιου είδους «στρατιωτική αποστολή». Τότε δίπλα του ο Kellett είδε τον τραγουδιστή Robbie Williams και φορούσε το ίδιο κράνος με αυτόν .

Ο Russ Kellett στη δεκαετία του 1990:

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια σε αυτή τη «στρατιωτική αποστολή» δεν θυμάται, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Δεν θυμάται πολλά επειδή γίνεται κάποιου είδους σβήσιμο της μνήμης, αλλά όταν προσπάθησε να πει αυτήν την ιστορία, κατηγορήθηκε ως ψεύτης . Ακόμα και σε συνέδρια για τα UFO, λίγοι τον πίστεψαν. Πολλά χρόνια αργότερα,είχε μερική αναγνώριση, πρωταγωνιστώντας σε προγράμματα για UFO και παραφυσικά.

Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο τραγουδιστής έκανε μια δημόσια δήλωση ότι οι εξωγήινοι τον επισκέπτονταν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν κάνει και σε αυτόν απαγωγή, σχετικό post: Ο Robbie Williams φοβάται ότι θα τον επισκεφτούν εξωγήινοι,και οι δυο ειναι "τρελοί"? η πράγματι τους είχε γίνει απαγωγή απο εξωγήινους και τους ειχαν πάει στην ίδια εξωγήινη βάση μαζί με άλλους? και για να σας το κάνουμε ακόμη πιο χειρότερο: υπάρχει εμπιστευτικά μαρτύρια από γυναικά και στην Ελλάδα που σχετίζεται με άλλα που ούτε καν εχουν διανοηθεί οι μάζες αλλα "κουμπώνουν" στο παζλ για το τι γίνεται και τι έχει γίνει ιστορικά , που δεν την λέει σε άσχετους επειδή θα την βγάλουν τρελή , αυτό σημαίνει ότι τις περισσότερες φόρες φοβούνται να μιλήσουν για την απαγωγή τους, επειδή ορδές ανεγκέφαλων χλευάζουν οτι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους η από δόλο, τρίβουν τα χεριά τους κάποιοι που έχουν και σχέση με αυτούς τους εξωγήινους αυτοι ειναι που τα χλευάζουν από δόλο τέτοια θέματα ακόμα και μέσα από έγκυρες πήγες τους ειναι αυτοί που τσιρίζουν ότι όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, και ακομα και θύματα απαγωγών φοβούνται να μιλήσουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications