Επιβάτης λεωφορείου (χρήσιμο γκοιμ  )  κλοτσά κορίτσι στο πρόσωπο επειδή δεν φορά μάσκα (video)

Ερασιτεχνικό βίντεο έπιασε τη στιγμή που ένας εξαγριωμένος επιβάτης λεωφορείου κλοτσά μια κοπέλα στο πρόσωπο επειδή δεν φορά μάσκα.

Το περιστατικό έχει και συνέχεια, εξίσου βίαιη. Άλλος επιβάτης τον ρίχνει κάτω και τον χτυπά, απειλώντας να τον «σκοτώσει», για τη φραστική και σωματική επίθεση στην έφηβη.

Αυτά έλαβαν χώρα σε διώροφο λεωφορείο στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, όταν ένα ζευγάρι άρχισε να μαλώνει με μια κοπέλα επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Από το ρεπορτάζ της «Birmingham Mail» μαθαίνουμε πως ο άντρας είπε στο κορίτσι: «Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ο ιός είναι πιο κοινός σε μαύρους και Ασιάτες. Φόρεσε τη @@ μάσκα σου». Έτσι λένε οι έγκυρες πήγες για να κάνουν προπαγάνδα τα γνωστά οι κακοί ναζι ενώ ειναι δικό τους χρήσιμο γκοιμ που βλέπει να δελτία των 8 και διαβάζει μονο έγκυρες πήγες γιατί οι αλλες λένε "θεωρίες συνωμοσίας" (!)

Ειδικά στην μασονική Αγγλία λειτουργούν όλοι σαν ρομπότ εδώ και δεκαετίες, ζητημα θα ειναι αν διαβαζουν άλλη σέλιδα έκτος από την ιουδαϊκή dailymail.co.uk γιαυτό οι περισσότεροι ελληνόφωνοι εκεί πανε και "σπουδάζουν" σε μασονικές σχόλες και μετα τους κουβαλούν Ελλάδα ως "επιστήμονες" βουλευτές ακόμα και πρωθυπουργούς.

Το ζευγάρι σηκώνεται μετά για να κατέβει από το λεωφορείο και ο άντρας κλοτσά την κοπέλα στο πρόσωπο. Δέχεται κατόπιν την επίθεση ενός άλλου επιβάτη που τον ρίχνει στο πάτωμα. «Τι @@ κάνεις;», ουρλιάζει, βρίζοντάς του και λέγοντας «θα σε σκοτώσω».

Αφού τον πατήσει στο κεφάλι, τον ρίχνει τελικά έξω από το λεωφορείο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα πως «ερευνούμε ένα περιστατικό ρατσιστική επίθεση με μια έφηβη που δέχτηκε επίθεση. Έχουμε μιλήσει στο κορίτσι και ερευνούμε το υλικό από το κινητό τηλέφωνο που ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα»… Σιγα μην το ερευνησουν πόλυ και πάθουν τίποτα, κανενας αριστερό βλημα θα ειναι που ο αγαπημένος του "επιστήμονας" θα ειναι κάποιος Μασιάλος που έλεγε ακριβως αυτό με τρόπο δηλαδή οι πολίτες τα γκοιμ να κυνηγούν όσους δεν φορούν μάσκα γιατί ειναι συνομωσιολόγοι όσοι δεν φορούν .

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ζω στην Φλοριδα της Αμερικής. Δυο φορες μου επετιθικαν άνδρες διοτι δεν φορούσα την ΜΑΣΚΑ, περπατούσα στον δρόμο! Εξω απο Σούπερ Μάρκετ!Εδω ειναι επικυνδινο η κυκλοφορία χωρις την Μάσκα. Τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΒΙΣΟΥΝ, Αποτι μαθαμε στην Ελλάδα στα 20 Εκατομοιρια τα μοίρασαν στους ελεινους και τρισαθλιους χωρις μόρφωση, και τωρα τους εδωσαν αλλα 2 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ,, Να φανταστειτε οι άθλιοι αυτοι Ζ Δημοσιογράφοι, απο οτι βλέπουμε ειναιοι ιδιοι για τα τελευταια 20 χρονια. ΣΚΛΑΒΗ των Εβριων που Κυβερνουν την δυστηχισμενη Ελλάδα!και βεβαια, μην νομιζετε οτι κανουν καποια δουλια! Απλως το Ιερατειον τους στελνει καθημερινώς τι πρεπει ναπουνε στους Έλληνες που κοιμουντε τον υπνο του αθοου! Αυτο συμβαινει σε ΟΛΛΕΣ τις Χωρες! ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, απλως σκεφτειτε, ενα μονο, οι Εβραίοι ειναι υο πολυ 17 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!! Και κυβερνουν τον Πανιτη. Την Εβραϊκή Ευρώπη, την Αμερική, οπου 96 με 98 της Εκατο του Αμερικανικού Κονγκρεσου, ανοικει στο Ισραηλ, εμεις τουσονομαζουμε KISS ISRAELI ASS,!!Ειναι τοσο αληθεια!! Κτλ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications