Εισαγγελέας έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Επιμένω ότι είναι αθώοι αλλά... χωρίς ελαφρυντικά»!

Η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής επιμένει στην αρχική της εισήγηση ότι οι πρώην βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου είναι αθώοι αλλά προχώρησε στη μετέπειτα εισήγηση για την μη αναγνώριση ελαφρυντικών, γιατί όπως είπε, η δεύτερη εισήγηση έπρεπε να είναι σύμφωνη με την απόφαση του δικαστηρίου.

Η εισαγγελέας της έδρας κ. Αδαμαντία Οικονόμου ζήτησε και έλαβε το λόγο με αφορμή, όπως είπε, τις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε χθες από συνηγόρους υπεράσπισης λόγω της πρότασής για απόρριψη ελαφρυντικών σε όσους έχουν κριθεί ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας τόνισε αρχικά ότι θα τοποθετηθεί με αφορμή τη «σφοδρή επίθεση» που δέχθηκε από συνηγόρους υπεράσπισης και τις αιχμές που είπε άφησαν για εκείνη περί αλλαγή πλεύσεως της, λόγω αλλαγής του κλίματος που διαμορφώθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου περί της ενοχής.

Αναλυτικά, η εισαγγελέας είπε:«Στη χθεσινή συνεδρίαση δέχτηκα σφοδρή επίθεση από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, παρά το γεγονός ότι η πρόταση μου ήταν απαλλακτική για την διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Άφησαν αιχμές περί λιγοψυχίας και αλλαγής πλεύσης. Για να μην υπάρχουν σκιές, Παραμένω πίστη στην πρόταση μου, στην οποία προέβη κατά συνείδηση με γνώμονα τους κανόνες δικαίου.

Ο εισαγγελέας ανεξάρτητα της προτάσής του οφείλει να λαμβάνει υπόψη την απόφαση, να την υιοθετεί και να προτείνει ανάλογα με αυτή Η κρίση για τα ελαφρυντικά ανήκει στο δικαστήριο».
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας είχε προτείνει τον περασμένο Δεκέμβριο στο δικαστήριο να κριθεί ένοχος από τους 68 αρχικά κατηγορούμενους της υπόθεσης μόνο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.
Αντίθετα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει απαλλαγούν όλοι οι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, συμμετοχής, κλπ.
Το αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι υπάρχουν ελαφρυντικά ή όχι έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί η αναγνώριση ελαφρυντικών συνεπάγεται μειωμένες ποινές για όσους κρίθηκαν ένοχοι.

Αρκεί να αναφερθεί πως για το αδίκημα της διεύθυνσης «εγκληματικής οργάνωσης» (για το οποίο κρίθηκαν ένοχοι οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Χρ. Παππάς και Αρτέμης Ματθαιόπουλος) το πλαίσιο της ποινής είναι από 5 μέχρι 15 έτη κάθειρξης.

Αν όμως, αναγνωριστούν ελαφρυντικά, τότε οι προβλεπόμενες ποινές πέφτουν σημαντικά και κυμαίνονται από 2 μέχρι 8 έτη κάθειρξης. Αντιστοίχως, για όσους καταδικάσθηκαν για ένταξη σε «εγκληματική οργάνωση» το πλαίσιο ποινής είναι από 5 έως 10 έτη κάθειρξη.Αν όμως αναγνωριστεί ελαφρυντικό οι ποινές ξεκινούν από 1 έτος και φτάνουν τα 5 έτη κάθειρξης. Σε ό,τι αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας προβλέπονται ισόβια ενώ για τις απόπειρες ανθρωποκτονιών πολυετείς καθείρξεις.

Να πούμε επίσης πως από τις ποινές αφαιρούνται οι δεκαοκτώ μήνες προφυλάκισης. Δηλαδή αν κάποιος πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης 2 ετών τότε μετά την αφαίρεση των 18 μηνών θα εκτίσει ποινή έξι μηνών.

Απο pronews.gr,στο οποίο διαβάζεις τα σχόλια για να δεις καταλαβαινουν τίποτα τουλάχιστον αυτοί που δεν διαβαζουν καθεστωτικές σελίδες και δεν ειναι καμμένοι εντελώς, ένας σχολίασε τα πατριωτικά site δεν στήριξαν την Χ.Α χωρίς να γνωρίζει ότι από το 2016 κάνουν πόλεμο και εξαφάνισαν δεκάδες ανεξάρτητα site και blog και άφησαν μονο κάτι ψευδό-"πατριώτες" που βαζουν και μαρξιστικές προπαγάνδες, μεσώ την εγκληματικής οργάνωσης με την ονομασία "ellinikahoaxes.gr" και μετα απο 5 χρονιά βρέθηκε κάποιος δικηγόρος ονόματι Νίκος Αντωνιάδης να τους κανει αγωγές εξώδικα μηνυσεις για εγκληματική οργάνωση επειδή συκοφαντούσαν και τον ίδιο! "ellinikahoaxes.gr" : που επι χρονιά βγάζουν fake news οτι ενοχλεί συκοφαντούν τους πάντες και κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες αρχίζοντας απο αυτή, επειδή ηταν η μονή που έβαζε αληθινή ιστορία και χαλούσε το παραμύθι που έχουν στήσει επι 80 χρονιά και ο μέσος Νεοέλληνας νομίζει ότι οι κακοί ηταν Γερμανοί, οπως και διαγράψαν απο παντού ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ που έλεγαν την ιστορία από την ανάποδη για να μπορούν λένε σήμερα για ναζι φασίστες να το εμφανίζουν ως το μέγιστο κακό , μέρικα σχόλια:

Κράτος δικαίου η Ελλάδα... Μάλιστα... Το βρήκαμε, το λέμε... Δεν κοστίζει κάτι..
Εγώ ρωτάω : Σε ποιό σοβαρό κράτος θα γίνονταν αυτά που παρακολουθούμε όλον αυτόν τον καιρό;;;
Πριν την δίκη καταδίκες από τα ΜΜ Αποχαύνωσης και Εξαπάτησης.
Στο ακροατήριο πολιτικοί όλων των αποχρώσεων του "συνταγματικού" τόξου συν γυναιξί και τέκνοις. Το γυναιξί κατά κυριολεξίαν.
Εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας να προσκαλούν σε συγκεντρώσεις πολιτών εναντίον των κατηγορουμένων.
Έξω από το Δικαστήριο και πριν την έκδοση της απόφασης αλαλάζοντα πλήθη να ζητούν την κεφαλή επί πίνακι των κατηγορουμένων. Το τεκμήριο της αθωότητας να πηγαίνει περίπατο στον Μεγάλο Περίπατο και όχι μόνο. Αλήθεια, για ποιό κράτος δικαίου μιλάμε;;;;

Στην Αγγλια που μενω μονιμα σαν μεταναστης (δοξα τον θεον που σωθηκα απο το Ελλαδισταν που την καταντησανε την πατριδα) οποιαδηποτε δικη σαν αυτη θα ειχε γινει μεσα σε ενα μηνα το πολυ και δεν θα επιτρεποτανε ουδεμια κινησις επηρεασμου του δικαστηριου.. Στις μεγαλες δικες εγκληματων εδω ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ και οι συγκεντρωσεις σαν μεσον επηρεασμου των αποφασεων του δικαστηριου .Παμπολλες περιπτωσεις στην Αγγλια που εγινε παραβασις αυτων των κανονων απο ΜΜΕ και αλλους παραγοντες για να επηρρεασουν τους ενορκους η και τους δικαστες ΑΥΤΟΜΑΤΑ απο το δικαστηριον οι ενοχοι απαλλαχθηκαν απο τις κατηγοριες τους και περπατησαν ελευθεροι απο το δικαστηριον γιατι η δικαιοσυνη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ,ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ..Κρινε τωρα και βγαλε συμπερασματα ,,με τα πανηγυρια που στησανε εδω και 5.5 ετη στο δικαστηριον και στα περιξ οι αριστεραντζες εθνομηδενιστες σε αγαστην συνεργασιαν με την ΝΔ και τα λοιπα κομματα του δημοκρατικου αποπατου για την ανυπαρξια συνθηκων για δικαια δικην..Αν προσφυγουν σε οποιονδηποτε Ευρωπαικον δικαστηριον παρα τις οποιες πολιτικες σκοπιμοτητες ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ για την ΚΑΤΑΦΟΡΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΝΟΜΗς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς..

Αυτή η απόφαση είναι καθαρά μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση. Εκείνη τη νύχτα συνεπλάκησαν μία ομάδα ακροδεξιών με μία ομάδα ακροαριστερών γιατί ο Φύσσας σε αυτό το χώρο ανήκε. Όλοι ήταν παιδιά 20 εώς 30 χρονών. Και ξαφνικά σταματά ένα αυτοκίνητο βγαίνει ο Ρουπακιάς, άσχετος με τους υπόλοιπους ακόμη και στην ηλικία και δολοφονεί τον Φύσσα. Τα παιδιά αυτά καταδικάστηκαν για δολοφονία.Ακόμη και συμμορίες να ήταν θα καταδικαζόταν μόνο ο δολοφόνος για φόνο και όχι όλοι όσοι παρεβρίσκονταν. Για αυτό εύλογα η Εισαγγελέας πρότεινε αθώωση και αυτό δεν είναι τυχαίο ούτε άνευ λόγου. Απλώς έγινε μία πολιτική δίκη, με έναν όχλο έξω που ζητούσε αίμα όπως στις γίνεται αρρένες και οι δικαστές ευχαρίστησαν το πλήθος και τους εντολείς τους δίνοντάς τους τις ζωές των αθώων αυτών παιδιών βορά στις ορέξεις τους. Τα πραγματικά θύματα δεν είναι οι βουλευτές που οι ποινές τους είναι έτσι κι αλλιώς μικρότερες αλλά τα 15 ή 20 παιδιά που έτυχε να βρίσκονται εκείνη τη στιγμή εκεί, με τα ίδια κίνητρα που βρέθηκαν εκεί και οι ακροαριστεροί και ξαφνικά βρίσκονται να καταδικάζονται για ένα φόνο που ποτέ δεν οργάνωσαν, ποτέ δεν σκέφτηκαν και τελικά που ποτέ δεν έκαναν.Μπράβο στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.

Πέρα του γεγονότος ότι αυτές αυτές οι γελοιότητες δεν γίνονται πουθενά το ζουμί ειναι εκεί που λέει :Και ξαφνικά σταματά ένα αυτοκίνητο βγαίνει ο Ρουπακιάς, άσχετος με τους υπόλοιπους ακόμη και στην ηλικία και δολοφονεί τον Φύσσα. Για τον απλό λόγο ότι όλα μιλημένα και στημένα- κομμουνιστής του ΚΚΕ που πήγε δήθεν στην Χ.Α σκότωσε άλλο κομμουνιστή για να βγάλουν απο την βουλή την Χ.Α επειδή το κόλπο περί ναζι φασίστες δεν είχε πιάσει, ακόμα και όταν ο μέσος Νεοέλληνας δεν έχει ιδέα από αληθινή ιστορία, ακόμη και στην εποχή του ίντερνετ (!) αν ρωτήσεις 100 Νεοέλληνες το απλο : Αφού οι κακοί ηταν οι ναζι γιατί οι κομμουνιστες εκαναν παιδομάζωμα ? δεν ξέρει να απαντήσει!

2013 πριν καν μπεις στο ίντερνετ και πριν καν ασχοληθείς με κόμματα: Αστυνομικός που ηταν στο Κερατσίνι και μάλλον παρόν στην δολοφονία, πήρε δυσμενή μετάθεση εκτός Αθηνάς, και του είπαν να μιλήσει πουθενά για το περιστατικό για τον απλό λόγο ότι ηταν στημένο, κλασική τακτική ελληνόφωνων όπως έκαναν την σφαγή στο Κατυν οι ίδιοι και μετά κατηγορούσαν τους "κακούς ναζι ", με άπλα λογία πριν καν ασχοληθείς με κόμματα έβλεπες να κυνηγούν την Χ.Α μονο, εκ των ύστερων ανακάλυψες και τι είχαν κανει ιστορικά που ουδεμιά σχέση έχουν με αυτά που λενε στον όχλο απο τα σχολεία οι έγκυρες πήγες τους και ΜΜΕ, το 99% στην Ελλάδα δεν ξέρει καν αληθινή ιστορία και νομίζει ότι το 1945 κέρδισαν οι κάλοι και σώθηκε ο πλανήτης από τους κακούς,σου πήρε 1-2 χρονιά για να καταλάβεις ότι στο Ελλαδιστάν πολλοί ειναι σημιτικές ράτσες, από αραβικες εως μογγολικές, εδώ θεωρούν Έλληνες με κάθαρο Ελλήνικο και τους άναρχο-κομμουνιστες που πήγες μια φορά στο ΚΚΕ για να δεις τι ράτσες ειναι και νόμιζες οτι είσαι στην Σαουδική Αραβία ούτε για δείγμα ευρωπαϊκού γένους ούτε καν εκφυλισμένος , μονο κάτι γυναίκες είδες που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους , και πως η γενοκτονία που έκαναν μεταξύ 1940-1950 και στην Ελλάδα του ευρωπαϊκού γένους ως ναζι φασίστες συν παιδομάζωμα είχε αποτελέσματα έμειναν περισσότεροι οι Νεοέλληνες αμφίβολου γένους που ειναι πολύ κατώτεροι και εύκολα ελεγχόμενοι, ηταν που ήταν στραβό το κλήμα με 400 χρονιά Τουρκοκρατία, το 'φαγε και ο γάιδαρος την περιόδο 1940-1950, κάπου εδώ λες οκ αφου βρήκες εσύ ολα αυτα μέσα σε λίγο διάστημα και αυτοί έχουν ίντερνετ πριν από σένα και δεν ξερουν τίποτα προφανώς ειναι άξιοι της μοιρας τους, για λύπηση ειναι οι γυναικες ευρωπαϊκού γένους επειδή με τις αιμομιξίες μονο αν ειναι κορίτσι βγαίνει ευρωπαϊκού γένους όποτε θα ζουν με αυτά τα ορκ για πολλές ζωές τους, εδώ πάμε σε αλλα μυστικιστικά που επίσης γνώριζαν οι κακοί ναζι ,και οχι μέχρι να σβήσει ο ήλιος αλλα μέχρι την ήμερα της κρίσεως και δεν εννοούμε αυτά τα "χριστιανικά" αλλα αυτο που εννοούσε ο "υπουργός προπαγάνδας" της Γερμανίας όπως έχουν μάθει τους Νεοέλληνες , ενώ πότε δεν έκαναν προπαγάνδα οι Γερμανοί τότε, ειναι σαν λένε ότι οι πρώτοι πύραυλοι στο κόσμο ηταν προπαγάνδα των ναζι, εξάλλου σε αυτό το σπορ αρέσκονται οι ελληνόφωνοι και τους βλεπεις 5 χρονιά τωρα στο ίντερνετ πως κάνουν προπαγάνδα στα πάντα .

Σαν να μην έχει πέρασει μια μέρα : Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του το έτος 1966 μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα». Αναφέρει επί λέξη ότι «ο Κομμουνισμός αποτελεί μίασμα γεννηθέν έξωθεν της Ελλάδος.H Hθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία Η διαστρέβλωσις της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους ωργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους..» εντύπωσε προκάλεσε το πόσο εύκολα χειραγωγούν τις μάζες που διαβάζουν και δεκάδες σελίδες τους ως έγκυρες και αξιόπιστες πήγες, στην πορεία οχι μονο βρήκες γιατί τα έλεγαν "κομμουνιστικά μιάσματα" αλλα πολλά αλλα που ξεπερνούν την μέση αντίληψη του Νεοέλληνα.Και επειδή οι ελληνόφωνοι στάζουν μίσος στα προφίλ τους και θέλουν να θάψουν ζωντανούς όσους ψήφιζαν Χ.Α ,ενημερωτικά να τους πούμε ότι ήδη απο το 2015 ξέρεις ότι κάνουν νοθεία στις εκλογές όποτε δεν ψηφίζεις καν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications