Οι «Διακοσμητικές» Ένοπλες Δυνάμεις  στην πρόσοψη της Βουλής: βίντεο

Τη μεγάλη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος και το λαό τίμησε με βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό κτήριό της, η Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής «ζωντάνεψαν» -μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση- στιγμές και γεγονότα της ιστορίας μας που αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια, στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας.

Το οπτικό αφιέρωμα προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, από τις 18:15 έως τις 20:45, στην πρόσοψη του Μεγάρου της Βουλής.

Αυτά γράφουν έγκυρες πήγες και διάφορες άλλες κοιμισμένων νεοελλήνων.... Καταρχήν εδώ υπάρχει διασπορά ψευδών ειδήσεων μεταξύ άλλων :η Βουλή των Ελλήνων, ποιων Ελλήνων? υπάρχει κανένα ελληνικό κόμμα εκεί μέσα? τα μισά ειναι Ιουδαίο-κομμουνιστικα (γνωστά και ως αριστερα) και τα αλλα μισά Ιουδαίο-δεξιά..

Δεύτερο ψέμα: Τη μεγάλη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος και το λαό, εμείς δεν βλέπουμε καμιά συνεισφορά πουθενά, ίσα ίσα που υπάρχουν για να λένε ότι η Ελλάδα έχει στρατό, μετά το 1974 ειναι υπό διαταγες του μασονικού ΝΑΤΟ το οποίο ηταν στρατός κατοχής της Γερμανίας, εκτός ότι έχει κάνει δεκάδες εισβολές σε τρίτες χώρες από το 1945 έως σήμερα με σκοπό την κατάληψή της εξουσίας και παράδοσης στους συμμορίτες, ότι έκαναν και στην Γερμάνια μαζί με τον Στάλιν... και την έδρα τους της Βρετανία , λεπτομέρειες αυτα για κοιμισμένους ραγιάδες.

Και η ειρωνεία όλων : Οι σατανιστές και υπέρ του Ισλάμ Έβαλαν και την λεγόμενη Παναγία για να χάρούν και οι χριστιανοί,όσο αυτοι κάνουν party:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications