Ιερώνυμος: Ενδεχομένως να λάβει αύριο εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό»   ο κάλος θεούλης τον βοήθησε?

Καλή είναι η πορεία της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε κάποιες εξετάσεις και αυτές είχαν καλά αποτελέσματα. Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και σήμερα. Και αυτό σημαίνει ότι πιθανόν αύριο να πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό».

Υπενθυμίζεται ότι η διευθύντρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», κ. Κοτανίδου διέψευσε ότι στον Αρχιεπίσκοπο χορηγούνται φάρμακα από την Αμερική.

Υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (σ.σ.: τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει».

Την ώρα που γίνεται ο κακός χαμός συμφωνα με έγκυρες πήγες πάντα, και κάθε τόσο εμφανίζονται διάφοροι "αθώοι" να δίνουν "μάχη" με τον κορωνοϊό αφού απο την πολύ μάχη που δίνουν για να κρατηθούν στην ζωή βγάζουν selfie μέσα απο ΜΕΘ για να ενημερώσουν τους άπιστους που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας(!) ότι θα πάθουν τα ίδια με αυτούς και θα πεθάνουν αν δεν ακούν τους ειδικούς , τους πήρε ο πόνος λέμε για τους άπιστους! φήμες λένε οτι πληρώνονται κιόλας για να παριστάνουν τα θύματα του κορωνοϊου, οι δε έγκυρες πήγες τους πληρώθηκαν κανονικά και με το νόμο και δεν είδαμε καμια μείωση επισκεψιμότητας σε αυτές, παρέμειναν στην πρώτη θέση αυτό δείχνει πολλά για το νοητικό επίπεδο στην Ελλάδα διότι το να θεωρείς έγκυρη πηγή και οτι σου λένε αλήθεια αυτοί που πληρώνονται πρέπει το λιγότερο να είσαι αφελής:

Μέσα σε αυτό το χαμό και εκατόμβες νεκρών καθημερινά απο κορωνοϊό ,ο κάλος θεούλης βοήθησε τον Ιερώνυμο (!)

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ η κοροϊδία που σας κάνουν δεν εχει όρια. Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ Η Cod19, δεν ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ,! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ο Ιός! Απλώς οι Σιωνιστες ΕΒΡΑΙΟΙ που κυβερνούν την Ελλαδα σας λένε σαχλαμαρες. Ο DAVID ICKE που έγραψα απο αυτού τονβγαλανε! , όπως ο Βιδεν ο ξεμωραμένος ετςι τους ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ.Οι άνθρωποι που πεθάνουν απο οποιοδήποτε αρρώστια τους ανακοινώνουν ως θύματα της Κορωνάς, η οποία ανακαληφθηκε εχει 30 χρόνια και ο Gates έτρεξε να την αγοράσει.. θέλουν να τρομάξουν τους πλύθηςμος και τώρα που που οι Εβραϊκές Σιωνιστικές Φαρμακεφτικες ετοιμάζουν τα εμβόλια σαν τρελές! Χρήμα πολύ χρήμα πέφτει.πρεπει να καταλάβετε ότι ΓΙΑ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΚΑΙ ΔΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΦΥΛΗ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ DIVERSITH, αυτό σημαίνει εξόντωση της ΑΣΠΡΗΣ Φυλής! Σε ΟΛΛΕΣ τις γλώσσες σημαίνει το ίδιο!μην το ξεχνάτε!Βγαλανε Δήμαρχο Εβραίο στα Γιάννενα!κοροιδα που είστε Μηπως δεν εχετε Προθυπουργο Εβραιο? Μα και βέβαια ΟΛΛΟΣ ο κόσμος το ξέρει!! Δν ξέρετε ποια ειναι η μητέρα του? ΕΑΝ οχι και είστε ΕΛΛΗΝΕΣ τελειώσατε, αλλά βέβαια μπορεί και να μην το ξέρετε. Ακόμα κοιτάζετε την Τηλεωραση που σε όλο τον Πλανιτη ανοίκει σε πέντε Εβραϊκές Σιωνιστικές επιχειρήσεις, και έκτη ανήκει στον Αυστραλό Μουργοδ, δεν ειναι ΕΒΡΑΙΟΣ αλλά τον ακουσατε πως μήλα? Ειναι περισοτερο Σιωνιστής και απο τους άλλους 5 ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Γιατί? Πολύ απλό για να μην τον ΕΞΟΝΥΩΣΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ . ΟΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΝΤΕ. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΥΑΓΚΕΛΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΧΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΜΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 χρόνια, και τότε μας στείλανε τελευταία μοδελα στην πόρτα μας.η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ειναι η Ατομική βόμβα των σιωνιστών, εμείς είμασταν στα ΦΒ Στο Τwinter, se Blogots kai mas διώξανε απο Ολλα διότι διότι ήμασταν επικυνδυνοι εναντίων τους.Ημασταν σε ΟΛΛΗ την ΕΥΡΩΠΗ, σε ΟΛΛΕΣ τις γλώσσες. Εδώ που σας γράφω δεν μπόρεσα να μάθω αν μπορείτε να τα διαβασετε. Άλλωστε εμείς ήμαστε στο τέλος της ζωής μας. Προσπαθήσαμε σε ΟΛΛΕΣ τις Χώρες λόγω της πλυςη Ενγκεφαλου, μιας άκρας επιστημονικής πλύσης Ενγκεφαλου οι άνθρωποι ειναι Πάνου σαν πεθαμένοι, καμμία ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΕΧΕΤΕ ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥΜΣΣΩΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ 500 Εκατομοιρια!,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications