Μενδώνη: «Χωρίς θέατρο και κινηματογράφο θα οδηγηθούμε όλοι στον ψυχίατρο»  όταν το 50% ειναι ήδη σχιζοφρενείς

Η υπουργός Πολιτισμού! αυτή η θεία προάγει τον πολιτισμό? η προάγουν τον πολιτισμό τα ΜΜΕ και οι έγκυρες πήγες τους? το 50% στην Ελλάδα πάσχει απο ελλειμματική προσοχή, έχει σύνδρομο κομμουνισμού και ψυχικές διαταραχές, πνευματική ψώρα όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης, (θα είχαν γεμίσει όλα τα ξερονήσια αν τους μάζευαν γιατί ούτως η άλλως δεν χωράνε σε ψυχιατρεία),δόξα τον Γιαχβέ που υπόλοιπες μάζες δεν καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τους εν λόγο, πάρα το γεγονός ότι λειτουργούν σας σχιζοφρενείς και φαίνονται και στο ίντερνετ, επειδή έχουν πέσει στο επίπεδο τους και νομίζουν ότι ειναι άπλα "ιδεολόγοι" ..

Όσο άφορα για τα θέατρα που λέει η μαντάμ από 2010 έχουν σπείρει παντού την παρακμή και τον πνευματικό θάνατο, τα κανάλια τους μονο προπαγάνδα κάνουν ανάμεικτες με ειδήσεις όμοιος και οι έγκυρες πήγες τους, οι περισσότεροι ζουν σαν πρόβατα σε στάνη άπλα για να δουλεύουν και πληρώνουν, αν κάποιος σκεπτόμενος συγκρίνει την εποχή του 2000 με το σήμερα η ακόμη χειρότερα με το 90 θα δει οτι μέσα σε μερικά χρονιά έφεραν η παρακμή στα πάντα αρχίζοντας απο τον πνευματικό θάνατο πρώτα ,ούτε καν τραγούδια δεν βγαίνουν πια, η εποχή της αθωότητας πέρασε στην εποχή της αμαρτίας,ενημερωτικά από το ίντερνετ απο το 2016 και μετά εξαφάνισαν και ανεξάρτητες σελίδες κατι ελάχιστες έχουν μείνει που και σε αυτές κάνουν πόλεμο μέχρι να κλείσουν , ότι και να ψάχνει κάποιος στο ίντερνετ μονο δίκες τους βγάζει.

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, μίλησε για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν σχετικά με τη λειτουργία των χώρων του θεάματος.

Όπως επεσήμανε η κ. Μενδώνη οι κλάδοι του πολιτισμού έχουν αντιμετωπίσει ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας. Ακόμα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, όπου η κατάσταση είναι χαοτική στις επαγγελματικές σχέσεις.

Υποστήριξε πως χωρίς κινηματογράφο και θέατρο όλο το χειμώνα θα ήταν δύσκολο για όλους τους πολίτες.«Αν δεν έχουμε τη δυνατότητα της διαφυγής σε παραστατικές τέχνες, θα οδηγηθούμε όλοι στον ψυχίατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Γι’ αυτό το λόγο, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι τέτοια ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και παρακολούθησης παραστάσεων.
Ακόμα, στο υπουργείο πολιτισμού οργανώνεται μια καμπάνια προκειμένου να πεισθεί ο κόσμος ότι το ζωντανό θέαμα είναι ασφαλές. Μεταξύ των μέτρων που ανακοινώθηκαν είναι η απαλοιφή του πλαφόν στις κινηματογραφικές και θεατρικές αίθουσες και η επιδότηση των θέσεων στη λογική της επιδότησης των αεροπορικών εισιτηρίων στην αρχή της πανδημίας.

«Ήδη συνομιλούμε προκειμένου να πάμε σε μια επιδότηση δίκαιη που θα καλύπτει και θα ενισχύει σωστά το σύνολο των παραγωγών», σημείωσε η κ. Μενδώνη.
​Στόχος της κυβέρνησης είναι η καθολική επιδότηση με δίκαιο τρόπο.
Αναφορικά με τα πρωτόκολλα, υποστήριξε πως αυτά θα ανακοινωθούν μόλις εκδοθεί η ΚΥΑ το πρωί της Δευτέρας (12/10), όπου θα περιγράφεται λεπτομερώς τι θα γίνει.

Μεταξύ των μέτρων θα είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας, τα συστήματα εισόδου και εξόδου των θεατών στις μεγάλες αίθουσες, ο κατάλληλος κλιματισμός, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και η μη ύπαρξη διαλείμματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications