Η περίπτωση  της Kelly Cahill  από την Αυστραλία που έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους

Η περίπτωση απαγωγής της Kelly Cahill από την Αυστραλία θεωρείται από τις πιο περίεργες. Η γυναίκα δεν θυμόταν μόνο τη στιγμή της απαγωγής της από εξωγήινους, αλλά είχε και σημάδια στο σώμα της.

Στις 8 Αυγούστου του 1993, η 27χρονη νοικοκυρά και η μητέρα τριών παιδιών Kelly Cahill, μαζί με τον σύζυγό της ηταν καθ' οδόν με αυτοκίνητο για να παρευρεθεί σε ένα πάρτι φίλων στα προάστια της Μελβούρνης στην Βικτώρια της Αυστραλίας. Περίπου στις 19.00 περνούσαν από τους ήσυχους πρόποδες της κορυφογραμμής Dandenong, ο δρόμος ηταν σε ερημικές περιοχές και υπήρχαν πολύ λίγα άλλα αυτοκίνητα. Ήταν ένα συνηθισμένο ήρεμο βράδυ, ο σύζυγος της Kelly οδηγούσε το αυτοκίνητό και η ίδια χάζευε από το παράθυρο τον βραδινό ορίζοντα.

Ξαφνικά, είδε ένα «δαχτυλίδι από πορτοκαλί φώτα» να βρίσκεται στο έδαφος κοντά στο δρόμο. Καθώς τον πέρασαν, είπε στον άντρα της ότι έμοιαζε με ένα UFO, εκείνος γέλασε και είπε ότι ήταν πιθανώς ένα ελικόπτερο. Στη συνέχεια έφτασαν στο προορισμό τους και πέρασαν αρκετές ώρες εκεί, και μετά ηταν ήρθε η ώρα να γυρίσουν πίσω από τον ίδιο δρόμο. Ήταν ήδη αργά την νύχτα και η περιοχή ηταν πολύ σκοτεινή, και ο "πορτοκαλί κύκλος των φώτων" βρισκόταν ακόμα εκεί στην ερημικό δρόμο και ήταν ιδιαίτερα ορατός, τώρα δεν ηταν στο έδαφος, αλλά αιωρούνταν ακριβώς πάνω από το δρόμο.

Όσο πλησίαζαν το είδαν καλύτερα, ηταν ένα στρόγγυλο αντικείμενο με γυάλινα παράθυρα,και με φωτισμό από κάτω. "Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σε αυτό το αντικείμενο που δεν έκανε θόρυβο. Και τότε ακόμη και ο σύζυγός μου είπε ότι είχα δίκιο ήταν κάτι περίεργο. Και του είπα, ότι ορκίζομαι ότι είδα ανθρώπους στα παράθυρα ", το αντικείμενο έκανε λίγο προς τα αριστερά και πέταξε μακριά.

Συνεχίσαμε αλλά μετά από περίπου ένα χιλιόμετρο είδαμε ένα πολύ έντονο φως μπροστά. Ρώτησα τον άντρα μου «Τι θα κάνεις;», και είπε «Θα προσπαθήσω να προχωρήσω» και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι, και μετά ξυπνήσαμε στο αυτοκίνητο. «Τι συνέβη;» ρώτησε ο σύζυγός της,«δεν ξέρω». Τόσο η Kelly όσο και ο σύζυγός της ένιωθαν πολύ ασυνήθιστα, σαν να είχαν χάσει κάποιο χρόνο, αλλά δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί,για κάποιο λόγο το αυτοκίνητό τους μυρίζει έντονα εμετό, αν και δεν είδαν ίχνη εμετού.

Και οι δύο τους ένιωθαν ότι κάτι τους είχε συμβεί, κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά συνέχισαν το ταξίδι σαν να ήταν όλα εντάξει. Μόνο όταν έφτασαν στο σπίτι τους, συνειδητοποίησαν ότι το ταξίδι τους από αυτό τον δρόμο διάρκεσε μία ώρα περισσότερο από ό, τι ήταν εκαναν συνήθως . Και τι τους συνέβη δεν μπορούσαν να θυμηθούν . Και όταν η Kelly έβγαλε τα ρούχα της για να πέσει για ύπνο, είδε ένα περίεργο σημάδι σε σχήμα τριγώνου κάτω από τον ομφαλό της που δεν υπήρχε πριν το ταξίδι τους.

Η ίδια ένιωσε αδιαθεσία, είχε πονοκεφάλους, ναυτία, κοιλιακούς πόνους και σοβαρή μυϊκή κόπωση. Αυτά τα συμπτώματα δεν εξαφανίστηκαν την επόμενη μέρα και διήρκεσαν μια ολόκληρη εβδομάδα. Ο σύζυγος της δεν είχε τέτοια συμπτώματα .

Μια εβδομάδα αργότερα, ξεκίνησε ξαφνικά η περίοδο της (πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο πρόγραμμά της) και ήταν ασυνήθιστα επώδυνη, δεν μπορούσε να περπατήσει από τον έντονο πόνο στο στομάχι της. Ο σύζυγός της την πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη στη μήτρα.

Όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, η ανάμνηση αυτού του χαμένου χρόνου άρχισε να επιστρέφει. Ήταν σαν φωτεινές λάμψεις από το υποσυνείδητο, που σταδιακά μετατράπηκαν σε εικόνα. Η Kelly θυμήθηκε ότι όταν εκείνη και ο σύζυγός της είδαν το έντονο φως σταμάτησαν το αυτοκίνητο, και μετά είδαν ασαφείς κινούμενες σιλουέτες στο δρόμο που κινήθηκαν προς αυτούς, μέχρι αυτό το σημείο μπορούσε να θυμηθεί .

Αργότερα, όταν βγήκε από το νοσοκομείο και βρέθηκε ξανά στον ίδιο δρόμο, ξαφνικά θυμήθηκε εν μέρει σχεδόν όλα όσα συνέβησαν εκείνη την νύχτα. Αυτή και ο σύζυγός της είδαν ένα τεράστιο αντικείμενο σε ένα χωράφι δίπλα στο δρόμο. Το αντικείμενο είχε μήκος 50 μέτρα ή και περισσότερα. Σταμάτησαν και βγήκαν από το αυτοκίνητο για να δουν τι ηταν αυτό το αντικείμενο, και είδαν ότι υπήρχε ένα άλλο αυτοκίνητο σταματημένο στο δρόμο, από το οποίο επίσης είχαν βγει τρία άτομα και παρατηρούσαν το UFO.

Αυτό σημαίνει ότι σε εκείνο το σημείο,οι εξωγήινοι δεν έκαναν απαγωγή μόνο στην Kelly και τον σύζυγό της αλλα και σε αλλά 3 άτομα, είδε μπροστά της μια ψηλή, λεπτή μαύρη μορφή με λαμπερά κόκκινα μάτια. Το πλάσμα την πλησίασε και φοβήθηκε πολύ και άρχισε να φωνάζει στο σύζυγό της και για κάποιο λόγο του φώναξε «Δεν έχουν ψυχή! Δεν έχουν ψυχή!» υπήρχαν πολλά ανθρωποειδές με κόκκινα μάτια ταυτόχρονα στο σημείο και όλα μαζί πλησίασαν πιο κοντά σε αυτήν και στον σύζυγό της.

Η Kelly θυμάται ότι κάποια στιγμή στράφηκε σε αυτά τα τρία άτομα στο δρόμο και τους φώναξε υστερικά «Είναι κακοί! Θέλουν να σας σκοτώσουν!» . Το επόμενο πράγμα που θυμάται ειναι να πέφτει στο έδαφος απο μια άγνωστη δύναμη, και με δυσκολία μπορούσε να αναπνεύσει και δεν έβλεπε τίποτα σαν να τυφλώθηκε ξαφνικά μόνο σκοτάδι. Τα κόκκινα μάτια απο τα πλάσματα άρχισαν να στέλνουν τηλεπαθητικά μηνύματα στον εγκέφαλό της ότι δεν θα την βλάψουν. Ωστόσο, η Kelly ένιωσε ότι αυτά τα πλάσματα ήταν πολύ κακά.

Λίγες εβδομάδες αργότερα άρχισε να έχει τρομακτικούς εφιάλτες πώς ένας μαύρος εξωγήινος με κόκκινα μάτια εμφανίζεται στην κρεβατοκάμαρά της και την τραβά από πόδια. Το σώμα της είχε παραλύσει από τη μέση και κάτω και ένιωθε τον εαυτό της να πετάει στον αέρα προς το ανθρωποειδές. Και τότε να ξυπνάει κάθε φορά. Ήταν περίεργο που ο σύζυγος της δεν θυμόταν τίποτα, αλλά η Kelly θυμόταν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την απαγωγή της κάθε μέρα.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους ερευνητές και την ομάδα του Billy Charlker από το Κέντρο Ερευνών UFO του Σίδνεϊ. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας έρευνα της υπόθεσης και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν αρκετούς μάρτυρες που οδηγούσαν στον ίδιο δρόμο εκείνο το βράδυ και είδαν έντονα και ασυνήθιστα φώτα. Κατάφεραν επίσης να βρουν τα τρία άτομα που ήταν στο άλλο αυτοκίνητο. Έφεραν επίσης μυστηριώδη τριγωνικά σημάδια στο σώμα τους, αλλά επίσης δεν μπορούσαν να θυμηθούν τίποτα για το τι συνέβη.

Στη συνέχεια, όλη η ιστορία διέρρευσε στον τύπο και η Kelly Cahill για λίγο έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες των μέσων ενημέρωσης στην Αυστραλία. Προσκλήθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και στο ραδιόφωνο. Το 1997, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο Encounter: The True Story. Και με την πάροδο των ετών, συνέχισε θυμάται διάφορες λεπτομέρειες των γεγονότων εκείνης της νύχτας. Και είπε ότι σε κάποιο σημείο, οι εξωγήινοι της είπαν ότι σχεδίαζαν εισβολή στη Γη.

Αν και αυτά φαίνονταν φανταστικά σε πολλούς. Η Kelly δεν υπέφερε από ψυχικές διαταραχές, δεν είχε κατάθλιψη,και όλοι οι γείτονες και οι φίλοι της την χαρακτήρισαν μια ειλικρινή γυναίκα. Άλλωστε, όλα αυτά τα παράξενα τριγωνικά σημάδια στο σώμα της και στα σώματα άλλων ανθρώπων δεν μπορούσαν απλώς να είναι σύμπτωση. Κάτι πραγματικά ασυνήθιστο τους συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η υπόθεση Kelly Cahill έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες υποθέσεις απαγωγής εξωγήινων στην Αυστραλία, αν και υπήρχαν πολλές ερωτήσεις σε αυτήν, δεν θυμόταν τι ακριβώς της έκαναν οι εξωγήινοι στην απαγωγή, και η ιστορία της επικεντρώθηκε κυρίως τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της είδαν ένα έντονο φως και «ασαφείς φιγούρες» .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications