Ξύλο & χημικά  σε Έλληνες στο Τυμπάκι - «Πολιόρκησαν» παράνομο τζαμί Πακιστανών (βίντεο)

Την ώρα που η Λέσβος έχει μετατραπεί σε Συρία, χιλιάδες μόνιμοι κάτοικοι του Τυμπακίου στην Κρήτη έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον των Πακιστανών οι οποίοι τις προάλλες επιτέθηκαν σε μία ανυπεράσπιστη γυναίκα και επιχείρησαν να λιντσάρουν Έλληνα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και από την αρχή υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Κατά τη διάρκεια της κάποιοι αγανακτισμένοι κάτοικοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν παράνομο τζαμί (σε ένα από τα πολλά που υπάρχουν στην περιοχή) πετώντας πέτρες.

Τότε οι δυνάμεις ασφαλείας τους ξυλοκόπησαν και τους έριξαν χημικά, αλλά και κρότου - λάμψης, τραυματίζοντας μάλιστα κι έναν ηλικιωμένο, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επιπλέον έγιναν πολλές προσαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων, ενώ αποτράπηκε η πρόθεση διαδηλωτών να μεταβεί στον χώρο της επιχείρησης, όπου οι Πακιστανοί εργάτες παρενόχλησαν μία ανυπεράσπιστη κοπέλα και επιχείρησαν να λιντσάρουν Έλληνα.

Ανάμεσα στις συλλήψεις συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου. Άγνωστο άν συνελήφθησαν βάση του νέου νόμου για τις διαδηλώσεις, χρησιμοποιείται μόνο εναντίον πατριωτικών διαδηλώσεων.

Οι συγκεντρωμένοι, σε ψήφισμα που εξέδωσαν ζητούν την απέλαση των παράνομων αλλοδαπών, σε διαφορετική περίπτωση θα επαναλάβουν τη συγκέντρωση σε μια εβδομάδα, όπως ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί και παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ok Ebraioi διανοούμενοι έδειξαν απο 50 χρονια που ασειχανπροειδοποιηση τιθα εκαναν σημερα.αυτη ειναι μονο η αρχή.Το προγραμα ειαι τέλειο Και ο Καλεργη, ειναι ο γιος ενος φίλου στενού πειφυμου Theodore Herzl, Ο οποιος θεωρητε ο Ιδρητης του συνχρονου Σιωnismou..Αποτι ξερουμε,ο πατερας του Καλεργη και ο Herzl ηταν εχθροί,για αρκετό καιρο και μετα εγηναν πολυ Φύλοι.Ο Herzl πέθανε πολυ νέος. Πάντως ο Καλεργη εκπλήρωσε τις ιδέες του Herzl.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications