Ξεσηκωμός γονέων στο Κιλκίς για τις μεικτές τάξεις με «παιδιά παρανόμων μεταναστών» (να συνηθίζουν από μικρά)

Ξεσηκώθηκαν οι γονείς των μαθητών Γυμνασίων της Παιονίας στο Κιλκίς, κατά της κυβερνητικής απόφασης να δημιουργηθούν μεικτά τμήματα στην Α’ Γυμνασίου μαζί με τα παιδιά “μεταναστών” που διαβιούν στο hotspot της Νέας Καβάλας.

H αρχική απόφαση ήταν να σταλούν 46 -τα περισσότερα εκ των οποίων δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα- στην Α’ τάξη του Γυμνασίου Αξιούπολης σε μεικτά τμήματα μαζί με τα 51 παιδιά της Αξιούπολης και των γύρω οικισμών.

Η απόφαση αυτή οδήγησε στην κατάληψη του σχολείου και ακολούθησε η πρόταση να γίνει ισοκατανομή των 46 προσφυγόπουλων στα Γυμνάσια Αξιούπολης, Ευρωπού, Γουμένισσας και Πολυκάστρου, σύμφωνα με το eidisis.gr.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων που συναντήθηκαν στην πλατεία Ευρωπού το απόγευμα της Τετάρτης (23-09-2020) αποφάσισαν να προτείνουν τη λειτουργία ξεχωριστών τμημάτων, σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε κατάληψη όλων των σχολείων.Την ενεργή συμπαράσταση στο αγώνα τους εξέφρασαν ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και κοινοτάρχες, που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση.

Αυτά να τα σκεφτόντουσαν όταν ψηφίσαν τα γνωστά κόμματα και τους έλεγαν οι άλλοι οι "κακοί φασίστες"..Δεν ειναι τίποτα ειναι μέχρι να στείλουν τα τάγματα εφόδου από ντόπια διπόδα γνωστά και ως γκοχιμ στην γλωσσά τους που τα έχουν συνηθίσει ήδη οι μάζες ενώ σε ένα φυσιολογικό κόσμο θα τα είχαν μαζέψει ως σχιζοφρενείς και άκρως επικίνδυνους για την κοινωνία, βεβαία εσείς τα ξέρετε ως antifa, ουγκ ουγκ φασίστες ναζι είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι ουγκ! πάλι καλά που έφτιαξαν παγκόσμιος οργανισμός υγείας το 1948 για να ελέγχουν την ιατρική παγκόσμια, μην τυχών και κάνει κανένας "αιρετικός" ιατρός εξετάσεις εκτός τις προβλεπόμενες για το τι διάφορες έχουν οι "φυλές" μεταξύ τους και γιατί έχουν αφύσικη συμπεριφορά κάποιοι και διαπιστώσει αυτά που ήδη είχαν βρει πριν 80 χρόνια,από τα σχολεια ακόμα έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στην μάζα που δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα.

Και νομιζουν ότι κάποιοι "κάκοι" πριν 80 χρόνια που ηταν 100-150 χρονιά μπροστά σε όλα και απολαμβάνουν την τεχνολογία τους σήμερα που ούτε στα όνειρα τους δεν είχαν δει, ηταν άπλα "κακοί ρατσιστές" χωρίς λόγο και αίτια επειδή έτσι τους λένε, όμοιος και διδάσκουν ηλιθιότητες στους ψυχολόγους ώστε τα γκοχιμ (και οχι μονο)να θεωρούνται φυσιολογικοί άνθρωποι...από εκεί και πέρα τι να κάτσεις να πεις στο επίπεδο που έχουν πέσει οι μάζες? και κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν ξανα γυριζουν οι αρχαίοι "θεοί" , τρέχοντας θα φύγουν όταν δουν σε τι κατώτερο πνευματικό και νοητικό επίπεδο έχουν ξεπέσει στην Γη, όπως βλέπετε έσεις τα πρόβατα σε μια στάνη έτσι βλέπουν και αυτοί το κόσμο στην Γη.

Τα καλά νέα ειναι ότι θα γίνει μια μεγάλη καταστροφή στην Γη στο μέλλον και θα εξαφανιστούν τα 4/5 του πληθυσμού οι κατώτερες φυλές θα ειναι προϊστορία και έτσι θα αρχίσουν όλα από την αρχή ξανά , ότι ξέρετε σήμερα δεν θα υπάρχει ούτε καν δημοκρατία που καυχιούνται κιόλας για δημοκρατία, δηλαδή ίσα δικαιώματα σε βάρβαρες φυλές (πουθενά στο σύμπαν δεν συμβαίνει αυτό ) και τώρα κλαίγονται που έχουν εκφυλίσει τα πάντα και έχουν σπείρει παντού την παρακμή, και χρόνο με το χρόνο όλο και χειρότερα, αυτά γίνονται όταν δίνεις εξουσία σε αγρίμια, μαντάμ και μεσιε θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβεις? τι περίμενες να κάνουν τον πλανήτη οι αναρχο-κομμουνιστές παράδεισο? ο άλλος ο άναρχο-μασόνος έγραφε φιλιά στο χάος(!)απορίας άξιο ειναι που ενώ έχουν ίντερνετ οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα, σε κάνεναν δεν έχει πέρασει απο το μυαλο οτι αν ηταν φυσιολογικοί άνθρωποι δεν θα τσίριζαν για φασίστες και ρατσιστές? τόσο απλό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications