Σοκ στο MEGA:Κομμώτριες στέλνουν SMS για «παροχή βοήθειας» και μπαινοβγαίνουν στα σπίτια εν μέσω lockdown

Εθνικός "τρόμος" και για έγκυρες πήγες τους που έκαναν μια συγκλονιστική αποκάλυψη : Τα κομμωτήρια μπορεί να είναι κλειστά λόγω lockdown όμως οι κομμώτριες κάνουν «χρυσές» δουλειές σε κατ’οίκον επισκέψεις.Παγκόσμιο σοκ!!! έχει χάρη που ειναι δημοκράτες αλλιως θα ετοίμαζαν επιλεκτική ομάδα στα πρότυπα ISIS και θα τις πυροβολούσαν, γιατί που να μπαίνεις στο κόπο να φτιάχνεις Γκουλάγκ? άσε που οι αρμόδιες υπηρεσίες ειναι απασχολημένες με τα χοτ σποτ, σιγά μην ταΐζουν και τις αιρετικές κομμώτριες.

Ούτε ο φόβος του κορωνοϊού ούτε του προστίμου, δεν σταματάει, τις παράνομες κατ’οίκον επισκέψεις, που πραγματοποιούν κομμωτές και κομμώτριες. Εν μέσω πανδημίας, με αυξημένο το κίνδυνο μετάδοσης, ορισμένοι αψηφούν το lock down και εκμεταλλεύονται το κλείσιμο των κομμωτηρίων για να αυξήσουν τις δουλείες τους…

Οι υπηρεσίες πλήρεις και όλων των ειδών.Σε ρεπορτάζ του LiveNews ακούστηκε ο εξής διάλογος:
-Εσείς κάνετε και βαφές; Κουρέματα;
-Ό,τι έχει σχέση με το μαλλί, τα πάντα, τα πάντα, μέχρι και προσθετικές εξτένσιον, hair tattoo, ο,τι θέλεις, τα πάντα. Όταν σου λέω να φιξάρουμε το ραντεβού, δηλαδή να έχω κενό. Απλά. Όλο το χρεώνω 20, τη ρίζα είναι στα 12 ευρώ. Πέρασμα ρίζας.

Μάλιστα η συγκεκριμένη κυρία, προσπαθούσε επίμονα να κλείσει το ραντεβού, αφού ήταν ήδη σε πελάτισσα, και όπως λέει δεν φοβάται τους ελέγχους και μετακινείται ελεύθερα παρά την απαγόρευση…

-Έχετε κάποιο πρόβλημα εσείς στη μετακίνηση;
– Όχι κυρία μου, δεν έχω πρόβλημα. Δεν έχω πρόβλημα
-Το λέω επειδή κάνουν έλεγχο…
– Δεν έχω τέτοια θέματα, όποτε θέλει ο πελάτης εγώ πηγαίνω, αλλά και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, απλά να ξέρετε είμαι σε πελάτισσα, θέλετε να κανονίσουμε τώρα το ραντεβού; Ούτως ή άλλως για σήμερα δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να κανονίσουμε, άλλη στιγμή για ραντεβού.

-12 ευρώ είναι το κούρεμα.
-Και για μούσια;
-5 ευρώ. Τίποτα δεν θα χρειαστείτε. Μόνο μια πετσέτα να σκουπιστείτε. Έχω ειδικό καπέλο που δεν πέφτουν κάτω οι τρίχες, κάθονται πάνω, είναι σαν κολλάρο.

Οι τιμές για τις κομμώτριες κατ’οίκον διαφέρουν, ανάλογα με την εμπειρία και τις υπηρεσίες…– Περίπου, δεν ξέρω, 80-90 ευρώ είναι, αλλά είναι άλλα κερατίνη από αυτή που κάνουν στην Ελλάδα, κρατάει πολλούς μήνες. Εξαρτάται από το μήκος και πόσο μακρύ είναι το μαλλί σας και πόσο πυκνότητα έχουν.

Αν και οι τιμές διαφέρουν από κομμώτρια σε κομμώτρια για κάθε υπηρεσία στο σπίτι, όλες χρησιμοποιούν το 4 για παροχή βοηθείας στο σπίτι, σε περίπτωση που τους σταματήσουν για έλεγχο.
– Το 4 για βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Τι να πω τώρα, όλα τυχερά είναι. Εχω πει 2-3 φορές για δουλειά έτσι, έχω κάποιες κοπέλες που ξέρω και δόξα το Θεό, τίποτα, μια χαρά…

– Δεν σας σταματήσαν για έλεγχο δηλαδή; – Τίποτα. Είχα και μια μικρή τσαντούλα που τα βόλεψα όλα, έβαλα και το πιστολάκι, κάπως τα βόλεψα.Ο κομμωτής Ηλίας Κατσαρός μιλώντας στο LIVE NEWS μίλησε για αθέμιτο ανταγωνισμό από πολλούς κομμωτές που κερδοφορούν εις βάρος όλων των επιχειρηματιών που έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους όπως προστάζει ο νόμος και η κοινωνία και το υγειονομικό καλό όλων. Ζήτησε μάλιστα από την πολιτεία μια προστασία απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ο Πέτσας ο ηλιθιος μας λεειοτι ολλοι θα εμβολιάσουμε!Και εμεις του απαντούμε οτι θα του στρίψουμε το λαρινγκι πριν προλάβει να μας εμβολιασει. Να δουμε εαν θα προλάβει το Αεροπλανο της Μοσαδ για να σωθεί!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications