Ο Σωτήρης Τσιόδρας φοβάται το «κράξιμο» και αποχωρεί οριστικά από την ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Η επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Kάποιοι χάρηκαν με την επιστροφή του καθηγητή.

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι όμως που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον κ. Τσιόδρα κατηγορώντας τον ότι δεν μιλάει ως επιστήμονας, αλλά ως πολιτικός.

Η επίθεση αυτή έκανε τον καθηγητή Τσιόδρα να αναθεωρήσει την απόφαση που είχε πάρει για επιστροφή μπροστά απ’ τις κάμερες για να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Πλέον αποχωρεί οριστικά από την ενημέρωση του κοινού και παραμένει στο πόστο του πίσω από τις κάμερες. Θεωρεί ότι η έκθεση του στη δημοσιότητα δεν κάνει πια καλό ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε και στην κοινωνία.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη ήταν και η τελευταία μπροστά απ’ τις κάμερες.

Επειδή οι ελληνόφωνοι μιλάνε για δήθεν "ειδικούς":

Αφού πρώτα έχουν κάνει τον όχλο να θεωρεί κατόρθωμα να πάρει κάποιου είδους πτυχίο, ώστε να θεωρεί τον εαυτό "έξυπνο" και "μορφωμένο" ενώ επι της ουσίας άπλα αναπαράγει ότι του έμαθαν και στο τέλος επικαλείται και τον λεγόμενο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο όποιος ειναι ιουδαϊκός , το να ελευθερώσεις ηλίθιους απο τους Ιουδαϊκούς "οργανισμούς" που σέβονται προφανώς ειναι ακατόρθωτο, το ίδρυσαν οι Ιουδαίοι το 1945 ανεπίσημα και επίσημα το 1947 για να καλύψουν τις ανακαλύψεις των "κακών ναζι" και στο τομέα της υγείας και της βιολογίας και που καταρρίπτουν ότι ξέρετε για την ίδια την ζωή σας, και έτσι σήμερα λένε για "κακούς ρατσιστές" επειδή έτσι τους έμαθαν και δεν έχουν ιδέα τι παίζεται και οι τεράστιες επιπτώσεις που εχουν στην ζωή τους, ακριβώς επειδή έχουν άγνοια πραγματικότητας και νομιζουν οτι ο κάλος θεουλής έφτιαξε 10 διαφορετικές φυλές στην Γη γιατί έτσι του την βάρεσε, και πως δηθεν δεν έχουν κάμια διάφορα μέταξυ τους εκτός μερικά γονίδια, έτσι λένε οι ψευδο-επιστήμονες τους και οι ψευδο-γενετιστές τους επειδή έτσι τους έμαθαν .

Φαίνεται πολλοι θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους απο τους κακούς ναζι που ηταν 100-150 χρονιά μπροστά σε όλους τους τομείς, και σίγουρα δεν ηταν γκοιμ ,τα δε περισσότερα στελέχη του " ΠΟΥ " ειναι κατι άσχετοι χρήσιμοι ηλίθιοι που άπλα αναπαράγουν ότι τους έμαθαν απο σχόλες, αυτός ειναι και ο λόγος που παντού βαζουν κατώτερες φυλές που άπλα εκτελούν εντολές,αν κάτσει και μιλήσει κάνεις λογικός (μη γκοιμ) με αυτούς τους "επιστήμονες" που σας τους παρουσιάζουν ως ειδικούς δεν θα ξέρουν ούτε να μιλήσουν για άπλα θέματα .

Με το να σπουδάζουν και να παίρνουν πτυχία κατώτερες φυλές σε κλάδους που εκ φύσεως από η φυλή τους δεν έχουν καμιά σχέση το μονο που θα γίνει ειναι 0 εξέλιξη ... Ενδεικτικά ο άλλος πτυχιούχος ηλεκτρολόγος και δεν ήξερε να κάνει σύνδεση σε ούτε ένα τριφασικό μοτέρ με το που πήρε πτυχίο, ενώ υποθέτεται ότι αυτά σπούδασε και θα μπορούσε απευθείας με το που βγήκε απο την σχολή να κάνει δουλείες, ακριβώς επειδή απο σχόλες βγαίνουν βλήματα οι 99 στους 100 τα βαζουν μετά να κάνουν πρακτική μήπως και μάθουν τίποτα, απο άλλους που ειναι ηλεκτρολόγοι πριν απο αυτούς ακόμη και χωρίς πτυχία, δηλαδή κάποιος που ειναι έξυπνος και αυτοδίδακτος μαθαίνει τους ηλίθιους με πτυχία αυτα που υποτίθεται σπούδασαν , ο άλλος σπούδασε μηχανικός αυτοκίνητων και δεν μπορούσε να "δέσει" μια απλή μηχανή παπιού, ενώ εσύ έκανες επισκευές χωρίς σπουδές από τα 15 σε τέτοιες μηχανές, ποιος ο λόγος να σπουδάζουν 3 χρονιά για να πάρουν πτυχίο και να το παίζουν εξυπνοί αφού μέτα πρέπει να κάνουν πρακτική για να μάθουν? στην θεωρία είχε μείνει μονο και οχι στην πράξη και επί το έργον , ενώ τα έργα και οι παρατηρήσεις έπρεπε να διαμορφώνουν την θεωρία, στο σημιτικό κόσμο ισχύει το αντίθετο για να προωθούνται οι χρήσιμοι ηλίθιοι , και έτσι ο καθε ηλίθιος θεωρείται κάποιος επειδή έχει τίτλους και περγαμηνές και δε καταλαβαίνει πως βιδώνει μια βίδα,και φτάσαμε στο σημείο οι περισσότεροι να προσκυνούν κατώτερους τους, επειδή φέρουν τίτλους(!) όλοι οι εφευρέτες σε διάφορους κλάδους ησαν αυτοδίδακτοι κανένας δεν σπούδασε την εύρεση του σε σχόλες, ακόμη και ο Νίκολα Τέσλα σηκώθηκε και έφυγε απο τις σχόλες επειδή διδάσκουν ηλιθιότητες από εκείνη την εποχή φαντάσου, και δεν πήρε κανένα πτυχίο πότε, και σήμερα διδάσκουν τους ηλίθιους αυτα που έμαθαν απο έναν "αμόρφωτο" μη ειδικό όπως θα έλεγαν σήμερα συνωμοσιολόγο και "τρέλο" που έλεγε και θέωριες συνωμοσίας (!)

Σαν έναν πτυχιούχο προγραμματιστής που ήρθε εδώ το 2016 και ρωτούσε γιατί η δίκη του σελίδα δεν "φορτώνει " γρήγορα όπως αυτή, και μόλις τους είπες οτι ειναι χάλια απο θέμα κωδικά παρεξηγήθηκε κιόλας έμενα θα μου πεις ρε που έχω και πτυχία προγραμματιστή? τότε γιατί ρωτάς έμενα τον αμόρφωτο για να μάθεις που δεν έχω σπουδάσει καν προγραμματιστής και ούτε είχα καμιά σχέση με αυτά πριν 1-2 χρονιά? εξαφανίστηκε ο ηλίθιος! μέτα ξύπνησαν και οι " ειδικοί " των εγκύρων καθεστωτικών πηγών και έμαθαν και το amp για να φορτώνουν γρήγορα οι καθεστωτικές σελίδες τους που το 2016 αν δεν είχαν γρήγορους servers θα έκαναν μια ώρα να φορτώσουν ! επειδή οι ειδικοί που πληρώθηκαν για τις φτιάξουν είχαν μεινεί στην εποχή του 90 τοτε που πηραν τα πτυχία τους ,αρκει που πήραν πτυχία για να το παίζουν ειδικοί και έμειναν στάσιμοι και δεν έμαθαν τιποτα από μονοί τους, αυτά γίνονται οταν δινεις πτυχία σε ηλιθιους ενώ οι έξυπνοι μαθαίνουν από μόνοι τους συνέχεια, και δεν μένουν μονο σε αυτά πού εμαθαν απο σχολές .Φαντάσου τι γίνεται και πόσοι ηλίθιοι και άχρηστοι με πτυχία έχουν μπει σε διαφορους κλάδους..

Ομοιος και από "αμόρφωτους" Γερμανούς έμαθαν να φτιάχνουν μηχανές εσωτερικής καύσης κτλ κτλ..υπενθυμίζεται ότι οι εγκάθετοι ψευδό-επιστήμονες έλεγαν ότι οι πρώτοι πύραυλοι στο κόσμο των κακών ναζι ηταν "θεωρίες συνωμοσίας" και ότι ειναι αδύνατο να πετάξει ένα αντικείμενο με αυτό το τρόπο, επίσης στην Γερμανία που ηταν 100-150 χρονιά μπροστά σε ολα, το "ευαγγέλιο" για πολλούς ψευδό-επιστήμονες με πτυχία του Ιουδαίου Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε απαγορευτεί ως επικίνδυνη επιρροή των ιουδαίων στην επιστήμη και στην φυσική, ποιοι ηταν οι κακοί? οι ναζι που αποδεδειγμένα έχετε την τεχνολογία τους σήμερα χωρίς τις γελοίες θεωρίες και ασυναρτησίες του Αϊνστάιν η οι Ιουδαίοι που σας διδάσκουν ηλιθιότητες? (φαντάσου να σπούδαζα φυσική δεν θα μου έδιναν πτυχίο γιατι δεν αποδέχομαι αυτές τις σημιτικές ηλιθιότητες) το άλλο το αριστερό σημιτικό βλήμα σε μια έγκυρη πηγή και που εμφανίζεται δήθεν ως "ιστορικός"? στο βιογραφικό της και πτυχία του Χαρβαρντ, γράφει ότι για την Κύπρο φταίει η κάκια χούντα και ο Παπαδόπουλος προσωπικά ενώ όταν έγινε η εισβολή ηταν ήδη φυλακή ένα χρόνο πριν (!) δεν βλέπει οτι δεν κολλάνε οι ημερομηνίες ? τα πτυχία απο τα Χάρβαρντ πως τα πήρε?και καλά αυτό το βούρλο πες οτι ειναι εντελώς στόκος η λέει ψέματα για λογούς προπαγάνδας, οι ορδες που την ακολουθούν δήθεν μορφωμένοι με πτυχία και μεταπτυχιακά και οι δήθεν σοβαροί δεν βλέπουν ότι λεει ηλιθιότητες που δεν στέκουν? για ποιους δήθεν ειδικούς μιλάνε οι ορδές κοιμισμένων? ρωτήστε όλους αυτούς τους δήθεν ειδικούς για τον κορωνοϊό γιατί ηταν "ρατσιστές και κακοί " οι ναζι στο κλάδο τους ειναι, έγω πως το ξέρω χωρίς καν πτυχία ??επίσης άφορα και την ψυχολογία που επίσης δεν έχεις πτυχία, επίσης ρωτήστε τους γιατί οι άναρχο-κομμουνιστές δεν θεωρούνται σχιζοφρενείς από την "επίσημη ψυχολογία" ενώ έχουν συμπεριφορά σχιζοφρενών ? ουπς! μας βολεύουν αυτα τα χρήσιμα δογματικά γκόχιμ που ο μέσος όρος νοημοσύνης τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου? πως γίνεται οι φερόμενοι ψυχολόγοι με τίτλους και πτυχία να μην βλέπουν τίποτα στην συμπεριφορά τους ενώ ξεχωριζόσουν ακόμη και στο ίντερνετ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications