Επιτήδειοι στην Κρήτη εκμεταλλεύονται τον πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ για να εξαπατήσουν τον κόσμο

«Επί πτωμάτων» πατούν επιτήδειοι στην Κρήτη, οι οποίοι εκμεταλλεύονται ακόμα και την εμπόλεμη κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, προκειμένου να αποκομίσουν χρήματα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στο Cretalive εκπρόσωποι της Αρμένικης παροικίας του Ηρακλείου, μια γυναίκα εμφανίστηκε σε καταστήματα δηλώνοντας ότι κάνει έρανο για τον πόλεμο των Αρμενίων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι εκπρόσωποι της παροικίας επισημαίνουν σε όλους τους τόνους ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θα πρέπει οι πολίτες να είναι προσεκτικοί.

Πταίσματα ειναι αυτά! οι ελληνόφωνοι μαζεύουν εκατομμύρια σε κάθε μεγάλη φωτιά που βάζουν οι ίδιοι , με αποκορύφωμα στην Φωτιά στο Μάτι που τους είδες live πως μέσα απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους και κανάλια youtube (με αντάλλαγμα να έχουν προώθηση ) μάζεψαν χιλιαδες ευρώ στην υγειά των κοροϊδιών που νόμιζαν ότι θα πανε στους καημένους τους πυρόπληκτους .

Το γεγονός οτι οι ιδιοι οχι μονο εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία αλλα εμφανίζονται ως φωστήρες επι πάντως και όλοι οι άλλοι ειναι κακοί φασιστές ναζι τους κάνει ακόμη πιο χειρότερους ! πάλι καλα που εχουν ρίξει τις μάζες σε κατώτερο νοητικό επίπεδο και δεν βλέπουν πόσο άθλιοι και άκρως ύπουλοι ειναι ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications