Απαγωγή παιδιού από εξωγήινους  στη ζούγκλα του Αμαζονίου

Οι εξωγήινοι απαγάγουν όχι μόνο τους κατοίκους των ανεπτυγμένων χωρών, αλλά και εκείνους που ζουν στην άγρια ​​ζούγκλα. Για προφανείς λόγους, τέτοια περιστατικά δύσκολα γίνονται γνωστά στο υπόλοιπο κόσμο και συνήθως μένουν σε τοπικό επίπεδο . Μια ιστορια που έγινε γνωστή από τέτοιες περιοχές ειναι η παρακάτω:

Τον Μάρτιο του 1978, ένας ανώνυμος ψαράς βρισκόταν στις όχθες ενός ποταμού κάπου στην απομακρυσμένη περιοχή της βραζιλιάνικης πολιτείας Maranhao. Δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι γύρω του μονο πυκνοί πράσινοι "τοίχοι" της τροπικής ζούγκλας.

Ξαφνικά, ο άντρας άκουσε δυνατές κραυγές κάπου κοντά του στην πυκνή βλάστηση . Κάποιος άντρας φώναζε από πόνο . Ο ψαράς ακολούθησε την φωνή και λίγα λεπτά αργότερα συνάντησε ένα έφηβο αγόρι ξαπλωμένο στο έδαφος.Ο ψαράς προσπάθησε να τον ρωτήσει τι του συνέβη και τι έχει πάθει, αλλά το αγόρι δεν φαίνοταν να τον καταλαβαίνει. Και όταν άρχισε να ρέει αίμα από το στόμα του, ο ψαράς συνειδητοποίησε ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στους γιατρούς.

Όταν το αγόρι κατέληξε σε ένα ιατρείο στον πλησιέστερο οικισμό, βρέθηκε να έχει τους ακόλουθους τραυματισμούς: πολλά από τα δόντια του έλειπαν, σαν να είχαν τραβηχτεί με την βία, πολλά ηταν σπασμένα,σε αρκετές περιοχές στο κεφάλι του έλειπαν μαλλιά και τα σημεία αυτά έμοιαζαν σαν μικρά εγκαύματα, τα ίδια "εγκαύματα" ήταν και στα αυτιά του.

Αλλά το χειρότερο ήταν ότι το αγόρι δεν μπορούσε να καταλάβει τίποτα και ήταν σε μια περίεργη κατάσταση εκτός πραγματικότητας. Δεν αντιδρούσε και δεν μιλούσε. Μόνο λίγες μέρες αργότερα όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και άρχισαν να δίνουν ηρεμιστικά, άρχισε σταδιακά να αποκτάει επαφή με την πραγματικότητα .

Όταν ανάρρωσε και άρχισε να μιλάει, είπε μια από τις πιο περίεργες ιστορίες απαγωγής εξωγήινων που έχει συμβεί ποτέ στην Βραζιλία.

Το όνομα του αγοριού ήταν Luis Carlos Serra , ήταν 16 ετών από το χωριό Penalwa. Η περιοχή του περιστατικού ηταν σε πυκνή ζούγκλα και απομακρυσμένη από τον πολιτισμένο κόσμο, αλλά για αυτόν ήταν ένα οικείο περιβάλλον. Ξαφνικά, άκουσε έναν παράξενο ήχο να έρχεται από την ζούγκλα. Ήταν ένα δυνατό βουητό, πίστεψε ότι ήταν ένα αεροπλάνο, αλλά όταν κοίταξε προς τα πάνω, είδε κάτι πολύ φωτεινό, σε σημείο να τον πονούν τα μάτια του . Το φως από το αντικείμενο ήταν τόσο δυνατό που φωτίζει ολόκληρη τη σκιασμένη από την ήλιο ζούγκλα.

Τότε το αγόρι συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κινηθεί, και έπεσε στο έδαφος, ανίκανος ακόμη και να φωνάξει για βοήθεια. Μετά, ένιωσε το έντονο φως να τον τυλίγει και άρχισε να τον σηκώνει στον αέρα όλο και πιο ψηλά. Καθώς σηκώθηκε πάνω από τα δέντρα, είδε τελικά ότι το φως προέρχεται από ένα πολύ μεγάλο κυκλικό αντικείμενο με παράθυρα στις πλευρές του. Το αγόρι τραβήχτηκε μέσα στο αντικείμενο και αφέθηκε στο πάτωμα του σκάφους, μετά τρία πλάσματα με στολές με μεταλλικό χρώμα και κράνη συγκεντρώθηκαν γύρω του, και του μίλησαν σε μια ακατανόητη γλώσσα. Είχαν ύψος όσο ένα 10χρονο παιδί.

Στα αριστερά βρίσκεται ο Louis, δείχνοντας πόσο ψηλοί ήταν οι απαγωγείς του. Στα δεξιά είναι ο ερευνητής Bob Pratt, ο οποίος μελέτησε την υπόθεση Louis.

Στη συνέχεια ο Louis βρέθηκε σε ένα σκοτεινό και παράξενο μέρος εκτός του σκάφους, όπου παντού υπήρχε μόνο σκοτάδι και γρασίδι.

"Κατέληξα σε μια χώρα/τόπο, όπου δεν υπάρχουν δέντρα πάρα μόνο ψηλό γρασίδι. Δεν ξέρω πόση ώρα χρειάστηκε για να φτάσω εκεί. Πέταξα έξω από το παράθυρο του σκάφους στο έδαφος. Ήμουν παράλυτος. Ήταν ένα παράξενο μέρος. Έμοιαζε με χωράφι.Το γρασίδι ήταν πολύ ψηλό, περίπου ένα μέτρο. Δεν είδα ούτε σπίτια ούτε κτίρια πουθενά. Δεν έβλεπα ουρανό, δεν υπήρχαν ούτε δέντρα ούτε αστέρια. Ήταν πολύ σκοτεινό. Αυτά τα οντά με πλησίασαν και πάλι και έβαλαν μια σωλήνα στη μύτη μου. Στη συνέχεια έβαλαν μια διαφανή μπάλα στο στόμα μου και ένα υγρό κατέβηκε γρήγορα στο λαιμό μου. Κοιμήθηκα και δεν ξέρω τι συνέβη στη συνέχεια. Ξύπνησα στην γνώριμη ζούγκλα την περιοχής μου ακόμα παράλυτος"

Εκεί, στο έδαφος, βρισκόταν για τρεις ολόκληρες μέρες, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοβαρού σοκ πριν τον βρει ο ψαράς.

Η ιστορία του έγινε γνωστη επειδή τον βρήκε ο ψάρας και τον είχαν πάει σε νοσοκομείο της πόλης, και ο δημοσιογράφος Bob Pratt ενδιαφέρθηκε για αυτήν. Πήγε ειδικά στο χωριό του για να του πάρει συνέντευξη, αμφισβήτησε επίσης το ιατρικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων δύο ψυχίατρων, καθώς η κατάσταση του Louis δεν ταίριαζε σε καμία λογική εκδοχή του συμβάντος οπως την περιέγραψαν οι γιατροί.

Λίγους μήνες αργότερα, στην ίδια περιοχή της Βραζιλίας, οι χωρικοί παρατήρησαν στη ζούγκλα τρία ανθρωποειδή με ασημί στολές, δηλαδή, παρόμοια με αυτά που περιέγραψε ο Luis. Κανείς δεν ήξερε τι έκαναν εκεί, αλλά ο Bob Pratt είπε ότι ίσως απήγαγαν και άλλους ανθρώπους και με τον ίδιο τρόπο τους πέταξαν στη ζούγκλα. Αλλά κανείς δεν θα τους βρήκε ποτέ, και ίσως άπλα να πεθάναν και να θεωρήθηκαν απο συχωριανούς τους αγνοούμενοι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications