Nέο κύμα ακρίβειας εν μέσω της λεγομένης «πανδημίας» - Έρχονται ανατιμήσεις έως και 10% σε προϊόντα

Πολύ βαρύς εξακολουθεί να είναι ο λογαριασμός που καλούνται να πληρώσουν τα ελληνικά νοικοκυριά για να γεμίσουν το καθημερινό καλάθι, καθώς παρατηρούνται δεκάδες ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα όπως είναι τα τρόφιμα και στην περίοδο της "πανδημίας" του κορονοϊού.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, νέες ανατιμήσεις έρχονται το επόμενο διάστημα σε ορισμένα προϊόντα, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Πρόκειται για αυξήσεις έως και 10% σε μια περίοδο κατά την οποία χιλιάδες μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες βλέπουν τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται ενώ προσπαθούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες τους είτε με τα επιδόματα ανεργίας είτε με τις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, δηλαδή τα μηνιαία επιδόματα των 534 ευρώ.

Οι ανατιμήσεις προκαλούν την έντονη δυσαρέσκεια των καταναλωτών πολλοί εκ των οποίων έχουν περιορίσει τις αγορές τους στα απολύτως αναγκαία.

Ειδικότερα το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανατιμηθούν το ελαιόλαδο και σπορέλαιο σε ποσοστό από 4% έως 10% , τα σοκολατοειδή κατά 6%, τα απορρυπαντικά κατά 5%, οι καραμέλες επίσης 5%, τα ντοματίνια 4% και τα εισαγόμενα εμφιαλωμένα νερά κυρίως τα ανθρακούχα σε ποσοστό 3%. Οι ανατιμήσεις αναμένεται να περάσουν σταδιακά στα ράφια των σούπερ μάρκετ ανάλογα με τα αποθέματα που διαθέτουν τα καταστήματα τροφίμων στις αποθήκες τους.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της Realnews, οι ανατιμήσεις πραγματοποιούνται από μεμονωμένες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων και εισαγωγικές εταιρείες και όχι από το σύνολο των επιχειρήσεων. Μάλιστα εκτός από τα επώνυμα προϊόντα ελαιολάδου και σπορέλαιου , ανατιμήσεις θα γίνουν και σε κάποια αντίστοιχα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας δηλαδή σπορέλαια και ελαιόλαδα με την επωνυμία της εκάστοτε μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ .

Όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς, οι ανατιμήσεις στα προϊόντα οφείλονται κατά κύριο λόγο στη μειωμένη παραγωγή που παρατηρείται σε ορισμένα από αυτά, στις καταστροφές που έχουν υποστεί κάποιες καλλιέργειες αλλά και στη διατήρηση των λειτουργιών εξόδων σε υψηλά επίπεδα.

Όταν εκατομμύρια στην Ελλαδα διαβαζουν τόσα χρονιά έγκυρες πήγες και ειναι εκτός πραγματικότητας που αν δούλευε ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων όλες οι "αγαπημένες τους και αξιόπιστες" ιστοσελίδες θα είχαν κλείσει ήδη από το 2016: το 2018 έριξες μια μάτια σε σελίδες συμμοριτών ελληνόφωνων στο facebook οπού ειναι μαζεμένοι ορδές ελληνόφωνων (αυτοί που σχολιάζουν παντού για ναζι φασίστες και ότι τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και όλα τα σχετικά ? ε αυτοι!!) δηλαδή ειναι σαν μπαίνεις απευθείας μέσα σε στις εγκληματικές και μασονικές οργανώσεις τους και βλέπεις τι λένε μεταξύ τους, επειδή συχνά τους ξεφεύγουν αυτά που λένε σε μασονικές λέσχες, και είχαν βάλει αυτή την εικόνα:

Δεν πέρασαν 2 χρονιά και ξαφνικά σοκ πανδημία όλοι μάσκες να σωθούν !!! ....ΥΓ: H εικόνα ειναι κομμένη γιατί αν διαβάστε τι έγραφε μετά είτε θα σοκαριστούν κάποιοι, είτε θα το περάσουν για πλάκα ως συνήθως, και ωχ αδελφέ σιγά το πράγμα μια εικόνα καρτούν ειναι και δεν βαριέσαι, τα βαζουν για πλάκα, και αυτά που λες ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" . Αυτή την αντίληψη έχουν πολλοί να τα βλέπουν όλα στην πλάκα , και έλα μωρέ τώρα, το γεγονός οτι πολλές σατυρικές ιστοσελίδες ανήκουν στους σε συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής δεν το έχουν καταλάβει, και τύπου Ράδιο Αρβύλα που μεσώ του ηλίθιου χιούμορ κανει μαζική πλύση εγκέφαλου και αποχαύνωση των μαζών.

Γιαυτό ο Νεοέλληνας έμεινε τούβλο αν και πολλοί από αυτούς έχουν ίντερνετ πριν απο σένα δηλαδή πριν το 2014 και οχι μονο δεν βλέπουν τίποτα αλλα ούτε και έμαθαν και τίποτα,τούβλα έμειναν (με πτυχία) όπως ηταν και προ ίντερνετ εποχή.. Αφού να φανταστείς η σελίδα της ΕΡΤ και λοιπών καθεστωτικών καναλιών ειναι στην πρώτη θέση, ποιος λογικός άνθρωπος θα διαβάζει τους ίδιους που βλέπει στην τηλεόραση και στο ίντερνετ? άσε που όλες οι έγκυρες πήγες τους που λένε ακριβώς τα ίδια με τα κανάλια τους ειναι όλες στην πρώτη θέση, ενώ οι έξυπνοι ψάχνουν αυτά που δεν βγάζει καν στην αναζήτηση google στην πρώτη θέση...ΥΓ: κάποιος έξυπνος που λέει την μασονική ταμπέλα "θεωρίες συνωμοσίας" μπορεί να μας εξηγήσει αφού τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας γιατι υπάρχουν και τι ρόλο παίζουν οι μασονικές λέσχες?

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

ΟΛΛΑ αυτα που σας λενε για την πανδημία ειναι σαχλαμαρες. Ξερετε ποσα δησεκατομοιρια εκανε αυτος που βγαζειτις Μάσκες?ξερετε οτι οι μάσκες ειναι καταπληκτικα επικυνδινες, στους πνεύμονες. ΟΛΛΑ αυτα που σας λενε προερχοντεβαπο τον Bill Gates, o οποιος θέλε να θανατωσει 7 Δισεκατομοιρια ανθρωπους.Γα να αφήσει στον ΠΛΑΝΙΤΗ 500,000 Εκατομοιρια ανθρωπους, Πηγενετε να διαασετε τους Λυθους της ΓΕΩΡΓΙΑΣ, τις οποιες ο Πατερας του Βιλλ ανέθεσε εναν Christian, NA τις γραψει το 1980ξυπνηστε, ουτε το κοκαλάκι σας θα υπάρξει Ζολλοι αυτοι οι Πολιτικοι, σε ΟΛΛΕΣ τις χωρες προκειται να μας εξοντωσουν, συνετός. Βλεπετε τον Εργοδαν, οτι κανει το κανει Υος τις δαταγες των Ραβίνων. Φερανε την Ελλάδα ενα εκατιμοιριο Εβραίους, και οι Μουσουλμανοι ειναι πανω απο 6 Εκατομοιρια και Τσιπρας ο ηλιθιος υπεγραψε να φερει στην Ελλάδα 80 Εκατομοιρια. Αντι να κοιμαστε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ επι τελους αρχίσετε να τους στρίψτε το λαρινγκι Μπας και επιζησετε.Σε όλο τον Πανιτη, θα αρχισουν πολεμοι, τρομεροί, οι Εβραίοι ειναι λαος φοβιτσιάρης, ατοβαλουν στα ποδια, θα πανε να σωθουν στο Ισραηλ.Τα αεροπλανα της Μοσαδς ξερουν τι κανουν.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications