Ερντογάν : Θα επεμβαίνουμε όπου πάτησαν το πόδι τους οι πρόγονοί μας!

«Η μαχητική εξωτερική πολιτική της Τουρκίας θα μπορούσε σύντομα να φτάσει σε αδιέξοδο είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του CNN για τον Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έχει κάνει, εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, βήματα για να μεταμορφώσει τη θέση της Άγκυρας στον κόσμο γράφει το CNN. Προσθέτει επίσης ότι πριν από περίπου 10 χρόνια, ο τότε Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν έκανε καθοριστικό βήμα στην εξωτερική πολιτική, αποφασίζοντας ότι η Τουρκία δεν θα σερνόταν πλέον στις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλώντας για ένταξη.

Αντί αυτού η Τουρκία θα μπορούσε, για άλλη μια φορά, να προβάλει περιφερειακή ισχύ, να επεκτείνει την επιρροή της στους υπηκόους της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Ανατολή και να καταστεί μια παγκόσμια δύναμη που θα λαμβάνεται υπόψη».

Αυτό έγραφε πριν από μόλις 5 ημέρες το CNN. Και ο Ερντογάν βάλθηκε να το επιβεβαιώσει, καθώς μιλώντας χθες το βράδυ έφτασε στο σημείο να πει πως «αν χρειαστεί» θα επέμβει ακόμη και στην… Σομαλία!

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης, σε ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει βάρος από την κληρονομιά των (Οθωμανών) προγονών, η Τουρκία έχει δικαίωμα να επεκτείνεται και να επεμβαίνει «οπού υπάρχει βία» και οπού είχαν φτάσει οι πρόγονοι των Τούρκων, από τη Λιβύη στη Σομαλία από την Αρμενία μέχρι οπουδήποτε είναι αναγκαίο.

«Κάποιοι μας λένε ‘’μην επεκτείνεστε’’. Μα υπάρχει βία… Στη Λιβύη υπάρχει βία. Δεν μπορούμε να σωπάσουμε. Στα 911 χιλιόμετρα των συνόρων μας υπάρχει βία. Στη Συρία υπάρχει βία. Τι να κάνουμε να σωπάσουμε; Από την άλλη στη Σομαλία υπάρχει βία. Εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Υπάρχει μια ιστορική ευθύνη που μας έχουν φορτώσει οι πρόγονοί μας. Και δε σταματάμε, και προσπαθούμε να κάνουμε το καθήκον μας εκεί που πρέπει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Σχολιάζω για τα τελευταια που μας ειπε ο Εργοδαν!Μηλα για το βάρος απο την κληρονομιά των Οθωμανών ΠΡΟΓΟΝΟΝ ΤΟΥ,Μάλιστα!Κυριε Ελέησον!Τι αλλο θα ακούσουμε!Ετσι λοιπον η Τουρκια του Εργοδαν κρατά εως εκει που ηταν οι Απογωνοι του Εργοδαν!Και τους ονομαζει τους προγόνους του, Μουσουλμάνους!!και βεβαια και ο Εργοδαν και αυτος ειναι Μουσουλμάνος!Μηλα για την ηστορικη του ευθύνη, και δεν προκειται να σταματήσει! Για ονομα του θεου, τι μας περιμενει!!Το 2007, ο Κ. Ergun Poyraz, Eγράψε ενα βιβλιο Children of Moses και εγραψε οτι ο Εργοδαν και συζηγος, ηταν Crypto jews working for Israel,. Mr.Poyraz was arrested and sentenced to 29 years in prison.He claimed that he came to power, with the help of Zionistisand JITEM, AS WELL AS THE HELP OF ERGENEKON, WHICH WAS PART OF THE CUA OPERATIONS GLADIO.Turkey has a lot of Crypto Jews, very close to Usrael.when in the us, he spoke to the ANTIDEFAMATION LEAGUE. GULEN THE ISLAMIST JEWS WHO LIVES IN PENSILVANIA, US, HELPED ERDOGAN WIN, THE COUP OF JULY 17 , 16,Το έστησε ο Εργοδαν. Ερδογαν ,is the controlled opposition of Turkish with the help of Israel. Turkey is a Σιωνιστικό Εβραϊκό Κρατος. 40 περ σεντ οφ Τηε άρμy are Jewish. We still have plenty of information for this Muslim Jewsh country,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications