Makeleio - Attika nea  παράλληλοι Βίοι - το προφίλ γραικύλου νεοέλληνα και μειωμένης νοημοσύνης

Είναι κάτι Νεοέλληνες στην Ελλάδα αμφίβολου ράτσας που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ειναι δούρειοι ίπποι η άπλα ηλίθιοι, και έχουν παρόμοιο λεξιλόγιο με τους άναρχο-κομμουνιστές, κάτι σαν διασταύρωση πατριώτη και κομμουνιστή, μειωμένης νοημοσύνης αλλα έχουν πονηριά, και παίρνουν και με το μέρους μεγάλη μερίδα του όχλου ενώ ταυτόχρονα οπού πάνε σπέρνουν διχόνοια.

Όπως εχουμε ξανα πει πολλοι πάσχουν από έλλειψη στοιχειώδους λογικής και ταυτόχρονα ειναι δογματικοί θανάσιμος συνδυασμός!πολλοι δεν ειναι απόγονοι αρχαιων αλλα παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες δογματικά καθαρά οπως υποστηρίζουν μια ομάδα χωρίς να ξέρουν γιατί, έμενα θα μου πεις ρε? ξέρεις τι έφτιαξαν οι αρχαίοι προγονοί μου? έχει διαβάσει και 5 βιβλία και παριστάνει τον γνήσιο Έλληνα και η αντίληψη του ειναι ίδια με αυτη ενός κόκορα!πολλοι ελληνόφωνοι που αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων στο χαρακτήρα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες που κατάντησαν την χώρα έτσι, γιαυτό δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα,θα τους βρείτε σε έγκυρες πήγες ομοίων τους όλους αυτούς, αυτοί γραικύλοι οχι μονο λένε με θράσος ένα σορό ηλιθιότητες αλλα τις πιστεύουν κιόλας αυτός ειναι και ο ορισμός των ηλίθιων, και μαζί με αυτούς που ειναι πολύ περισσότεροι την πληρώνουν όλοι .. αυτοί ειναι οι χειρότερη φάρα ελληνόφωνων γιατί παρασύρουν και τους άλλους στην ηλιθιότητα τους που τους θεωρούν για Έλληνες υπό την έννοια ότι ειναι απόγονοι αρχαιων!!

Τι μπορεί να περιμένει κάνεις από αυτούς? άμα τους δόσεις λεφτα ποδόσφαιρο και οτι ηλιθιότητες μπορείς να φανταστείς να ασχολούνται, έχουν λύσει το πρόβλημα τους.Από μια προσωπική ερευνά σε ελληνόφωνους αμφιβόλου ράτσας (μη καυκάσιους), για να δούμε αν ειναι τοσο αγρίμια όσο δείχνουν στο internet, προέκυψαν πόλλα.

Μια φορά ήρθε μια ηλίθια και λέει όλοι λενε τα ίδια και ήρθες εσύ ο έξυπνος να πεις ότι δεν ειναι έτσι? μα ακριβώς για αυτό τους λέμε νεοέλληνες επειδή λένε όλοι τα ίδια σε αλλες σελίδες και βάζουν και ελληνικές σημαίες και παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων,ενώ οι ίδιοι ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα αναζήτησης και ερευνάς ούτε καν ανήκουν στο ευρωπαϊκό λευκό γένος που απο την φύση του ερευνά τα πάντα εχει μυστικιστές τάσεις και προέρχονται οι εφευρέσεις ιστορικά . Τι να το κάνω εγώ όταν οι πολλοι Νεοέλληνες ειναι φανατικοί Έλληνες οπως ειναι με ομάδες ποδοσφαίρου?

Τέτοιες περιπτώσεις ειναι το Makeleio - Attika nea, ο πρώτος έχει βάλει άλλους να φτιάξουν την σελίδα, η δεύτερη ειναι τοσο ευφυής που ενώ την βρήκες ήδη στο internet το 2015 επι σειρά ετών δεν έμαθε ούτε τα βασικά από HTML να συμμαζέψει λίγο το blog της αφού ασχολήθηκε με το ίντερνετ, αυτο ειναι δείγμα μειωμένης νοημοσύνης , και όπως κάθε Νεοέλληνας στο facebook βάζει ότι βρει μαζί και καθαρά μαρξιστικές προπαγάνδες, και τελικά όλοι ειναι του συστήματός εκτός από αυτούς , αυτοί ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην κυριολεξία, που τόσα χρονιά ηταν χρήσιμοι δεν πειράζει που έλεγαν και κατα του συστήματος, αφού έβαζαν προπαγάνδες πέραν κάθε λογικής ως πατριώτες, η καλύτερη προπαγάνδα ειναι απο φαινομενικά πατριώτες εξάλλου. Πως ειναι δυνατόν να λες κατα του συστήματος όταν τα 8 στα 10 που λες ειναι τα ίδια με αυτούς?(όπως έλεγε ένας Νεοέλληνας αραβικού τύπου: και ο Καντάφι δικός τους ηταν, και όταν τον ρώτησες αφού ηταν δικός τους γιατι τον σκότωσαν? ουγκ ουγκ! δεν ήξερε τι να πει, αρκεί που είπε την έξυπνα του).

Τώρα που ξεμπέρδεψαν με την X.A δεν ειναι πια χρήσιμοι ηλίθιοι αλλα ενοχλητικοί, τον εναν πήγαν να τον δολοφονήσουν και στην άλλη κατέβασαν το blog (?), γλίτωσε λίγο το ίντερνετ απο μαρξιστικές προπαγανδες που έβαζε λες και ήσουν σε σελίδα κομμουνιστών μια από τα ίδια και κάποιο άθλιο blog με την ονομασία stoxos, επειδή έχεις και φίλη στο facebook ίδιας ράτσας με την μαντάμ Attika nea,που επίσης έχει ένα άθλιο blog που και δεν μπορεί να μάθει ούτε τα βασικά απο την πολύ εξυπνάδα, έκανες ψυχολογική ανάλυση σε αυτήν,(χωρίς πτυχία ψυχολόγου) που επίσης έχει ορδές ακολούθους που την θεωρούν ως πατριώτισσα, ειναι και φανατική χριστιανή , τα αποτελέσματα ήσαν τραγικά, κάπου εδώ συνειδητοποίησα ότι για να σε υποστηρίζουν οι μάζες πρέπει να είσαι σαν αυτούς! μέχρι εκεί που φτάνει η νοημοσύνη τους και η αντίληψη τους, έτσι και φύγεις λίγο θα σου γυρίσουν την πλάτη, (όπως έκαναν με αυτή την σελίδα).

Ενδεικτικά:το 2014 όταν μπήκα στο ίντερνετ ορδες απο Νεοέλληνες έλεγαν οτι οι Γερμανοί ηταν μογγολοι και Ουννοι και έτρωγαν βελανιδιά, ετσι τους είπαν/έμαθαν και άπλα το λενε για να το παιξουν έξυπνοι, χωρίς να ξέρω τίποτα ακόμα ουτέ καν αληθινή ιστορία, επειδή αυτό φαινόταν παράλογο, γιατι δεν γίνεται να έφεραν Μογγολοι τόση τεχνολογία μετα το μεσαίωνα, κοίταξα άπλα με την βοηθεια του ίντερνετ που εχουν και αυτοι, πως ηταν οι Γερμανοί την εποχη του 20-30 αν ηταν μογγολοι οπως πιστεύουν εκατομμύρια στην Ελλάδα και τελικα ήσαν πιο Ευρωπαίοι και από τους Νεοέλληνες τουλάχιστον το 2/3 του πληθυσμού γνησίου ευρωπαϊκού γένους , άρα ειναι αδύνατο να ηταν Μογγόλοι αφού ξανθοι Μογγόλοι δεν υπάρχουν, συμπέρασμα? αυτό ειναι απλο παράδειγμα πως εκατομμύρια πιστεύουν πράγματα που δεν έχουν στοιχειώδες λογική και παρασύρουν και τους υπολοίπους σε πληθώρα θεμάτων και οτι ο ίδιος ο τρόπος που σκεφτονται ειναι εντελώς ηλίθιος αλλα το παίζουν έξυπνοι με το να αναπαράγουν τους άλλους.

Χρειάστηκαν μόλις 2 χρονιά μελέτης και ερευνάς για να διαπιστώσεις ότι ειναι έτσι λόγο φυλής και δογματικές ράτσες,προ ίντερνετ εποχή άπλα δεν είχες επίγνωση τους μεγέθους του προβλήματός οχι οτι πριν δεν έβλεπες άκρως ύπουλους και μοχθηρούς που αυτοπροσδιορίζονται απόγονοι του ευγενούς γένους, και πως αυτοί παρασύρουν και τους υπολοίπους : Δυο φίλοι στο εξωτερικό και οι δυο ευρωπαϊκού γένους ( εξάλλου με μη ευρωπαϊκού γένους ειναι συνήθως δογματικές υλιστικές φυλές και ούτε διάλογο δεν μπορείς να κάνεις, εκτός και μιλάς μονο για συνηθισμένα δηλαδή για αυτά που φτάνει η νοημοσύνης τους και η αντίληψης τους), σε διαφορετικές χώρες όταν λένε ότι ειναι Έλληνες δεν τους πιστεύουν και νομιζουν ότι ειναι από Σκανδιναβικές χώρες, επειδή στο εξωτερικό έχουν συνηθίσει τους "Έλληνες" πιο μελαμψούς και αραβικού τύπου εν ολίγοις ήδη πολλοί Νεοέλληνες τουλάχιστον το 40% ουδεμιά σχέση έχει με Ευρωπαϊκό γένος άσχετα αν καυχιούνται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων εντελώς δογματικά... ο άλλος χτυπιέται ότι ειναι απόγονος αρχαίων και άντε και πες οτι ειναι εκφυλισμένος φυλετικά, το ότι έχει σημιτική "λογική" δηλώνει ότι είτε ανήκει σε σημιτικές φυλές αραβικές είτε σε φυλές γκοιμ και ο νοών νοείτω..

Ένα άλλο δείγμα ότι πολλοί Νεοέλληνες ειναι εντελώς βάρβαροι γραικύλοι χωρίς ηθικές άξιες αδιάστατοι υλιστές και εκμεταλλευτές,και ουδεμιά σχέση εχουν με το ευγενές γένος , αυτός ειναι ο ιδανικός λαός μειωμένης νοημοσύνης και δογματικός ώστε να περιμένει σωτηρία απο τα κόμματα τους εφόρου ζωής ,και να κοιτάει την τσέπη του μονο και οχι το κοινό κάλο,(εκτός ότι τους έφαγες στην μάπα τόσα χρονιά) ειναι το εξής γεγονός: Αν μπείτε σε site και φόρουμ στο εξωτερικό που γράφουν "Έλληνες" για δουλείες κτλ, παρατηρείται το εξής φαινόμενο: ότι "Έλληνες" στο εξωτερικό αμφίβολου ράτσας εκμεταλλεύονται άλλους "Έλληνες" που δουλεύουν στους πρώτους, ενώ θα περίμενες να συμβαίνει το αντίθετο αφού ειναι συμπατριώτες όπως γινόταν παλιότερα που ένας βοηθούσε τον άλλον.. Αυτό ειναι μια μικρογραφία του τι συμβαίνει και στην Ελλάδα.Όλοι αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι Νεοέλληνες δίνουν βούτυρο στο ψωμί στους ελληνόφωνους με την κατωτερότητα τους και την κουτοπονηριά τους .

Φώτο που είχε βάλει εξώφυλλο το pentostalagma λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές, επειδή σου έκανε εντύπωση πως γίνεται "πατριωτική σελίδα " να βάζει τέτοιες εικόνες λες και είσαι σε σελιδα κομμουνιστών, αλλα και απο γεγονός ότι αυτοί πρέπει να ειναι δούρειοι ίπποι που παριστάνουν τους πατριώτες, ρώτησες μια γνωστη αν αυτές οι λεγόμενες Παμμακεδονικές Οργανώσεις κάπου στην βόρεια Ελλάδα που μεινει εκεί και τους βλέπει αν έχουν σχέση με κομμουνιστές γιατί με κομμουνιστές μοιάζουν και οχι με πατριώτες για να εχουν την σβάστικα με Χ , και πράγματι επιβεβαιωθεί ειναι από γραφεια ΚΚΕ που όποτε τους βολεύει παριστάνουν τους πατριώτες για να πάρουν τον όχλο με το μέρος τους, για δείτε σε τι θέση ειναι το pentostalagma στο alexa που έβαλε αυτή την εικόνα χωρίς καμιά ενόχληση απο συμμορίτες τόσα χρονιά, κάτι τέτοιες "πατριωτικές σελίδες" φέρουν την ευθύνη της αποβλάκωσης του όχλου αμέσως μετα τις καθεστωτικές, κοινό χαρακτηριστικό τους ειναι οτι εχουν πολλά κοινά με καθεστωτικές και καμια σχέση με θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης (εκτός copy paste απο άλλους) πνευματισμού και μυστικισμού, οι δήθεν απόγονοι αρχαίων... Τέλος τους ειναι διανοητό να μην είσαι δογματικός σε τίποτα αλλα αντικειμενικός, από το 2014 δεν είδα κανένα άλλο κόμμα να κυνηγούν οι ελληνόφωνοι οι ορδές νεοελλήνων γιατί δεν το βλέπουν ενώ έχουν ίντερνετ? και δεν ειναι θέμα κόμματος καθε αυτού, αλλα δεν γίνεται να λες τα ίδια με τους ελληνόφωνους και μετά να τους κατηγορείς για αυτά που σου κάνουν, οι περισσότεροι που κλαίγονται τώρα και επι σειρά ετών ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ακόμη και χωρίς να έχουν κανένα όφελος (!)... Και για να μην λένε κάποιοι κηφήνες ότι τάχα τα τελευταία χρονιά έγιναν έτσι μονο απο τα εμβόλια και την πλύση εγκεφάλου : Και το 40 έτσι ηταν (!) και τότε χρησιμοποίησαν αυτούς τους δογματικούς χρήσιμους ηλίθιους οι ελληνόφωνοι, άπλα τότε ηταν πολλοι λιγότεροι σε σχέση με σήμερα.

ΥΓ: έτσι και με ενοχλήσουν οι ελληνόφωνοι συμμορίτες όπως έχουν προειδοποιηθεί, επειδή δεν έχω σκοπό να πέσω στα χεριά τους και στα χεριά της σημιτικής δικαιοσύνης τους, πόσο δε σε αδίσταχτων αστυνομικών νεοελλήνων που λειτουργούν ως άγρια σκυλιά και εκτελούν εντολές τους, έχεις πάντα μαζί σου ένα "εισιτήριο-διαφυγής" από το υλικό κόσμο σας σε περίπτωση ανάγκης μην πέσεις στα χεριά βάρβαρων, και για να αποφύγεις την ψυχική οδύνη (οι ελληνόφωνοι θα γνωρίζουν ότι έχουμε τέτοιες τάσεις εμείς του ευρωπαϊκού γένους πόσο δε όταν ξέρεις αλλα μυστικιστικά που όχλος έχει πλήρες άγνοια ) , επίσης έτσι και κατεβάσουν σελίδα facebook η blog έχει ετοιμαστεί άλλο σχέδιο. Αν και το τέλος πλησιάζει επειδή οι Νεοέλληνες στην πλειοψηφία τους υποστηρίσουν τους ομοίους τους, το μονο που χρειάστηκε ειναι άπλα να συκοφαντούν από το 2016 και μετά εντολες σε google facebook για μειωμενή απηχησή και σχεδόν εξαφάνιση απο την αναζήτηση, για καταλάβει κάνεις νοήμων για τι επίπεδο μιλάμε στο Ελλαδιστάν , επειδή πολλοί δεν το βλέπουν επειδή ζουν μέσα σε αυτό : αρκεί να τους πεις ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας κάτι η μια πληροφορία και άπλα το προσπερνούν σαν μην υπάρχει, όπως και λένε πολλές αλλες ταμπέλες για στοχοποίηση ... Με τέτοιο λαό καλυτερα να κάνεις το κορόιδο πλέον, αν βάζαμε εδώ ότι βαζουν όλοι οι άλλοι και ελληνικές σημαίες στο facebook στην θέση του makeleioy- pentostalagma θα ηταν αυτή η σελιδα και θα είμαστε όλοι αγαπημένοι... Άλλα δεν έγινες τόσα χρονιά σαν τους Νεοέλληνες εκτός ίντερνετ και δεν σε έριξαν στο κατώτερο επίπεδο τους, γιατι να γίνεις στο ίντερνετ?

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Δυστυχώς φίλε μου έχεις δίκιο. Αυτές τις σελίδες τις διάβαζα πριν χρόνια αλλά σταμάτησα γιατί δεν μπορώ να διαβάζω αηδιες και χαζά. Όσο για τους Έλληνες του εξωτερικού ένα θα σου πω δεν υπάρχει χειρότερη και πιο κακία ράτσα . Μόνο οι ξένοι "βάρβαροι" με βοήθησαν , οι Έλληνες με πολέμησαν και συνεχίζουν να με πολεμούν με κάθε μέσο . Τόση κακία και ζήλια δεν περιγράφεται.

Φούληςείπε...

Το "Μακ"εχει την κακιά συνήθεια να μεγαλοποιει από τον τίτλο τους, έτσι για τα κλίκ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications