Αξιωματούχος κυβέρνησης Ντ.Τραμπ: «Προετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη θητεία μας - Έχουμε νικήσει»

Βεβαιότητα για νίκη και δεύτερη θητεία του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησής του.

Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, περί δεύτερης θητείας Τραμπ, ήρθε και ο οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, Πίτερ Ναβάρο, να δηλώσει πως στον Λευκό Οίκο θεωρούν πως ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία.

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία», είπε ο Πίτερ Ναβάρο, μιλώντας στο Fox Business.

«Η δική μου άποψη κοιτάζοντας αυτές τις εκλογές, έχουμε, όπως φαίνεται με κάποιον τρόπο, μια άψογη εξαπάτηση», είπε.

«Αλλά αν κοιτάξετε στατιστικά τι συνέβη, σαφώς ο πρόεδρος κέρδισε αυτές τις εκλογές και προηγούνταν την Ημέρα των Εκλογών, και μετά μετά την Ημέρα των Εκλογών με κάποιο τρόπο σε κρίσιμες πολιτείες πήραν αρκετές ψήφους για να φτάσουν στον πρόεδρο. Αυτό είναι αυτό που διερευνάται », είπε.

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό (…) να καταλάβετε ότι θέλουμε επαληθεύσιμα ψηφοδέλτια, μια ψηφοφορία που να μπορεί να επικυρωθεί και μια έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών περί απάτης τους οποίους έκαναν μάρτυρες που υπέγραψαν ένορκες, γραπτές καταγγελίες», πρόσθεσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications