Ξεσηκωμός στην Αρμενία Κατά χιλιάδες σπεύδουν στο μέτωπο -  Oι Αρμένικες δυνάμεις χτύπησαν τεθωρακισμένα Αζέρων

Σε όλες τις μεγάλες πόλεις και όχι μόνο στην πρωτεύουσα, δεκάδες χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της αρμένικής κυβέρνησης για επιστράτευση. Συγκεντρώνονται σε πλατείες όπου ετοιμάζεται η μεταφορά των εθελοντών στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν, υψηλό ηθικό. Αρμένιοι εθελοντές συγκεντρώνονται για να πολεμήσουν στο μέτωπο. Λίγο νωρίτερα κηρύχθηκε η γενική επιστράτευση στο Ναγκόρνο Καραμπαχ μετά τους Αζερικους βομβαρδισμούς αμάχων Αρμενίων.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Οι Αρμένιοι χτύπησαν Τεθωρακισμένα Αζέρων τα οποία προέλαυναν προς την περιοχή με αποτέλεσμα να σταματήσουν την προέλαση τους και να καταστρέψουν αρκετά από αυτά. Πριν από λίγο υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία του ρώσου υπουργού εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πέντε άρματα των Αζέρων κατέστρεψαν οι Αρμένικες δυνάμεις με σφοδρή επίθεση! Οι δολοφόνοι Αζέροι βομβάρδισαν χωριά. Νεκρά γυναικόπαιδα. Βίντεο από την στιγμή της επίθεσης του αρμενικού στρατού στους Αζέρους:

Οι πληροφορίες θέλουν τον Λαβρόφ να απαίτησε από τον τούρκο την παρέμβαση του ούτως ώστε να σταματήσει άμεσα η επίθεση του Αζερμπαϊτζάν. Δεν έγινε γνωστό ότι του απάντησε η τουρκική πλευρά. Είναι πάντως βέβαιο ότι οι τούρκοι στηρίζουν την αζερική επίθεση.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από τους βομβαρδισμούς έχασε τη ζωή της μία μάνα μαζί με το παιδί της. Αρμένισσα φυσικά. Οι εφιάλτες του παρελθόντος έρχονται πάλι να στοιχειώσουν το παρόν, με τους ίδιους αυτουργούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications