Ένας 44χρονος άνδρας πυροβόλησε, με κυνηγετική καραμπίνα, τη σύζυγό του σκοτώνοντάς τη. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους.

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη, όπου ένας άνδρας 44 ετών δολοφόνησε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του ενός εκ των δύο παιδιών τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα περίπου στις 22:00 στο σπίτι τους στον Πύργο Διρού Μάνης.

Ύστερα από έντονο καυγά για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, ο άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 44χρονη σύζυγό του.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, μία κόρη 15 ετών και έναν γιο 19, και η δολοφονία σημειώθηκε μπροστά στη 15χρονη. Ο αδελφός της έλειπε από το σπίτι εκείνη την ώρα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Συνελήφθη ο δράστης
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, που συνέλαβαν τον 44χρονο και κατέσχεσαν το όπλο και 2 κάλυκες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομία, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε έντονους διαπληκτισμούς.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications