Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις εργαζομένων, η ιστορια επαναλαμβάνεται τα ίδια έκαναν στην σοβιετική ένωση

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο που θα γίνονται οι μετακινήσεις εργαζομένων, προχώρησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τη μετακίνηση των εργαζομένων-μισθωτών του ιδιωτικού τομέα μπορούν να χρησιμοποιούνται νομίμως εναλλακτικά και τα δύο έντυπα ως προς την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης άδειας κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα με τους εξής δύο τρόπους: Α) χειρόγραφη βεβαίωση τύπου Α΄ (εκτύπωση από το https://forma.gov.gr/ ), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον εργοδότη με φυσική σφραγίδα αυτού και παρέχεται με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος ή

Β) βεβαίωση άδειας κυκλοφορίας για τους εργαζόμενους από το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», στο https://eservices.yeka.gr/. Για τα μέλη οργάνων διοίκησης και τους αυτοαπασχολούμενους-ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, για λόγους διασταύρωσης, για τη μετακίνησή τους μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο οι βεβαιώσεις άδειας κυκλοφορίας που εκδίδονται από το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ».

Με τις βεβαιώσεις άδειας κυκλοφορίας που εξάγονται από το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», καλύπτονται και οι εκτός των ορίων περιφερειακής ενότητας μετακινήσεις για λόγους εργασίας.

Διευκρινίζεται ότι οι ήδη εκδοθείσες από το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» βεβαιώσεις άδειας κυκλοφορίας, ισχύουν μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης τους.

Επειδή πολλοι δεν έχουν ιδέα οτι ζουν σε ένα κομμουνιστικό μασονικό κόσμο με επικάλυψη δημοκρατίας μάλιστα ένας Νεοέλληνας που θελει να ονομάζεται και απόγονος αρχαιων έλεγε οτι ο κομμουνισμός δεν υπάρχει (!) ενώ όλη την Ευρώπη έχει "δημοκρατικό" κομμουνισμό και το facebook ειναι γεμάτο με ομάδες και σελίδες άναρχο-κομμουνιστών ,οι δε αγαπημένες τους σελίδες "έγκυρες πήγες" ειναι όλες μαρξιστικές :

Ελεύθερη κυκλοφορία
Το σύστημα διαβατηρίων στη Σοβιετική Ένωση περιόρισε τη μετανάστευση πολιτών εντός της χώρας μέσω του " propiska " (άδεια κατοικίας / σύστημα εγγραφής) και τη χρήση εσωτερικών διαβατηρίων, οι αγρότες που δεν είχαν εσωτερικά διαβατήρια δεν μπορούσαν να μετακινηθούν σε πόλεις χωρίς άδεια. Τα ταξίδια σε κλειστές πόλεις και σε περιοχές κοντά στα σύνορα της ΕΣΣΔ ήταν περιορισμένα.

Ελευθερίες συνάθροισης
Η ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι ήταν περιορισμένες.Όλα τα υπάρχοντα συνδικάτα οργανώθηκαν και ελέγχονταν από το κράτος. Όλες οι πολιτικές οργανώσεις όπως το κίνημα Pioneer και η Komsomol χρησίμευαν για την επιβολή του Κομμουνισμού.

Ελευθερία λογοτεχνικής και επιστημονικής έκφρασης
Πολλές επιστήμες, καταργήθηκαν στη Σοβιετική Ένωση, καταδικασμένες ως « αστική ψευδοεπιστήμη » ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κυνηγούν γιατρούς που δεν λένε τα δικά τους, και ότι ενόχλει ειναι ψευδοεπιστήμη επίσης έβγαλαν και τον μασονικό όρο θεωρίες συνωμοσίας αφότου δολοφόνησαν τον Κένεντι δεν υπήρχε επι σοβιετική ένωση . Σύμφωνα με τον Σοβιετικό Ποινικό Κώδικα, η ταραχή ή η προπαγάνδα με σκοπό την αποδυνάμωση της σοβιετικής εξουσίας ή την κυκλοφορία υλικού ή λογοτεχνίας που δυσφημεί το Σοβιετικό Κράτος ηταν με φυλάκιση για περίοδο 2-5 ετών, για δεύτερο αδίκημα, που τιμωρείται για περίοδο 3-10 ετών.

Ελευθερία της έκφρασης
Ένα εκτεταμένο δίκτυο πολιτικών πληροφοριοδοτών χρησιμοποιήθηκε για τη συλλογή πληροφοριών για την κυβέρνηση και την αναφορά περιπτώσεων ύποπτης διαφωνίας.Η σοβιετική καταστολή ήταν ένα de facto σύστημα δίωξης ανθρώπων που ήταν ή θεωρήθηκαν εχθροί του σοβιετικού συστήματος,σήμερα το λένε εχθροί της δημοκρατίας .

Ενδεικτικά μερικές σελίδες γεμάτες ελληνόφωνους κανένας κομμουνιστής δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος ούτε έχει σχέση με αρχαίους αυτούς που νομίζεται , και οι περισσοτεροί ειναι ίδιες φυλές με τους μετανάστες χρήσιμα γκοχιμ στην γλωσσά τους που έφτιαξε ο Γιαχβέ για υπηρετούν την εκλεκτή φυλή του(Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους) πράγματι ειναι αδέλφια τους οι μετανάστες αφού ειναι ίδιες φυλές, ζείτε μαζί με αυτα τα γκοιμ και κάνετε και παιδιά μαζί τους εδώ και πολλά χρονιά, και οι υπόλοιποι διάφορες αλλες σημιτικές φυλές άραβες Ιουδαίοι κτλ και το έχουν ονομάζει όλο αυτό δήθεν ιδεολογία :

«... το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι ο διεθνής κομμουνισμός»- Georg Marlen Νέα Υόρκη 1937 - To γεγονός μάλιστα οτι οι μάζες εχουν ίντερνετ και ούτε ξερουν ούτε βλέπουν τίποτα σημαίνει οτι ζουν σε ζωντανό Matrix!και ενώ ήδη από το 2016 γίνεται απίστευτη λογοκρισία και στις ελάχιστες ανεξάρτητες σελίδες που υπάρχουν, οι μάζες νομίζουν ότι η google τους βγάζει ανεξάρτητες πήγες όταν ψάχνουν κάτι, εκτός ότι εχει εξαφανίσει δεκάδες βίντεο απο το youtube με ενοχλητικές αλήθειες , και πως το facebook δεν κάνει λογοκρισία, που οτι post βάζεις αν ενοχλεί εχει μηδαμινή απήχηση αφού δεν το εμφανίζει πουθενά, γιαυτό μετά το λινκ έχει κωδικά τύπου ?fbclid ωστε να σταμπάρουν τι ενοχλεί ώστε να μην το βλέπει κανένας,αν τους ξεφύγει κανέναν που ενοχλεί και τελικά εχει μεγαλη απήχηση τοτε το βγάζουν fake news ψευδό-επιστήμη και θεωρίες συνωμοσίας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications