Πέτσας : «Δεν χειραγωγούμε τα ΜΜΕ αλλά σώζουμε ζωές»  λες και υπάρχουν ανεξάρτητα  ΜΜΕ

Μονό στην Ελλάδα μοιράζουν εκατομμύρια ΜΟΝΟ σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους με αρθρογράφους από μασόνους έως αδίσταχτους ελληνόφωνους antifa ίδιας ράτσας με τζιχαντιστές, και μετά τσακώνονται μεταξύ, τους για το ποιοι πήραν τα πιο πολλά , ακόμα και σε κρατικά κανάλια που πληρώνονται από τους φόρους σας ούτως η άλλος έδωσαν χιλιαδες ευρώ επιπλέον . Τι γράφουν προς τον άλλον συμμορίτη Τσίπρα:

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για χρηματοδότηση των ΜΜΕ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για χειραγώγηση αλλά για ενημέρωση. «Το βασικό ζητούμενο, που πρέπει όλοι να αποφασίσουμε μέσα σε αυτή την αίθουσα, είναι αν χρειάζεται ή όχι μια επαγγελματική εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό. Η κυβέρνηση φρονεί πως "ναι". Και η κυβέρνηση εκλέγεται για να υλοποιεί την πολιτική της. Γι΄αυτήν την εξέλεξαν οι πολίτες. Όχι γι΄αυτά που νομίζει η αξιωματική αντιπολίτευση», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Και επισήμανε: «Η πρώτη καμπάνια του "Μένουμε Σπίτι-Μένουμε Ασφαλείς" έδειξε ότι αυτή η εκστρατεία έσωζε ζωές και πιστεύουμε ότι θα ξανασώσει ζωές και τώρα. Αν, λοιπόν, απαντάμε καταφατικά ότι χρειάζεται μια καμπάνια ενημέρωσης, πρέπει να δούμε αν μπορεί να συνδυαστεί με τα δωρεάν μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου, όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πράγματι μπορεί να συνδυαστεί και το ίδιο κάναμε και τον Μάρτιο και τον Μάιο. Και το ίδιο κάναμε και τώρα, μόλις άνοιξαν τα σχολεία, με ειδική καμπάνια του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με ειδικά μηνύματα που εγκρίθηκαν από το ΕΣΡ και έπαιξαν δωρεάν από τα κανάλια.

Αλλά μαζί με τα δωρεάν μηνύματα, πρέπει να έχουμε και μια εκστρατεία ενημέρωσης επαγγελματική. Και το ποσό που προκρίνουμε είναι 2 εκατομμύρια, για τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, γιατί αυτό καλύπτει την αποτελεσματικότητα που θέλουμε, με το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο είναι σχετικά περιορισμένο».

Ο Πέτσας να πει στα αφεντικά του που ειναι και πίσω από αυτό τον άναρχο-μασόνο, να δώσουν αποζημίωση με συνοπτικές διαδικασίες, για όλα αυτά που έχουν κάνει στην σελίδα αυτή από το 2016,ο συγκεκριμένος εμφανιζοταν ως διαχειριστής αναρχο-μασονικης σελίδας facebook με 50.000 ελληνόφωνους από το 2013 και εγράφε κατα της σελίδας αυτής, πρόσφατα την έκλεισαν, (αφού ξεμπέρδεψαν και με την Χ.Α, από εκεί κατεβάζαν ότι ενοχλούσε στο facebook, ακόμη και βίντεο από το youtube πολύ καιρό πριν το κάνουν επίσημα στην αδελφή σελίδα τους ) η αδελφή σελίδα της, με τα ίδια άναρχο-Troll σχολιαστές ειναι τα ellinikahoaxes.gr που εξαφάνισαν δεκάδες ανεξάρτητες πήγες από το internet αρχίζοντας από αυτή από το 2016, να συκοφαντει πριν βάλουν χέρι στο facebook - google .Τελευταίο κατόρθωμα τους μετά τις συκοφαντίες, την σχεδόν εξαφάνιση απο την αναζήτηση google και ελάχιστη απήχησης στο facebook επι 2 χρονιά σχεδόν ειναι να δώσουν εντολή στο adsense για μηδαμινά κέρδη ώστε στο τέλος να πληρώνεις την συντήρηση από την τσέπη σου και να αναγκαστείς να την κλείσεις. Οι περισσότερες πραγματικά ανεξάρτητες έχουν κλείσει εδώ και 1-2 χρονιά μονο και μονο απο τον ιντερνετικό πόλεμο, 4-5 έχουν μείνει και κατί από Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες για έχουν κόσμο και αναπαράγουν και προπαγανδες τους όποτε ειναι χρήσιμοι .

Έκτος ότι ειναι προσβολή να βάζει την σελίδα αυτή στην ίδια κατηγορία με Νεοέλληνες makeleio pentostalagma, αν και προφανώς τα έχει βάλει για ξεκάρφωμα το 2017 , άφου κάμια απο αυτές δεν είχε πτώση το 2017 στην google, εκτός ότ έβαζαν και μαρξιστικές ιστορικές προπαγανδες και τους ήθελαν λόγο Χ.Α. το pentostalagma εκτός ότι έχουν μπει δικοί τους είχε φτάσει στο σημείο να βάλουν στο facebook εικόνα και να παρουσιάζουν τους άναρχο-συμμορίτες σε Παμμακεδονικές οργανώσεις ως πατριώτες με σημαία με σβάστικα και ένα Χ υπονοώντας την Χ.Α. Και ο makeleios να βάζει συχνά μαρξιστικές ιστορικές προπαγάνδες για κακούς ναζι κατακτητές που σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες και λοιπά παραμυθία λες και ήσουν σε σελίδα κομμουνιστών. Και όπως είχα πει σε μια φίλη: για να ξεχωρίσεις ποιοι ειναι Νεοέλληνες που λένε τα ίδια με τους ελληνόφωνους, είτε ειναι δούρειοι ίπποι είτε ηλίθιοι και συνεπώς δεν θα μάθεις κάτι από αυτούς, δες τι λένε για ιστορία περί Γερμανών και για την Χ.Α οχι ως κόμμα καθε αυτού και δογματικά αλλα επειδή μονο αυτό κυνηγούσαν οι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι αφού τα αλλα ειναι δικά τους ,μόνο οι ορδές νεοελλήνων δεν το ξέρουν που τα ψηφίζουν επι χρονιά..

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

O Πρτσας, απέδειξε οτι 20 Εκατομοιρια μοιραστικΝ χωρις απολυτως ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ,Έλληνες απαγορεύετε να πατε σε Νοσοκομριο, για να μην δειτε οτι εινΣι ΑΔΕΙΑ,ΟΛΛΑ γηνοντε οπως τα λεει ο Bill Gates! Kai τωρα που τα τειναξε απατερας του, τρέχει και δεν προλαβαίνει για να σας κανει εμβολια!Αλλα 2 Εκατομοιρια ακομα σε αυτους τους ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΛΕΕΙ ο Gates!Γιατρους για να σας λενε οτιθα πεθάνετε!Οποιος Γιατρος λεει τη αληθεα, εξω αμεσως!!ΟιΓιατροι που λενε οτι ο ιός ειναι Απάτη, , η Μάσκα θάνατος,, ειστε νεκροί! Αλλα δεν υο ξερετε! Δεν προκειτε να ξεσηκώθηκε ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΕ Νεκροι και δεν το ξερετε! Οι Λάθροι κλεβουν σκοτωνουν βιαζουνκαιριναι ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ τωρα. Πολεμος Αρμενίας με Αζαρων. Τι συμβαινει? Απλως η ήλθα κατασταση,δηλαδη Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΧΑΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΑΙΟ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Ο ΕΡΓΟΔΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.Ο ΚΟΡΩΝΟΘΟΣΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΛΛ GATES, O Tramp ΠΕΙΡΕ τα χρηματα που η Αμερική εδωσε στονΠου, και τα εδωσε στον gates και τα εδωσε στον Gates, και τον ονόμασε ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ, Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΡΓΟΔΑΝ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Συμπτωση? Οχι, διοτι κυβερνουντε απο ΕβραιουσΣιωνιστες.Βλεπετε οτι οι Εβραίοι που κυβερνουν την Ελλάδα ειναισαν να μην υπαρχουν, ΑΧΡΙΣΤΟΙ.ΑΛΛΑ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΦΟΒΟΣ, ΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΔΥΛΙΤΥΡΙΟΝ ΣΤΟΝΕΡΟ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications