Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα του άνδρα στη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι - Ψάχνουν έναν αλβανό

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Λουτρακίου από το στυγερό διπλό φονικό, που αποκαλύφθηκε σήμερα, με θύματα μία 45χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές που πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας, αναζητούν τον πρώην σύντροφο, αλβανικής καταγωγής, της 45χρονης γυναίκας.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Φωτεινή – Svitlana η αλλοδαπή γυναίκα εργαζόταν ως μασέζ και ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνουεπίσης είχε μία κόρη 20 ετών.

Νεκρός δίπλα της, βρέθηκε ένας άνδρας, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι για το γνωστό φαρμακοποιό Ι.Ζ. που διατηρεί φαρμακείο στο Λουτράκι και το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας.

Το μπλε όχημα μάρκας Golf, που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι, της άτυχης γυναίκας στο Φλάμπουρο, του ανήκει.

Δεν έχει γίνει, ακόμα, γνωστό αν ο φαρμακοποιός διατηρούσε σχέση με την 45χρονη Φωτεινή – Svitlana ή αν βρέθηκαν τυχαία μαζί. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Το κουβάρι της φρικτής δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν τα ξημερώματα βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της 45χρονης, σε ερημική τοποθεσία στο Λουτράκι. Σήμερα το πρωί, γείτονάς της παρατήρησε ότι υπήρχαν αίματα έξω από το σπίτι της και ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές που μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τους δύο νεκρούς.

Η Φωτεινή – Svitlana διατηρούσε σπίτι δίπλα στο φαρμακείο.

Νέες εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα που μεταδώσαμε νωρίτερα, με τον φόνο ζευγαριού στο Λουτράκι. Ως βασικός ύποπτος αναζητείται πλέον ο Αλβανός ή Ουκρανός πρώην σύντροφός της γυναίκας με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Όλα δείχνουν ότι ο αλβανός εισέβαλε στο σπίτι και δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του και έλληνα επιχειρηματία που ήταν μαζί της. Τα στοιχεία της ειδήσεις:

Ένα ζευγάρι λοιπόν, ένας άντρας και μία γυναίκα, βρέθηκαν φρικτά δολοφονημένοι στο σπίτι έξω από το Λουτράκι. Τα θύματα είχαν δεχθεί πολλές μαχαιριές, ενώ ο δράστης είχε κλειδώσει και την πόρτα φεύγοντας.

Η γυναίκα φαίνεται να είναι αλλοδαπή με καταγωγή από την Ουκρανία, ενώ ο άντρας δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, το αυτοκίνητο της γυναίκας τυλίχτηκε στις φλόγες σε απόσταση από το σπίτι, γεγονός που οδήγησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Όλα δείχνουν δολοφονία καθώς και ο άνδρας και η γυναίκα ήταν πεσμένοι στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

Καιρός είναι ο αρμόδιος υπουργός να αφήσει τα τσιτάτα και τις επικοινωνιακές φιέστες και στα Εξάρχεια και να αρχίσει να προστατεύει τους ανθρώπους της γειτονιάς.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications