ΧΙΛΗ: Χριστιανοφοβικό αμόκ. Αριστεροί εξτρεμιστές έβαλαν φωτιά σε δύο καθολικές εκκλησίες

Για άλλη μια φορά, η άκρα αριστερά έχει εξαπολύσει όλο το μίσος της εναντίον των χριστιανών σε άλλη μια ημέρα τρομοκρατικής βίας, αυτή τη φορά στο Σαντιάγο της Χιλής.

Με τα βλέμματά του στο συνταγματικό δημοψήφισμα στις 25 Οκτωβρίου, αυτή την Κυριακή ένας όχλος αριστερών διαδήλωσε στο Σαντιάγο της Χιλής σε μια διαμαρτυρία που τελείωσε με το κάψιμο δύο καθολικών εκκλησιών: της La Asunción και του San Francisco de Borja. Στην πρώτη, η σοβαρή πυρκαγιά που προκλήθηκε από αριστερούς εξτρεμιστές τελείωσε με την κατάρρευση του καμπαναριού.

Την ώρα που το καμπαναριό κατέρρεε, ο χριστιανοφοβικός όχλος ξέσπαγε σε κραυγές και ουρλιαχτά. Η κινητοποίηση αυτή ενθαρρύνθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Χιλής. Δείτε εδώ ένα βίντεο ("Θάνατο στο Ναζωραιο" έγραψαν στον τοίχο)

Θα λάβουν άραγε οι αρχές της Χιλής σοβαρά υπόψη αυτό το πρόβλημα ώστε να ενεργήσουν αποφασιστικά κατά των αριστερών εγκληματιών; Είναι περιστατικά αυτά που μπορούν να συμβαίνουν σε μια σύγχρονη πολιτισμένη χώρα; Θα τύχουν της προσοχής που δίνεται σε χαρακτηριζόμενα περιστατικά «ισλαμοφοβίας» ή «αντισημιτισμού», για τα οποία είναι λαλίστατη η αριστερά;

redskywarning

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications