Γκαρά (ΣΥΡΙΖΑ): Ακατανόητη η επικήρυξη των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη

Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά χαρακτήρισε «πρωτόγνωρη και ακατανόητη» την επικήρυξη με ποσό 100.000 ευρώ των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

«Η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος από την αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες», σχολίασε σε τηλεοπτικη της εμφάνιση.

Μάλιστα είπε πως η επίθεση στον πρύτανη παραπέμπει σε πρακτικές της δεξιάς της δεκαετίας του 1950. Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής: «Απαράδεκτη και ακατανόητη η συγκεκριμένη πράξη, μία πράξη διαπόμπευσης, η οποία μας επιστρέφει στις αρχές της δεκαετίας του πενήντα ενός κράτους της τότε δεξιάς που επέβαλε τέτοιες πράξεις διαπόμπευσης.

Προφανώς είναι καταδικαστέα αυτή η πράξη ωστόσο αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος από την Αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες.

Ποια λογική έχει; Επίσης προσβάλλονται τα στελέχη της αστυνομίας στο συγκεκριμένο ζήτημα. Τα στελέχη της αστυνομίας είναι ικανότατα και μπορούν να συγκεντρώσουν με τον τρόπο που γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Η έκδοση επικήρυξης είναι πρωτόγνωρη δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια περιστατικά πράξεις επικήρυξης. Δεν καλύπτω κανένα μακριά από μένα. Η διαπόμπευση συμπολιτών μας είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη».

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η κατάδοση είναι φυσικά πράξη κολασιμη
Αν μάλιστα έχει υπόβαθρο κάποιο μικρό ή μεγάλο ιδιωτικό όφελος
Όταν όμως δέχεσαι επίθεση σπίτι σου, στο σχολείο σου, στη δουλειά σου και αλλού τότε φωνάζεις βοήθεια ενστικτωδώς
Ζητάς προστασία και δικαιοσύνη
Έχετε μπερδέψει αρκετά πράγματα και έχετε γίνει τυραννοι με μανδύα ελεύθερων και δημοκρατικών πολιτών και εκπροσώπων του λαού
Δεν μπορείτε ούτε για δευτερόλεπτο να ζήσετε στη νομιμότητα γιατί θα χάσετε τα παράλογα που σας ανέδειξαν και σας συντηρούν
Είστε όμως άριστοι υπερκαταναλωτες του κοπου και του μόχθου του Ελληνικού λαού, και των προϊόντων που παράγονται από χώρες και λαούς που πραγματικά εργάζονται, παράγουν (προϊόντα και αγαθά) και έχετε καταντήσει την δική μας χώρα σκουπιδότοπο με σήματα και εμβλήματα τα ρυπαρα γκραφιτι και την αλόγιστη πολιτική βία
Είστε το πλέον επικίνδυνο μεταλλαγμένο πολιτικό φασιστικό είδος που υπήρξε ποτέ στο παγκόσμιο στερέωμα


Ανώνυμοςείπε...

Τόσο πολύ σας ενοχλούν τα σχόλια και τα κρύβετε; ντροπή σας

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications