Ολοκληρωτικός έλεγχος του κράτους στην καθημερινότητα των πολιτών

Απαγορεύσεις κυκλοφορίας, online παιδεία και online φακέλωμα, οικονομικές σχέσεις αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών με κατάργηση των μετρητών, μνημόνια που ορίζουν τις οικονομικές σχέσεις, κρατικά επιδόματα που αντικαθιστούν τις ελεύθερες συναλλαγές κι ένα επιτελικό κράτος - πατερούλης. Ο κατάλογος συνεχώς επεκτείνεται και μεγαλώνει.

Με βολική δικαιολογία τον κορωνοϊό η κυβέρνηση αναστέλλει τις συνταγματικές ελευθερίες των Ελλήνων δημιουργώντας ένα «προηγούμενο» χρήσιμο σε κάθε κυβέρνηση. Ξέρετε που συμβαίνουν αυτά; Στην Κίνα του κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού. Και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η κοινωνία μας φαίνεται να κινεζοποιείται με δραματικά γρήγορους ρυθμούς.

Αυστηρός, ολοκληρωτικός ελέγχος του κρατικού μηχανισμού επί της καθημερινότητας των πολιτών. Η κατάργηση της ιδιωτικής σφαίρας – που αποδεικνύεται από τις ολοένα και αυξανόμενες εισβολές αστυνομικών σε σπίτια για την διάλυση συναθροίσεων – σημαίνει την κατάργηση των βασικών αξιών του δυτικού πολιτισμού. Αυτό ακριβώς ζούμε και θα έπρεπε να μας τρομάζει.

Όπως σημειώνεται σε άρθρο σημερινής εφημερίδας: «Εάν με τόση ελαφρότητα αποφασίζονται τόσο δραστικά μέτρα, αντισυνταγματικά μέτρα που ακριβώς θα σταματήσει αυτό το ολισθηρό μονοπάτι; Ποιο ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο το υποτιθέμενο «υγειονομικό συμφέρον» σταματά να υπερβαίνει τις βασικές αξίες του δυτικού πολιτισμού; Μπορεί το «φάρμακο» να είναι πιο επιβλαβές από τη ασθένεια; Αυτό φαίνεται πάντως ότι συμβαίνει τούτη την στιγμή με τις επιλογές της κυβέρνησης.

Οι ακροαριστεροί και το Πολυτεχνείο, αποτελούν μια βολική δικαιολογία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού της είναι βέβαιο ότι υπάρχουν άλλα πιο «πονηρά» σχέδια. Σχέδια που για να προχωρήσουν πρέπει πρώτα να έχουν εξασφαλίσει τον περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών. Δεν θα μπορούσε μια άλλη "κρίση" να προέλθει από την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας στην Τουρκία; Και να απαγορευθεί στους πολίτες να συναθροίζονται και τότε;

Κανονικά οι βουλευτές της ΝΔ θα έπρεπε να είναι ήδη στα κάγκελα καθώς ο κορωνοϊός και η προσπάθεια για περιορισμό του δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να είναι δικαιολογία για την περιοστολή συνταγματικών δικαιωμάτων. Πρόκειται περί δικαιολογιών. Κάθε καθεστώς που επέβαλλε τέτοιου είδους περιορισμούς επικαλούταν το «γενικό καλό», έναν λόγο «ανώτερης βίας» και υποστήριζε ότι ήταν κάτι το προσωρινό.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ολλα όσα γράφετε για το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗΓ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ Η ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ Bill Gate πως μηλαγια την Κίνα, και τους Εβραίους σιωνιστές της Αμερική, τοΝ Γιωργακη τον «Έλληνα», τον άλλον «Έλληνα» το ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, κτλ. Τον Κουτσούμπα τον αγράμματο εσείς στην Ελλάδα δεν τον ακούτε? Τι ήταν η δήθεν διαδήλωση των Εβράιω, και των Ελλήνων δούλων τους,στην Εκπομπή του Πολυτεχνείου?? Με την ηλιθεια Δαμανακη την οποία οι Εβραίοι Έλληνες . Και μην ξεχνάτε ήταν φυλή με την νομημη κόρη του Δαγιάν. Εμείς αυτά ξέρουμε στην Αμερική. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,! Όταν επέστρεψε στην ΚΙΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ κινέζους, για εξάσκηση.Ο Εβραίος Αμερικανός ΒΡΕΣΙΝΣΚΗ, ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΟ οΚΙΣΣΙΝINGERS TA EIPE, OPως και μεγάλος Γάλλος Εβραίος, REYMOND ARON, στο σπίτι του οποίου εργάστηκα ως υπηρέτρια, ΟΤΑN σπούδαζα στο Παρίσι. Εκεί γνώρισα και τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΑ ΠΑΡει μαθηματα από τον RAYMOND ARON. Άκουγα τι λέγανε , και Ολλα μείνανε στο μυαλό μου, και χρόνια αργότερα είδα μπροστά στα μάτια μου Ολλα όσα του δίδασκε, με δυο λέξεις του δίδασκε ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ!! Εγώ αυτό που βλέπω σήμερα σχεδόν σε ΟΛΛΕΣ τις χώρες είναι ότι οι άνθρωποι ξέρουν τι τους περιμένει χωρίς να κουνήσουνε το δαχτυλάκι τους! Εμείς που αγωνιζόμαστε για 29 σήμερα, θυσιάσαμε τα πάντα, μας καταδιώκουν, μας έχουν διώξει από ΦΒ, Τwinter, Kai σχεδον YOUTUBE, BLOGS και τάλιπα .Χωρις να διάβασε τουλάχιστον το βιβλίο του Κ. ΠΛΕΥΡΗ, ΟΙΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΝΙΣΕΣΕΒΡΑΙΟΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΕΣ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙΤΟΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΟΧΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΑΠΟ ΜΙΚΡΑ. ΣΗΜΕΡΑΟΙΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝΣΙΩΝΙΣΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΙΤΗΣΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΑΝΟΤΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΟΥΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ, στην κοινωνιών όπου ζουν, βλέπουν τις ΨΕΦΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΗΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ.ΠΩΣ ΓΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? Διότι ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΥΝΕΤΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΔΑΣΚΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ.ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙΗΑΛΗΘΕΙΑ, εάν δείτε τι συμβαίνει σήμερα στον Πλανιτη. Οι Εβραίοι που γνωρίζουμε δενειναιοι Βάρβαροι Εγκηματιες όπως ο Νετανιάχου κτλ.δενειναι οGâtes και οι Πάμπλουτοι Εβραίοι. Απλώς σκεφτείτε ΠΩΣ ΓΗΝΑΝΕ ΤΟΣΟΠΛΟΥΣΙΟΙ,και γιατί θενουν να εξωτωσουν τον Ελληνισο, τη ΑΣΠΡΗ φυλή, και να θανατωσουν7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙΟ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications