Έβαλαν  ένα πιόνι τους  κατα του Πετράκου  για να μην φανούν οι ίδιοι αλλα το μαρξιστικό ύφος της τους πρόδωσε!

Η Χριστίνα Πολίτη κάνει σκόνη τον Γρηγόρη Πετράκο περί κορονοϊού από london και αυτή! αυτή δεν είσαι σημιτικής ράτσας που σημαίνει οτι εχει πάρε δώσε με συμμορίτες ,όταν είσαι αναμεσα σε άναρχο-κομμουνιστες γίνεσαι σαν αυτούς εκτός οτι τις μετατρέπουν σε αριστερές και κομμουνίστριες φεμινίστριες και καθε τι σημιτικό, εναλλακτικά άλλες τις μετατρέπουν και σε π@ρνες οπως την Τζούλια Αλεξανδράτου,αυτη αν δεν είχε καμια σχέση με κομμουνιστές θα ηταν υπέρ Χ.Α(!) και επειδή οι μάζες δεν έχουν ιδέα τι παίζεται βάζουμε άπλα αυτό που ειναι άπλα η κορυφή του παγόβουνου:

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα». Αναφέρει επί λέξη ότι «ο Κομμουνισμός αποτελεί μίασμα γεννηθέν έξωθεν της Ελλάδος».H Hθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία.Μολύνει και καθιστά ανύποπτον εχθρόν της πατρίδος πάντα ερχόμενον εις επαφήν με αυτόν». Η Χριστίνα Πολίτη κάνει σκόνη τον Γρηγόρη Πετράκο για τις απόψεις του περί κορονοϊού , δεν ειναι απόψεις αλλα η αλήθεια!Ακολουθείται από 8.263 άτομα 3 κοινοποιήσεις μονο! ουτε οι φιλοι τις οι συμμορητές δεν έκαναν share στην μαρξιστική ηλιθιότητα της, αυτές οι γυναίκες ειναι για λύπηση, επειδή δεν ηταν έτσι από την γέννηση τους, αλλα τις εκαναν οι συμμορίτες τυπου Λέιντι Γκάγκα σαν ζομπι τους, τώρα τι επιπτώσεις εχουν στο πνευματικό επίπεδο μέτα το θάνατο τους ειναι άγνωστο, ρωτήστε τους σατανιστές αυτοί θα ξέρουν επειδή οι συμμορίτες ειναι και σατανιστές( σιγά που θα σας πουν ), η μήπως και οι σατανιστές ειναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν υπάρχουν?... :

Η Χριστίνα Πολίτη, στη δήλωση της στο TLIFE κατακεραυνώνει τις θέσεις του τραγουδιστή και χωρίς να τον κατονομάζει, τον βάζει στο κάδρο και τον φωτογραφίζει:

“Αγ-ριαλιτική θεωρία. Η κατάληξη ενός αποτυχημένου παίκτη ενός πανηλίθιου reality. Έτσι έχει μάθει- στην ευκολία της μπουρδολογίας. Έχει κάνει πολιτικό θέμα την πανδημία και επικοινωνεί έτσι όπως έμαθε”.

Και συνεχίζει: “Ο Ελληνάρας εξυπνάκιας της γειτονίας τα βάζει με την επιστημονική κοινότητα. Στη χώρα που όλοι τα κάνουν όλα! Και τα ξέρουν όλα καλύτερα από τους ειδικούς. Όσοι αποκαλούσαν “ακαδημία”αυτή τη σαβούρα, στην οποία συμμετείχε για να γίνει κάτι, προφανώς τον παίρνουν στα σοβαρά. Ντρέπομαι και μόνο που τον βλέπω να διαβάζει, δεξιά αριστερά αυτές τις ανοησίες, μπροστά από την κακόγουστη ταπετσαρία του. Ντρέπομαι και για τους δημοσιογράφους που τον καλούν να πει αυτές τις ανοησίες για να κάνουν νούμερα. Έτσι έκαναν και με τη Χρυσή Αυγή.. Αλίμονο στον κόσμο που υποφέρει!! Αγριάλιτι..”

Χριστίνα Πολίτη Δημοσιογράφος - Κοσμικογράφος... ειναι στην πάραταξη Παύλος Γερουλάνος πασοκος που Τοποθετήθηκε στην κυβέρνηση Παπανδρέου του 2009 στη θέση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας, θέση που διατήρησε και στην μετέπειτα κυβέρνηση Παπαδήμου.
Η Χριστίνα Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Θηλέων και μετά συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο , στο Interior & Garden Design στο Inchbald School of Design. Παράλληλα έγραφε σε περιοδικά όπως οι Εικόνες και το 1995 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να εργάζεται στο περιοδικό Γυναίκα. Από τότε μέχρι τώρα εργάζεται στα ΜΜΕ. Συνεργάστηκε με τα περισσότερα έντυπα της χώρας – Γυναίκα, Votre Beaute, Nitro, Downtown, Eυ Ζην..εφημερίδες και ιστιοσελίδες.

Ελληνόφωνοι σημιτικής ράτσας Δωδεκαθειστές και antifa ταυτόχρονα και επίσης κάνουν παράπονα γιατί άφησαν να γίνουν 25 000 κοινοποιήσεις στο βίντεο Πετράκου τις θεωρίες συνωμοσίας που τις βλέπετε? μπροστά σας ειναι όλα,και οι ελληνόφωνοι δεν έχουν κάμια σχέση με το κορονοϊό(!), πρέπει να έχουν σοβαρό πρόβλημα πολλοι Νεοέλληνες για μην βλέπουν ότι όλοι που λενε για φασίστες ναζι τόσα χρονιά στο ίντερνετ δεν ειναι άπλα ελληνόφωνοι άναρχο-κομμουνιστές, αλλα έχουν στενή με καθε τι ιουδαϊκό και έχουν μολύνει όλους τους τομείς της κοινωνίας οχι μονο την πολίτικη, επειδή κάποιοι έξυπνοι νομίζουν ότι οι άναρχο-κομμουνιστές ενεργούν μονο στην λεγόμενη πολίτικη :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications