«Αντεπίθεση» Τραμπ σε Μίσιγκαν για να περιορίσει τη νοθεία: «Να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων τώρα»

Αντεπίθεση Τραμπ σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν για να σταματήσει τις πρωτοφανείς, όπως έχει πει ο ίδιος, μεθόδους αλλοίωσης των αποτελεσμάτων από τους Δημοκρατικούς.

Έτσι το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντ.Τραμπ ανακοίνωση την προσφυγή στις δικαστικές αρχές το Μίσιγκαν ζητώντας να σταματήσει αμέσως η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

«Υποβάλαμε προσφυγή σήμερα στο Ειρηνοδικείο του Μίσιγκαν για να σταματήσει η καταμέτρηση μέχρι να μας παρασχεθεί ουσιαστική πρόσβαση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.Οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν επίσης «να ελέγξουν εκείνα τα ψηφοδέλτια που ανοίχτηκαν και καταμετρήθηκαν ενώ εμείς δεν είχαμε ουσιαστική πρόσβαση».

Τα στελέχη του προεκλογικού επιτελείου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στη Φιλαδέλφεια γύρω στις 22.30 απόψε (ώρα Ελλάδας).

Επανακαταμέτρηση στο Ουισκόνσιν ζητούν οι Ρεπουμπλικάνοι Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, με βάση το 100% της ενσωμάτωσης, ο Τζο Μπάιντεν έχει κερδίσει την πολιτεία-κλειδί με 20.697 ψήφους.

«Βρίσκουν ψήφους παντού υπέρ του Μπάιντεν σε όλες τις πολιτείες, στην Πενσιλβάνια, το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν. Τόσο κακό για τη χώρα», το σχόλιο του Τραμπ με το οποίο αμφισβητεί ξανά το αποτέλεσμα της κάλπης και κάνει λόγο για νοθεία.

Έτσι το προεκλογικό επιτελείο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει αμέσως να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ουισκόνσιν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήδη έχει εμμέσως έχει αναφερθεί στο θέμα της νοθείας αναφέροντας για «σακιά» με χιλιάδες ψήφους που εμφανίστηκαν ξαφνικά.

«Υπήρξαν αναφορές για παρατυπίες σε πολλές κομητείες του Ουισκόνσιν, οι οποίες εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες για την εγκυρότητα του αποτελέσματος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας, Μπιλ Στέπιεν, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications