Νέα «παρέλαση» αλλοδαπών το Σάββατο στην Αθήνα!

Η κυβέρνηση έχει παραδώσει την Αθήνα στους αλλοδαπούς, καθώς τους επιτρέπει να κάνουν συνεχώς πορείες και διαμαρτυρίες, ενώ οι πολίτες που θέλησαν να καταθέσουν απλά ένα στεφάνι την 28η Οκτωβρίου συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες!

Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα αλλοδαπών – κυρίως με καταγωγή από το Ιράκ- που απαιτούσαν άδειες παραμονής, το ΚΕΕΡΦΑ μαζί με την Νιγηριανή Διασπορά διοργανώνουν νέα συγκέντρωση το Σάββατο 31/10 στην πλατεία Βικτωρίας, αυτή τη φορά με Νιγηριανούς που διαμαρτύρονται για την πολιτική κατάσταση στη Νιγηρία!

Να υπενθυμίσουμε πως ανήμερα της 28η Οκτωβρίου είχε διοργανωθεί και παρέλαση Πακιστανών, η οποία άγνωστο τελικά αν πραγματοποιήθηκε.

Η κυβέρνηση και ο Δήμος της Αθήνας φαίνεται πως εφαρμόζουν τον νόμο για τις συγκεντρώσεις επιλεκτικά καθώς είτε δίνει άδεια είτε ανέχεται τις συγκεντρώσεις αλλοδαπών τη στιγμή που κυβέρνηση και ΜΜΕ υβρίζουν οποιοδήποτε πολίτη τολμήσει να ξεμυτίσει από το σπίτι ως δυνητικό «μεταδότη» του ιού, ενώ στο Μαξίμου να επιβάλλουν και δεύτερο καταστροφικό lockdown που θα «τελειώσει» οικονομικά εκατομμύρια Έλληνες.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε για όσους τόλμησαν να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου πως «πρόδωσαν την πατρίδα»!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications