Ο 26χρονος «με κορωνοϊό που το έσκασε» από τον Ευαγγελισμό είχε πάει για παυσίπονη ένεση!

Κοιμήθηκε στο air condition από κάτω, έπαθε μάλλον ψύξη και πήγε για παυσίπονη ένεση στο νοσοκομείο – Το αποτέλεσμα κατέληξε «φυγάς με κορωνοϊό»!

Ο 26χρονος πατέρας 3 παιδιών, μιλάει στο LIVE NEWS: Ο 26χρονος με κορωνοϊό που «το έσκασε» από τον Ευαγγελισμό:

«Μόλις ένιωσα ότι είμαι καλά, και μου λέει ο σεκιουριτάς ”αγόρι μου είσαι καλά, μπορείς να φύγεις, μην περιμένεις τόση ώρα”, έφυγα. Τι να περίμενα; Το τρόλεϊ; Αφού βλέπω ότι νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν βήχω. Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις ”αυτός τώρα έχει ίωση;”», αναφέρει ο 26χρονος.

«Κοιμήθηκα στο air condition από κάτω, πόναγα που πόναγα, πήγα στο νοσοκομείο, μου κάναν εκεί κάτι εξετάσεις, μου λέει ”είσαι καλά”, μου έκανε δυο ενέσεις παυσίπονες, σηκώθηκα και έφυγα. Προσπαθούν να κάνουν το θέμα βούκινο για να μας κλείσουν όλους σε καραντίνα. Μην πιστεύεις ότι έχω κορωνοϊό και έχω 3 παιδιά στο σπίτι και κάθομαι».

«Δεν βλέπω, όμως, να την έχω την ίωση, δεν έχω ούτε συμπτώματα, ούτε βήχω, ούτε μου κόβεται η αναπνοή, ούτε έχω πυρετό. Πώς γίνεται; Να μην έχω τίποτα από αυτά και να είμαι φυγάς του κορωνοϊού. Αυτό έγινε. Τι φυγάς;», αναφέρει.

Ο 26χρονος έφτασε στο νοσοκομείο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Έμεινε, σχεδόν, ως τα μεσάνυχτα κάνοντας τις “απαραίτητες εξετάσεις”… για ψύξη; Σε βάρος του 26χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Δείτε πόσο τραγικά παρουσιάζει το LIVE NEWS τον “φυγά του κορωνοϊού”:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications