Ο Σώρρας καταστρώνει την δυναμική του επάνοδο

Προτίθεται να ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα για να αναστήσει το κόμμα του.Εκτός φυλακής, πλέον, βάζει άμεσα μπροστά τα σχέδια του – Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις».Τους τελευταίους τρεις μήνες, ο Αρτέμης Σώρρας ετοίμαζε τη νέα του ζωή.

Είχε μεταφερθεί στις Φυλακές Χαλκίδας και γνώριζε ότι τα Χριστούγεννα θα τα γιόρταζε στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Για περισσότερο από δύο χρόνια ζούσε έγκλειστος στην ΣΤ’ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, εκεί όπου τα προηγούμενα χρόνια συνυπήρχαν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και οι άλλοι επώνυμοι των μεγάλων σκανδάλων.

Έχοντας αθωωθεί στα έξι από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε και περιμένοντας το Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου, ο Σώρρας καταστρώνει την καινούρια του πραγματικότητα και τη δυναμική του επάνοδο. Άλλωστε, το Εφετείο λίγη σημασία έχει αφού έχει ήδη εκτίσει την ποινή του για μια καταδίκη έξι ετών που αφορά απόπειρα απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Απόπειρα απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου! και οχι για τα 600 δις! ενώ οι άλλοι που παίρνουν εκατομμύρια απο το κράτος δεν τρέχει τίποτα

Ο 54χρονος καταδικάστηκε γιατί υποστήριζε ότι πήρε από τον Μπαράκ Ομπάμα 2,7 τρισ. δολάρια καθώς πούλησε στις ΗΠΑ διαστημική τεχνολογία (!) έτσι λένε οι έγκυρες πήγες τους για τον βγάλουν τρελο ενώ αυτός δεν έχει πει πότε κατι τέτοιο σε κανένα βίντεο, και προθυμοποιήθηκε να χορηγήσει δάνειο 600 δισ. στο Ελληνικό Δημόσιο με επιτόκιο 0,5% για 100 χρόνια προκειμένου να διαγραφεί το χρέος.

O Αρτέμης Σώρρας, αφού μείνει για ένα χρονικό διάστημα στο σπίτι του προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, στη συνέχεια προτίθεται να ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα για να αναστήσει το κόμμα του. Αν και κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις, το κόμμα που έφτιαξε το 2015, το βέβαιο είναι ότι έχει ακόμα φανατικούς υποστηρικτές και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και πριν από μερικές εβδομάδες εμφανίζονταν άτομα που προθυμοποιούνταν να μπουν μέσα στη φυλακή για να βγει έξω ο αρχηγός τους.

Στο αποφυλακιστήριό του δεν υπάρχει κάποιος όρος που να του απαγορεύει να ανεβάζει στα social media τις ακραίες σουρεαλιστικές θεωρίες του, καθώς το μόνο που είναι υποχρεωμένος να κάνει είναι να εμφανίζεται δύο φορές στο Α.Τ. της περιοχής του. Το γεγονός ότι τον κυνήγησαν και αυτόν οι ελληνόφωνοι με τις εγκληματικές τους οργανώσεις λέει πολλά, και αυτόν τον έκλεισαν φυλακή με γελοίες κατηγορίες και για άσχετους λογούς ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications