Διεκόπη στο λαϊκό προσκύνημα του Μαραντόνα λόγω επεισοδίων(!)  το παράξενο θα ηταν να μην γίνουν  επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν έξω από την Casa Rosada του Μπουένος Άιρες, όπου χιλιάδες συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον θέο τους κατα κοσμον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Clarin, εκατοντάδες άτομα πήδηξαν τους φράκτες για να προσεγγίσουν πιο γρήγορα το κυβερνητικό μέγαρο, με την αστυνομία να χρησιμοποιεί δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες για να τους απομακρύνει.

Ωστόσο, η αναταραχή γρήγορα επεκτάθηκε και στους γύρω δρόμους, με πετροπόλεμο ανάμεσα στον κόσμο και την αστυνομία. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την Clarin, χρειάστηκε να απομακρυνθεί, για λόγους ασφαλείας, από το παρεκκλήσι της Casa Rosada, το φέρετρο με τη σορό του Μαραντόνα.

Η πομπή με το φέρετρο του Αργεντίνου κατευθύνθηκε προς το νεκροταφείο, συνοδευόμενο από πλήθος κόσμου, για την τελετή της κηδείας του.

Ωστόσο η είδηση δεν ειναι αυτή με αφορμή ότι το πνευματικό παιδί του Φιντέλ Κάστρο και φανατικός κομμουνιστής έχει πολλούς θαμαστές στο Ελλαδιστάν (με καθαρό ελληνικό DNA) που ειναι έτοιμοι να σου κόψουν το κεφάλι τύπου μουσουλμάνοι έτσι και πεις κατά Μαραντόνα, του "θέου" τους ο όποιος τυχαίνει να ηταν και ναρκομανής μέταξυ αλλών:

Διεκόπη στο λαϊκό προσκύνημα του Μαραντόνα λόγω επεισοδίων και οχι λόγω COVID-19? δεν έγινε εφικτό να επιβεβαιωθεί αν και στην Βραζιλία έχουν απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις λόγω COVID-19 και σε αυτή την περίπτωση έκαναν τουμπεκί, όπως στην Ελλάδα όταν ειναι να μαζέψουν ορδές Λατίνους μιγάδες της μεσογείου σε τύπου πολυτεχνείου η κατα της Χ.Α ..όποιος γνωριζει αν και στην Βραζιλία έχουν κανει απαγόρευση συγκεντρώσεων ας ενημερώσει...

Φαλμεράϋερ: Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών !!!γράφουν κάτι πατριδοκάπηλοι κατα καιρούς ... ισχυριζόμενοι ότι όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαιων ενώ βλέπεις το αντίθετο ότι τουλαχιστον το 50% ειναι ελληνόφωνοι υμνητές κομμουνιστών και τύπου Μαραντόνα . Στην προπαγάνδα αυτή παίρνει μέρος και ένας πρακτορας των ελληνόφωνων που εμφανίζεται δηθεν ως ειδικός και ψευδό-γενετιστής, και επίσης λέει μύθος η ινδοευρωπαϊκή φυλή εδώ και χρονιά και τον καλούν να μιλάει κιόλας ως σούπερ Έλληνας και δήθεν υμνητής του ελληνισμού, ενώ ο ίδιος εκτός ότι δεν έχει ίχνος από αρχαίο "ελληνικό" πνεύμα γεννήθηκε στην κατεχόμενη Γερμανία προσοχή εδώ γιατί δεν έχει γερμανική καταγωγή αφού γράφει κατα των "κακών ναζι" και όλα τα σχετικά που λένε οι συμμορίτες , δηλαδή ειναι τύπου αριστερός και ειναι κατα της ίδιας της χωράς που γεννήθηκε και κατα των "κακών ναζι" επειδή πολέμησαν τον μαρξισμό του... Αλλα ειναι υπέρ της Ελλάδας για ορδές κοιμισμένων ενώ ξεχειλίζει απο παντού μαρξισμό (!) μέχρι και στα κανάλια τους το είχαν βγάλει ως ειδικό , ειναι τοσο ηλίθιοι όλοι αυτοι οι κοιμισμένοι που ενώ σε κανέναν ανεξάρτητο δεν δίνουν βήμα αυτοί νομίζουν οτι προωθούν έναν "φασίστα" να λέει υπέρ της Ελλάδας (!)

Αυτοί οι υμνητές του κομμουνισμού οχι μονο εμφανίζονται ως σούπερ υμνητές του ελληνισμού και δηθεν ως πατριώτες αλλα βγάζουν και δήθεν μύθο ινδοευρωπαϊκή φυλή για ευνοήτους λογούς..επίσης για ευνοήτους λογούς λέει περί καθαρού Ελληνικού DNA ενώ ουδείς κομμουνιστής (και οχι μονο) ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος και συνεπώς δεν ανήκει ούτε στο αρχαίους Έλληνες (όπως το εννοούν αυτοί)και δεν έβγαλαν μύθο την ινδοευρωπαϊκή φυλή τυχαία, μήπως τυχαια κουβαλούν ορδες απο μετανάστες αποκλειστικά μονο σε χώρες που υπάρχει η ινδοευρωπαϊκή φυλή, δηλαδή σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και Αμερική? η μήπως ειναι μύθος και αυτο και θεωρίες συνωμοσίας? μήπως αυτούς σκοτωναν οι κομμουνιστες επιλεκτικά το 40 ως κακούς ναζι φασίστες ανεξάρτητου χωράς?αλλα αν είσαι Νεοέλληνας αμφίβολου ράτσας που να τα καταλάβεις αυτά? γιατί από την αφρικάνικη ήπειρο δεν πανε σε διπλανές χώρες τύπου Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που έχουν ίδια θρησκεία και ειναι και πλούσιες αλλα έρχονται κατα εκατομμύρια στην Ευρώπη? θεωρίες συνωμοσίας και αυτό? και άφου ειναι μύθος η ινδοευρωπαϊκή φυλή γιατί τους στέλνουν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς και οχι μονο στην Ελλάδα αφου ειναι όλοι απόγονοι αρχαιων στην Ελλάδα με καθαρό ελληνικό DNA? κοινή λογική που απουσιάζει απο πολλούς Νεοέλληνες .

Ο Φαλμεράϋερ έλεγε λοιπόν ότι το πάλαι ποτέ ένδοξο αρχαίο ελληνικό έθνος εκμηδενίσθηκε το 589 μΧ με την γενικευμένη επιδρομή των Αβαροσλάβων που κατέκλυσαν τα Βαλκάνια...Το τελειωτικό χτύπημα που εξολόθρευσε τον Ελληνικό πληθυσμό ήρθε το 746 μ.Χ με την σαρωτική επιδημία της πανούκλας που θέρισε τους εναπομείναντες Έλληνες που ειναι το παράλογο και τον έβγαλαν ανθέλληνα? δεν έγιναν εισβολές στο ελλαδικό χώρο? δεν υπήρχε η πανούκλα? και όλα αυτά πριν την Τουρκοκρατία 400 χρονιά (!).

Αυτό που προβληματίζει με αφορμή και τον Μαραντόνα ειναι ότι Λατίνοι και οι άραβες μπορεί να ειναι ίδιας φυλής, και ότι τελικά πολλοί Νεοέλληνες δεν έχουν μονο αραβική καταγωγή αλλα ειναι και τύπου Λατίνοι..αυτό το ενδεχόμενο δεν είχε εξεταστεί πάρα το γεγονός ότι οι κακοί ναζι έλεγαν για Λατίνους μιγάδες της μεσογείου, και πάρα το γεγονός οτι πολλοι νεοέλληνες μοιάζουν και με Λατίνους εκτός απο άραβες φυλετικά ...Είμαστε ανθέλληνες και εμείς επειδή δεν σας αρέσει η αλήθεια και το γεγονός οτι πολλοι Νεοέλληνες κάμια σχέση δεν εχουν τοσο φυλετικά όσο και πνευματικά με το ευρωπαϊκό γένος (αυτό που έβγαλαν μύθο κάποιοι έξυπνοι) ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτονται και αντιλαμβάνονται ειναι αραβικού σημιτικού τύπου, ειδικά όλοι αυτοι που διαβαζουν έγκυρες μαρξιστικές πήγες θα πρέπει να θεωρούνται Νεοέλληνες η ότι έχουν πέσει στο επίπεδο τους επειδή αυτές οι έγκυρες πήγες ουδεμιά σχέση με το πνεύμα και την ερευνά εκτός ότι ειναι γεμάτες σημιτικά post ..το έχεις ίντερνετ για να διαβάζεις τέτοιες σελίδες που λενε τα ίδια με τα κανάλια τους, δεν σε κάνει απόγονο αρχαίων αλλα νεοέλληνα ...

Ξεκαβαλήστε κάποιοι Νεοέλληνες από καλάμια σας γιατί οχι μονο ήδη από το 2014 διαπιστωθεί οτι πολλοί Νεοέλληνες ειναι έτσι λόγω ράτσας (από την αρχή που μπήκες ίντερνετ και έχοντας μια γενική εικόνα του πληθυσμού της Ελλάδας γιατι πριν δεν τους έβλεπες ), αλλα επιβεβαιωθεί πολλές φόρες από τότε έως σήμερα χωρίς καν να κάνεις εξετάσεις DNA μονο από τον χαρακτήρα τους και την συμπεριφορά τους, αν και πολλοι ειναι εμφανές ότι φυλετικά ειναι ίδιας ρατσας με τους άραβες αλλα παίζει ρόλο και τι πνεύμα έχουν. Το ακομα χειρότερο της υπόθεσης ειναι ότι έχουν πέσει στο επίπεδο των νεοελλήνων και των ελληνόφωνων ακόμα και πολλοί που ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος (!)..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications