Eθνοπατριωτικά-μαρξιστικά παραμυθία : «πορεία προς την πείνα»

Περάσαν 5 χρονιά απο τοτε που είδες οτι στην Ελλάδα στα πάντα επικρατεί η μαρξιστική προπαγάνδα και τα τερατώδες ιστορικά ψέματα τους, ακόμα και στους κύκλους των νεοελλήνων "πατριωτών" του ίντερνετ, που αναπαράγουν χωρίς ίχνος κρητικής αντίληψης ότι βρουν,γιαυτό εξάλλου τα άναρχο-troll σχολιάζουν παντού ψέματα δεν βάζουν μονο post προπαγάνδας, ώστε μετα να τους αναπαράγουν και οι Νεοέλληνες και πάει τρένο η αποχαύνωση, όταν εχουν λόγο ηλίθιοι και μεσώ facebook το μονο σίγουρο ειναι οτι θα αναπαράγουν ότι ηλιθιότητες βρουν .

Η προπαγάνδα και το ψέμα:

Στην Ελλάδα, οι Γερμανοί προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να λεηλατήσουν τους πόρους της Χώρας, όχι μόνο γιά τις ανάγκες των κατοχικών στρατευμάτων, αλλά γενικότερα γιά την κατακτητική τους προσπάθεια...

Οι μέθοδοι είναι γενικά γνωστές: Κατασχέσεις, επιτάξεις, κυκλοφορία ακάλυπτου νομίσματος, επιβάρυνση της Χώρας με υπέρμετρα «έξοδα κατοχής»... Λίγο τους ενδιέφερε το αντίκτυπο όλων αυτών, όσον αφορά την καταστροφική και απαίσια εντύπωση, που θα δημιουργούσαν απέναντι στον ντόπιο πληθυσμό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Άξονας εξασφάλισε, από μία ήδη πτωχή Χώρα με ελάχιστα έσοδα, τον εναπομείναντα, από τον καταστροφικό πόλεμο, εθνικό Της πλούτο, γιά την στήριξη της πολεμικής του προσπάθειας

Τον Μάϊο του 1941, η έλλειψη τροφίμων ήταν φανερή στην Αθήνα και μέχρι τον Ιούνιο και στην Ελληνική επαρχία. Τον Ιούλιο 1941, ο Αμερικανός Πρεσβευτής στην Ελλάδα Μακ Βη, έκανε λόγο γιά «πορεία προς την πείνα».

Στο ιδιόχειρο ημερολόγιο του Δ. Βουτυρά, διαβάζουμε:
«Μέρες απαίσιες... Άνθρωποι πέφτουν στο δρόμο, άνθρωποι πεθαίνουν στα σπίτια και μένουν μέρες εκεί... Σα να ‘πεσαν χολέρα, πανούκλα κι όλες οι αρρώστιες που δέρνουν την Ανθρωπότητα, στο μέρος αυτό... Σωρηδόν κατεβαίνει ο λαός των Αθηνών και του Πειραιώς στον Άδη... Γέμισαν τα Νεκροταφεία... Δεν μπόρεσαν να τους θάψουν οι νεκροθάφτες... Και σκάβουν λάκκους μεγαλύτερους και τους ρίχνουν μέσα…»…

Το 50% των θανάτων, που καταγράφονται στο Ληξιαρχείο Αθηνών, κατά το χρονικό διάστημα της Κατοχής, σημειώθηκε τα έτη 1941-1942. Από τον φοβερό αυτό λιμό πέθαναν εκείνο τον μαύρο χειμώνα, 40-45.000 άνθρωποι!!

Και ενώ ήδη απο το 2012 ειναι γνωστο οτι οι ελληνόφωνοι συμμορίτες με την Βρετανία προκάλεσαν την γενοκτονία όπως έκαναν στην Ουκρανία :

Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ως συνέχιση του πολέμου σε ελληνικό έδαφος και ως κύριος προξενητής τού κατοχικού λιμού.

«Το πρόβλημα είναι: πόσο αξίζει για μας η καλή θέληση των ελλήνων; Έχει μεγαλύτερη σημασία για μας ο στόλος τους, η αποτελεσματικότητα τής παθητικής τους αντίστασης και η ένοπλη αντίσταση των ελευθέρων στρατευμάτων τους (σ.σ.: εννοούνται τα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα, που είχαν συγκροτηθεί υπό βρετανική επιτήρηση και χορηγία στη Μέση Ανατολή) ώστε να διευκολύνουμε τον εφοδιασμό της Ελλάδας με σιτηρά ή βαραίνει περισσότερο το κέρδος που τότε θα αποκομίσει ο εχθρός;

Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων ελλήνων, για να ενισχύσουμε τη μεταπολεμική θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να αποδεχθούμε τη μείωση τού πληθυσμού τής Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια (σ.σ.: το διεγραμμένο τμήμα παρέμεινε στο πρωτότυπο) τη μείωση τού ελληνικού πληθυσμού από την πείνα, την καταστροφή της υγείας του -κυρίως των παιδιών- καθώς και τη μεταστροφή των διαθέσεών του σε βίαια αντιβρετανικές; Πρέπει να ζυγισθούν πολύ αποφασιστικά τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα σε λιμοκτονία. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψη, ότι οι έλληνες δεν θα λιμοκτονήσουν σιωπηλά. Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη των Η.Π.Α.».(3)

Aυτό το ντοκουμέντο έχει ημερομηνία 11-7-1941 (δηλαδή μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κατάληψη τής Ελλάδας από τους κάκους Γερμανούς) δεν συντάχθηκε από τους κακούς κατακτητές(όπως είθισται να κινδυνολογούν οι απευθυνόμενες σε διανοητικά καθυστερημένους εθνοπατριωτικές προπαγάνδες), αλλά προέρχεται από το παγκοίνως γνωστό Foreign Office. Αποτελεί απόρρητο έγγραφο (αριθμός εγγράφου F.O.371/29840:R7038)

Οι Νεοέλληνες συνεχίζουν το βιολί τους προς ευχάριστη των ελληνόφωνων που έχουν κάνει μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού να εχει νοημοσύνη κάτω από το όριο, και έχει κάνει δεδομένα τα ψέματα τους σε πληθώρα θεμάτων οχι μονο όσο άφορα την ιστορική αλήθεια. ...κάτι που γινόταν σαφές ήδη από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ 2014-2015 επειδή παρατήρησες ότι πολλοί "πατριώτες" λένε ακριβώς τα ίδια με τους ελληνόφωνους συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων αφου απο αυτούς αρχίζουν τα ψέματα και στην συνεχεία τις αναπαραγουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων,, και οχι μονο αυτό, αλλα και ότι αυτά τα ψέματα δεν έχουν στοιχειώδες λογική για παράδειγμα ορδες νεοελλήνων νομίζουν οτι Γερμανοί ηταν Μογγολοί (!) επειδή έτσι τους είπαν, η ηλιθιότητα τους δεν έχει όρια. Και το πρόβλημα ειναι ότι έτσι ειναι οι περισσότεροι στην Ελλάδα με το να βγαίνει ένας δυο να λεει τα αυτονόητα δεν γίνεται τίποτα επειδή η σήψη ειναι τοσο μεγάλη που δεν διορθώνεται , ένας άλλος παράγοντας ειναι οτι όλοι αυτοί που πιστεύουν αυτές τις ηλιθιότητες ελληνόφωνων δεν ανήκουν στο Ευρωπαϊκό γένος αυτό σημαίνει ότι η ίδια η φυλη τους ειναι πολύ κατώτερη, δεν ερευνά για τίποτα, δεν εχει το αίσθημα του δίκαιου και ειναι δογματικά Έλληνες όπως θα ηταν σε οποία χώρα και να είχαν γεννηθεί,εξ ορισμού λοιπόν απο την φύση τους ειναι ανίκανοι να βρουν την αλήθεια και δεν λένε τίποτα άλλο από αυτά που λένε οι γύρο τους αυτοί όλοι οι ραγιάδες νεοέλληνες παρασύρουν τους πάντες στο επίπεδο τους επειδή ειναι πολύ περισσότεροι, και φυσικά δεν ενοχλούν και τους ελληνόφωνους αφού αναπαράγουν προπαγανδες τους ως δεδομένες.. και κάπως έτσι στην Ελλάδα δεν έχουν ιδέα οτι προδότες ηταν οι αγγλόφιλοι συμμορίτες που δεν ανήκουν καν στο ευρωπαϊκό γένος, και την εποχή του 40 οι γνήσιοι κομμουνιστες ήσαν και ιουδαϊκής ράτσας, ναι αλλα όλοι ειναι Έλληνες στην Ελλαδα με καθαρό ελληνικό DNA (!) το γιατί στην Ελλάδα δεν μοιάζουν όλοι με την Θεά Αθηνά φυλετικά αφου όλοι ειναι απόγονοι αρχαιων ξεχάσαν να σας πουν, η οποία Θεά Αθηνά έμοιαζε με τους κακούς ναζι και οχι με τους Έλληνες (!) απο που να αρχίσεις και που να σταματήσεις με τις ηλιθιότητες που αναπαράγουν όλοι ομαδικά ?

Με αυτά και με αυτά εκατομμύρια έχουν κάνει δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής και λένε τα ίδια με μια σπείρα ψυχοπαθών σχιζοφρενών οχι λόγο κάποιας πάθησης αλλα λογο φυλης μαζί με τις εγκληματικές οργανώσεις τους τύπου antifa, και επι δεκαετίες να περιμένουν σωτηρία απο τα κόμματα τους γιατί οι άλλοι ηταν οι κακοί που ορθά τους ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια, ώσπου τελικά έφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν ως "πανδημία" ανύπαρκτη "πανδημία" και να κάνουν το μαύρο άσπρο, με επιπτώσεις στους πάντες πλέον, και εδώ οι Νεοέλληνες δεν λένε τι με ενδιαφέρει έμενα τι είχε γίνει πριν 80 χρονιά, γιατί τώρα τους τσούζει που τους επιβάλουν μάσκες και μετρά, ναι αλλα οι κακοί ηταν οι ναζι (!) να λέτε και ευχαριστώ που δεν βάζουν τα άναρχο-μιασματα τους και που τους θεωρείται φυσιολογικους ανθρώπους να σας σφάζουν σαν αρνιά (!) όπως έκαναν το 1940-1950 .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications