Το 1994, οι εξωγήινοι απήγαγαν έναν Κινέζο και τον ανάγκασαν να πάει με μια εξωγήινη γυναίκα

Αυτός ο άντρας θεωρείται ο πρώτος Κινέζος στην ιστορία που απήχθη από εξωγήινους. Και δεν απηχθεί άπλα, αλλά τον αναγκάστηκαν να πάει με εξωγήινη γυναικά, του ανακοίνωσαν ότι θα κάνει ένα υβριδικό παιδί. Αυτό το περιστατικό έγινε το 1994, και είχε μείνει στην Κίνα σε για πολλά χρονιά, αλλά διέρρευσε από την Κίνα σε αγγλόφωνες χώρες σχετικά πρόσφατα.

Ένας κάτοικος της Κίνας που ονομάζεται Meng Zhao Guo ισχυρίστηκε ότι οι εξωγήινοι τον απήγαγαν και τον ανάγκασαν να έχει μια στενή σχέση με μια εξωγήινη γυναίκα τριών μέτρων με έξι δάχτυλα. Αυτή η ιστορία περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Αμερικανό Michael Meyer στο βιβλίο του, ο οποίος το 2003 έφτασε στην περιοχή Manchuria στη βορειοανατολική Κίνα και εκεί άκουσε για το περιστατικό με τον Κινέζο Meng, και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί του.

Ο Meng, μετά την απαγωγή του, είπε τα πάντα στην οικογένεια του και στους φίλους του και γρήγορα έγινε διάσημος όχι μόνο στην χωρίο του, αλλά και σε άλλα μέρη της Κίνας. Άρχισαν να τον αποκαλούν τον πρώτο Κινέζο στην ιστορία που απήχθη από εξωγήινους.

Το 2003, ο Meyer συναντήθηκε με τον Meng στο σπίτι του. Ο Meng ήταν πάντα ένα τυπικός κάτοικος χωρίου της Κίνας και φτωχός, δεν είχε καν τηλέφωνο, αλλά είχε μια μεγάλη τηλεόραση, που του χάρισε κάποιος επιχειρηματίας. Και του είπε ότι το 1994 που δούλευε ως ξυλοκόπος σε μια εταιρία υλοτομίας, είδε φώτα να τρεμοπαίζουν κοντά στις βουνοκορφές και να "πέφτουν" στο έδαφος σε κοντινή απόσταση από αυτόν. "Νόμιζα ότι ηταν ένα ελικόπτερο και ότι έπεσε, οπότε πήγα στο σημείο. Αλλά όταν έφτασα είδα από απόσταση ότι δεν υπήρχαν συντρίμμια ελικοπτέρου, και ξαφνικά με χτύπησε μια ακτίνα. "

Στο σημείο αυτό λιποθύμησε και τον πήγαν σπίτι του, συνήλθε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του στο σπίτι του και δεν θυμόταν τίποτα, δεν δίνονται αλλες πληροφορίες αλλα φαίνεται ότι εδώ έγινε "στόχος" εξωγήινων. Μετά πέρασαν αρκετές συνηθισμένες μέρες,και ένα βράδυ συνέβησαν τα ακόλουθα. Ενώ κοιμόταν με την σύζυγό του και η μικρή κόρη τους κοιμόταν δίπλα τους. Ξαφνικά ένιωσε ότι μια άγνωστη δύναμη τον ανέβασε στον αέρα και σύντομα αιωρούνταν. Όταν κοίταξε ψηλά είδε ένα εξωγήινο πλάσμα. Ήταν περίπου τρία μέτρα ύψος και μοιάζει λίγο με τον άνθρωπο. Ξαφνικά αυτό το πλάσμα άρχισε να τον αγκαλιάζει, αποδείχθηκε ότι αυτό το πλάσμα είναι θηλυκό. Τότε άρχισαν να έχουν πολύ στενή επαφή για 40 λεπτά.

Μέτα εξαφανίστηκε και ο Meng βρέθηκε ξανά στο κρεβάτι του με τη γυναίκα του. Το θεώρησε άπλα ένα παράξενο όνειρο, αλλά μετά από περίπου ένα μήνα ξύπνησε ξανά από ίδιο συμβάν ένιωθε τον εαυτό του να πετάει στον αέρα. Ξαφνικά πέρασε μέσα από το ταβάνι σαν να ήταν άυλος και βρέθηκε στον νυχτερινό ουρανό, κάτι τον τραβούσε σε ένα διαστημόπλοιο ώσπου βρέθηκε μέσα σε αυτό, και είδε πολλά πλάσματα μέσα, παρόμοια με την εξωγήινη γυναικά που είχε κάνει σ@ξ στο "όνειρο".

Άρχισαν να μιλούν στον Meng στα Κινέζικα, αλλά με περίεργη προφορά. Του είπαν ότι ήταν "πρόσφυγες" και ότι έφυγαν από το σπίτι τους που πεθαίνει αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Τους ζήτησε να δει και πάλι τη γυναίκα με την οποία έκανε σ@ξ. Αλλά του αρνήθηκαν. Και ξανα βρέθηκε στο κρεβάτι του, λίγο καιρό αργότερα, οι εξωγήινοι τον απήγαγαν ξανά και του είπαν ότι σε 60 χρόνια θα είχε ένα υβριδικό παιδί σε έναν άλλο πλανήτη.

Ο Meng ήταν τότε 29 ετών όταν συναντήθηκε με τους εξωγήινους και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε βιώσει πότε κάτι τέτοιο, επιπλέον, όχι μόνο δεν είχε ασχοληθεί πότε με το θέμα των UFO και τους εξωγήινους, αλλά δεν είχε ακούσει καν για αυτούς. Πέρασε τον ανιχνευτή ψεμάτων πολλές φορές και κάθε φορά έδειχνε ότι πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει.

Όταν η ιστορία έφτασε στα κινέζικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολλοί άνθρωποι ήθελαν να τον γνωρίσουν, και στη συνέχεια του πρόσφεραν ακόμη και μια καλή δουλειά. Τώρα αυτός και η οικογένειά του ζουν σε πλούσιο σπίτι με πολύ καλές συνθήκες. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι επωφελήθηκε από όλη αυτή την ιστορία, αλλα δεν η πρώτη φορά που γίνεται απαγωγή από εξωγήινους και στην συνεχεία υπό την επήρεια ενός είδος ύπνωσης τους βάζουν να πάνε με εξωγήινες γυναίκες, παρόμοια ιστορία έχει περιγράφει και στην Βραζιλία από ένα αγρότη πριν πολλά χρονιά .

Και σε όσους αυτές οι ιστορίες φαίνονται "γελοίες" και δηθεν θεωρίες συνωμοσίας επειδή τόσο τους κόβει, δηλαδή ειναι πολύ κατώτεροι νοητικά,και νομίζουν ότι αυτά δεν αφορούν την κοινωνία τους, κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου, γιατί αυτά θα έπρεπε να τους αφορούν που έχουν σχέση με πολλά και με την ίδια την ζωή τους στην Γη και οχι οι ηλιθιότητες που ασχολούνται και που θεωρούν και σοβαρά θέματα, ο λόγος? ακριβώς το ίδιο κάνουν "κάποιοι άλλοι" μονο που σε αυτή την περίπτωση δεν ψάχνουν για νέο σπίτι "πλανήτη" τον έχουν βρει ήδη για να υπάρχουν στον υλικό κόσμο, και ειναι αυτο που ξέρετε ως πλανήτης Γη (!) εδώ και 2500 γήινα χρονιά (!) και ο νοών νοείτω...οι άλλοι δείτε δελτία των 8 και διαβάστε καμιά ηλιθιότητα ως σοβαρό θέμα σε καμιά "έγκυρη πηγή" τους, ώσπου θα έρθει η ώρα να εγκαταλείψετε την μάταιη υλιστική ζωή σας, και μάταιη γιατί δεν φροντίσατε να γίνεται καλύτεροι πνευματικά αφου τα πτυχία σας δεν έχουν καμιά άξια, πρόβατα μπήκαν στην ζωή και ακόμη πιο προβατα θα αποχωρίσουν πολλοί και ξανα απο την αρχή, και όλο και χειρότεροι σε κυκλό της ζώη τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications