«Σοβαρός Γιατρός» για κίνημα αντιμάσκας:«Δυστυχώς υπάρχουν και… ψεκασμένοι!» δεν ηταν θεωρίες συνωμοσίας?

«Όποιος θέλει να αυτοκτονήσει και να το προτείνει σε άλλους για να μη χρησιμοποιεί μάσκα, ας το κάνει. Δυστυχώς, υπάρχουν ψεκασμένοι», ανέφερε συγκεκριμένα χθες, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως τόνισε, η χρήση της μάσκας είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για τη χώρα μας, καθώς δεν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι και οι σχετικές οδηγίες δεν εφαρμόζονται.

«Δεν μπορούμε σε λεωφορεία ή μετρό να μη χρησιμοποιούμε μάσκα. Επειδή καταλαβαίνω ότι η απόσταση δεν εφαρμόζεται, γι’ αυτό επιμένω στη χρήση της μάσκας», συμπλήρωσε και επισήμανε πως σε πολλές περιπτώσεις στις χώρες της Ευρώπης οι πολίτες έχουν υποχρέωση να φορούν μάσκα όχι μόνο στους εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Στον αγιασμό χωρίς μάσκα
Πάντως, τη στιγμή που οι επιστήμονες φωνάζουν για την τεράστια σημασία που έχει η χρήση της μάσκας, οι «αρνητές» δεν το βάζουν κάτω και ειδικά όσοι αντιδρούν έντονα στο να φορέσουν τα παιδιά μάσκες στα σχολεία. Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο έκαναν την εμφάνισή τους έξω από σχολεία αφίσες που, ούτε λίγο ούτε πολύ, προτρέπουν τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους τη Δευτέρα στον αγιασμό χωρίς μάσκα!

Το θέμα έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την εκπαιδευτική κοινότητα στο Ηράκλειο, καθώς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, που όμως δεν είναι της αρμοδιότητας των εκπαιδευτικών, όπως είπε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Μπελαδάκης, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Λαμβάνω καθημερινά αναφορές από διευθυντές σχολείων, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το θέμα και ούτε θα έπρεπε να ασχολούνται με αυτό. Οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να ασχολούνται με άλλα σοβαρά θέματα αυτές τις ημέρες, όπως οι αλλαγές που επέφερε η πανδημία και στο κομμάτι της διδασκαλίας και όχι να επιβλέπουν ποιος φοράει μάσκα», ανέφερε ο κ. Μπελαδάκης.

Βάνα Παπαευαγγέλου: Δεν κινδυνεύουν τα παιδιά
Κανέναν απολύτως ιατρικό κίνδυνο δεν προκαλεί η χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία, δήλωσε εμφατικά η καθηγήτρια Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία απάντησε στο κίνημα που αντιδρά στη χρήση της στα σχολεία.

«Δεν αποτελεί ελληνική πρωτοτυπία. Τέτοια κινήματα βλέπουμε να υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. Η χρήση μάσκας είναι ένα μέτρο που φοβίζει κάποιους ανθρώπους, άλλους τους ενοχλεί, άλλους τους τρομάζει», σχολίασε.

Όπως είπε, καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε μία νέα πραγματικότητα και απαιτείται κάποιος χρόνος προσαρμογής. «Είμαι αισιόδοξη ότι τόσο η Ελληνίδα μάνα, όσο και ο Έλληνας μαθητής θα κατανοήσουν τη χρήση της μάσκας για την προστασία μας. Ελπίζω ότι μέσα στο σχολείο θα έχουμε ένα ρεύμα υπέρ της μάσκας και όχι αυτά που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες», είπε.

Διαφορετική άποψη
Βέβαια, η καθηγήτρια Παιδιατρικής εξήγησε ότι υπάρχουν και κάποιοι επιστήμονες που έχουν διαφορετική άποψη.
«Δεν ξέρω τα κίνητρα και τους φόβους που οδηγούν κάποιους συναδέλφους μας να είναι εναντίον της μάσκας. Δεν έχω ακούσει κανέναν παιδίατρο να είναι εναντίον της χρήσης της. Όμως, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι τα επιστημονικά δεδομένα είναι σαφώς μαζί μας και δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας ιατρικός κίνδυνος για τη μάσκα», εξήγησε.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση ενός ενδεχόμενου κρούσματος σε μαθητή, η κυρία Παπαευαγγέλου διευκρίνισε:
«Δεν κάνουμε τίποτε, εν αναμονή των αποτελεσμάτων. Απλώς είμαστε στη διαδικασία όπου θα φτιάξουμε τις ακριβείς οδηγίες για το πότε ο γονέας του παιδιού θα ανεβάσει την “κόκκινη” σημαία και θα στείλει το παιδί του για εξέταση. Βέβαια, σε περίπτωση που το τεστ βγει θετικό, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα», κατέληξε.

Ο «Σοβαρός Γιατρός» που μιλάει σαν άναρχο-τρολ στα ellinika hoaxnes (σίγουρα θα ειναι μέλος για να χλευάζει για ψεκασμένους, της ίδιας σχολής ειναι αφού αυτά τους βάζουν λένε και για θεωρίες συνωμοσίας ), με 142 άτομα fun προφανώς οι συγγενείς του :

Δεν ηταν θεωρίες συνωμοσίας οι αεροψεκασμοί που έγιναν την περίοδο 2010-2016 ?? Πράγματι υπάρχουν πολλοι ψεκασμένοι που τρώνε αμάσητο σανό εδώ και χρονιά ... Μερικά πράγματα που παρατηρήθηκαν απο το 2015 έως σήμερα: Οι μάζες έγιναν πιο ευκολόπιστες, σαν να χάζεψαν ξαφνικά, το δε 2015 έφτασαν στο σημείο να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για να σωθούν, εκτός οτι ειναι η συνεχεία του ΠΑΣΟΚ οποιοσδήποτε φυσιολογικός αν θελει να λέγεται άνθρωπος θα έψαχνε λίγο τι ρόλο παίζει και θα έβλεπε ότι πάντα ηταν άναρχο-κομμουνιστές ανθέλληνες και μαρξιστές, υπέρ λαθρο κτλ, δεν ξέρουν τι ψηφίζουν ενώ είχαν ίντερνετ? τι έπαθαν οι μάζες και δεν καταλάβαιναν τα αυτονόητα? στο ίντερνετ δε μαζεύτηκαν απότομα σε καθεστωτικές έγκυρες πήγες ενώ πριν διάβαζαν και ανεξάρτητες οι περισσότεροι, άλλοι αγριέψαν (πρέπει να υπήρχε ραγδαία αύξηση εγκλημάτων από τότε), επίσης πρέπει οι μάζες να άρχισαν να πάσχουν από τύφλωση και αδυναμία κατανόησης, γιατί ειναι παράλογο να νομίζει κάποιος οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας επειδή ετσι του είπαν κάτι που μπορούσε να δει ο καθένας, έκαναν τον όχλο να βλέπει το μαύρο άσπρο σε πολλά θέματα, εξάλλου οι ελληνόφωνοι που σας βλέπουν όλους ως γκοιμ και δούλους και τα γράφουν παντού στα βιβλία τους , λειτουργούν εκ του ασφαλούς δεν θα κουβαλούν ορδές αλλοφύλων ώστε να γίνουν όλοι γκοιμ αν πρώτα δεν είχαν προετοιμάσει τον όχλο να μην αντιδράει και υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Η πλειοψηφία της μάζας μήπως έχει ψυχαι ὁμοίαν των τετράποδων όπως μας λέει αυτό το ιερόν κείμενον άνωθεν? η μήπως ειναι και αυτό θεωρίες συνωμοσίας? μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι εν ελλάδι πολλοί που ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων συμπεριφερονται ως άγρια θηρία χωρίς τύψεις και ένοχες και ειναι απίστευτα δογματικοί? κάτι δεν πάει καλα στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας που λέγεται Ελλάδα (!) Εκτός και ηταν πάντα έτσι και άπλα εκδηλώθηκαν με λίγο βοήθεια.... Για να κάνει ένα βιντεο ο "φίλος" μας ο τυπικός κλασικός ιουδαίος Φριζής και που ανεβάζει βιντεο,τον έχουν στην μπούκα οι αλλες ράτσες ιουδαίων επειδή κελαηδάει πολύ (ικανοί ειναι να κατεβάσουν τα βιντεο και σε δικό τους!), αν το άνωθεν κείμενο ειναι απο το Ταλμούδ αφού θα το έχει διαβάσει όλο (καθώς είχε κανει βιντεο και έλεγε οτι δεν ξέρετε τι γραφει το Ταλμούδ που ειναι 3-4 τεράστια βιβλία! ποιος λογικός θα κάτσει να διαβάσει 1000 -5000 σελίδες? θα διαβάσει μονο τα επίμαχα κομμάτια ) επίσης τι εννοούσε με το θα εξαφανιστούν οι φασίστες σε βίντεο το 2013? με βάση το «ἀντιρατσιστικό νομοσχέδιο» τους αυτο ειναι δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους καθώς με φασίστες εννοούν τους έξυπνους να σας πούμε τα νεα δηλαδή τα μη γκοιμ , άλλο που αυτήν την φράση που προέρχεται απο την Ιταλία την λένε διάφορα γκοιμ για τους πάντες,πχ ένα γκοιμ που θελει να λέγεται και απόγονος αρχαιων έλεγε του ΣΥΡΙΖΑ "φασίστες" σαν λες τον Στάλιν εθνικοσοσιαλιστή (ναζι) αν δεν υπήρχαν ηδη εκατομμύρια γκοιμ στην Ελλαδα που αναπαράγουν και υιοθετούν ηλιθιότητες και παρασύρουν τους πάντες ο κόσμος θα ηταν πολύ καλύτερος , ενώ οι ελληνόφωνοι εννοούν τους αντικομμουνιστές τουτέστιν τα μη γκοιμ που δεν ειναι νοητικά δούλοι τους. Και όσοι λενε εντάξει μωρέ αυτά που γράφουν στα βιβλία δεν τα εννοούν και ειναι μονο για πιστούς φανατικούς Εβραίους να τους ενημερώσουμε ότι τηρούν κατα γράμμα ότι γράφουν καθώς τους παρακολουθούμε 5-6 χρονιά τώρα μεσώ ίντερνετ και πως καθοδηγούν τα χρήσιμα γκοιμ τους (κατα κόσμο κομμουνιστές) άσχετα που ειναι 4-5 ράτσες, η πιο επικίνδυνη ράτσα ειναι αυτη που δεν ειναι Εβραίοι στο θρήσκευμα και ειναι εκτός Ισραήλ και ειναι φανατικοί μαρξιστές ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications