Κρήτη και Γεωργία  παράλληλοι Βίοι αλλα διαφορετικοί-  Αναθεώρηση αφού ενώθηκε με την  Ελλάδα μόλις το 1913 (!)

Η φωτο ειναι από την Γεωργία και οχι από Κρήτη όπως θα νόμιζαν πόλλοι επειδή θυμίζει Κρητικους...Το 961 ο Νικηφόρος Φωκάς απελευθερώνει το Ηράκλειο από τους Άραβες! ειναι έτσι όντως? μάλλον δεν ελευθερωθεί στην πραγματικότητα ... Από απλούς νεοέλληνες που παριστάνουν τους απόγονους των αρχαιων αλλα δεν έχουν την λογική των αρχαιων μην περιμένεις να μάθεις κάτι,άπλα αναπαράγουν ότι τους έμαθαν τα ίδια και τα ίδια επι χρονιά κάτι που φαίνεται και στο internet.

Μέχρι πριν λίγο καιρό αναρωτιόμουν πως ξαφνικά βρέθηκαν τόσοι πολλοί άναρχο-κομμουνιστές που ουδεμιά σχέση έχουν με ευρωπαϊκό γένος στην Κρήτη και το 40 πήραν το μέρος των Αγγλομασόνων στην "Μάχη της Κρήτης"?? η μονή λογική εξήγηση ηταν οτι ηταν απόγονοι Αράβων (σημιτικές φυλές λογικό να υποστηρίζουν ιουδαίους ως συγγενικές ράτσες και τα κόμματα τους και ολο αυτο το βάφτισαν δήθεν ιδεολογία ), ώσπου προέκυψαν νέα δεδομένα και έμαθες ότι η ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα έγινε μόλις το 1913 και ηταν υπό Τουρκοκρατία περισσότερα χρονιά από αυτά που ηταν η Ελλάδα, και μετά Κρητική Επανάσταση (1866-1869) με ενεργό ρόλο του μασόνου Ελευθέριου Βενιζέλου, και σχεδόν πάντα ηταν αποικία της Βρετανίας και οχι μονο την περίοδο του 40...

Εδώ γίνεται κατανοητό ότι πριν 100-200 χρονιά έκαναν πάρτι οι εκλεκτοί του Γιαχβέ, είχαν πολύ ευνοϊκές συνθήκες να κάνουν επαναστάσεις και πολέμους, φαντάσου τώρα να είσαι ευρωπαϊκού γένους και έχεις γεννηθεί στην Κρήτη το 1800 πχ δεν έχεις καμία πληροφορία ώστε να καταλάβεις ότι ανήκεις σε συγκεκριμένο γένος (εδώ σήμερα δεν το ξέρουν πάρα το γεγονός ότι έχουν ίντερνετ), και ζούσες σε έναν μικρόκοσμο, δηλαδή στην πόλη που γεννήθηκες χωρίς καμιά πληροφορία για τον υπόλοιπο κόσμο, μονο βιβλία υπήρχαν τότε .. Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό .(Ραβίνος Ράιχ Χορν Ιούλιος του 1880) με το δικός μας λαό εννοεί σημιτικές φυλές , ειναι αυτές οι ράτσες που επιβάλλονται στους πολλούς και ειναι υλιστικές , πρόεδροι καθηγητές και δεν συμμαζεύεται ειναι συνήθως . Εν έτη 2020 εχουν φτιάξει έναν σημιτικό κόσμο που τα παντα ευνοούν φιλοχρήματες σημιτικές ράτσες και καρπώνονται την τεχνολογία και την επιστήμη που δεν ανακάλυψαν αυτές καθώς ως μοχθηρές φυλές ειναι ανίκανες να κάνουν εφευρέσεις, υπέροχος κόσμος!! και επίσης εχουν μόνιμος οικονομική κρίση ώστε οι γυναικες να πηγαίνουν με αυτούς που έχουν χρήμα ως φιλοχρήματες και υλιστικές φυλές και να αναπαράγουν την φυλη τους ...

Στην γνώση "Μάχη της Κρήτης" όπως λένε , οι Κρητικοί υπερασπίστηκαν βρετανικές δυνάμεις που είχαν υπό κατοχή την Κρήτη για να μην αφήσουν πέρασμα προς Αφρική στην Γερμανία, και οχι την Ελλάδα! και μάλιστα καυχιούνται που πολέμησαν δήθεν υπέρ της Ελλάδας ενώ πολέμησαν υπέρ βρετανικών δυνάμεων,πιο συγκεκριμένα έσφαζαν και μετά παρίσταναν τους αθώους χωριάτες κατά παράβαση κάθε δίκαιου πόλεμου ολόκληρα χωριά κατάσφαζαν Γερμανούς όταν δεν είχαν καμιά δουλειά με τον πολεμο Βρετανίας Γερμανίας!

Γιαυτό τους έλεγαν αγριάνθρωπους και μεχρι και σήμερα κατέχουν τα υψηλότερα επιπεδα εγκληματικοτητας, το να σκοτώνεις ακόμα με πέτρες και να κάνεις βανδαλισμούς επι πτωμάτων χωρίς να είσαι καν στρατιώτης δείχνει πολλά, μετα οι χωριάτες κάλυπταν τους πράκτορες της Βρετανίας και άναρχο-κομμουνιστές Τουρκο-αραβικής ράτσας που ενώ ειχαν δολοφονήσει ύπουλα Γερμανούς το έπαιζαν αθώοι χωριάτες! και γιατι δεν έγινε το ίδιο και στην Γεωργία που ηταν υπέρ της Γερμανίας και οχι με τους Αγγλομασόνους κομμουνιστές? η Κρήτη μπορεί να ελευθερωθεί από την διοίκηση των Αράβων αλλα οχι απο τους Άραβες και ξανα υπό κατοχή Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και Τούρκο-Μογγόλων Αράβων, η ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα έγινε μόλις το 1913 στα τόσα χρονιά αιμομιξιών και σφαγών ξαφνικά το 1940 έγιναν "γνήσιοι Έλληνες"

Εδώ ένα κομμουνιστικό μόρφωμα που έχει συλληφθεί από "κακούς ναζι", φαντάσου να είσαι σε τριτοκοσμικά χωριά 500-1000 χρονιά πίσω, και ανάμεσα στους αμόρφωτους χωριάτες που ακόμα χαρουμπία θα έτρωγαν μετά την Τουρκοκρατία αν δεν είχαν φέρει πολιτισμό επιστήμη και τεχνολογία οι κακοί Γερμανοί οπού ίδρυσαν και τα πρώτα σχολειά στην Ελλάδα με τον Γερμανό Όθων Α, οπού ηταν και ο Βασιλεύς της Ελλάδος, να υπάρχουν άκρως μοχθηροί άναρχο-κομμουνιστές που έσφαζαν ως τέρατα που ξεπήδησαν από την κόλαση, στην κυριολεξία έσφαζαν ως δαίμονες και βασάνιζαν τα θύματα τους αντί να τα σκοτώσουν με μια σφαίρα πχ, για τον απλό λόγο ότι εκεινη την εποχή οι περισσότεροι κομμουνιστες ηταν 100% σημιτικές φυλές όπως εκαναν στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα, που φυσικά λενε στον όχλο επι 80 χρονιά ότι οι κακοί ναζι χωρίς λόγο και αίτια σκότωσαν "κακόμοιρους και αθώους" χωριάτες και έκαναν και "ολοκαύτωμα" γελάνε και οι πέτρες! οχι με αυτούς που ούτως λένε ψέματα στα παντα, αλλα με τους ουγκανους νεοέλληνες που πιστεύουν οτι τους λένε οι πρώτοι, άφου ως "γνήσιοι απόγονοι αρχαίων " (που ήσαν δίκαιοι), δεν έχουν κανένα αίσθημα του δίκαιου γιατί να ψάξουν τι στα αλήθεια είχε γίνει τότε? μονο να καυχιούνται τους απόγονους των αρχαίων ξέρουν και λενε ακριβώς τα ίδια με τους ελληνόφωνους! άλλα πολλοι εξ αυτών των νεοελλήνων τρέφουν και έντονα αντιγερμανικά συναισθήματα που δείχνει ότι μιλάμε προφανώς για ελληνόφωνους σημιτικής ράτσας, μάλιστα στο Δίστομο έκτος ότι ηταν κομμουνιστοχώρι δηλαδη ελληνόφωνοι, μονοί τους γράφουν στην επίσημη σελίδα τους περί ιστορίας του Δίστομου, ότι κατα την εποχη του μεσαίωνα δεν μιλούσαν καν Ελληνικά στην περιοχή και ότι είχε κατοικηθεί από Τούρκους και Σλάβους (!) ..

Ήντα μρε γίνεται επαέ πέρα; .
Με πρόχειρες εκτιμήσεις το 50% του πληθυσμού της Κρήτης ουδεμιά σχέση έχει με Ευρωπαϊκό γένος , το 30% ειναι ανάμεικτοι και το 20% ειναι ευρωπαϊκό γένος εκ των οποίων το 80% γυναίκες γιατί από αιμομιξίες ευρωπαϊκού γένους γυναικάς βγαίνουν αλλόφυλοι συνήθως αντρες και μονο αν ειναι κορίτσι βγαίνει ευρωπαϊκού γένους , και συνεπώς για αυτο το λόγο ειναι πολύ περισσότερες οι γυναίκες, και επειδή ξέρω πολύ καλα δυο γυναικες από Κρήτη διαφορετικού γένους η μια ειναι κουτοπόνηρη υλιστική δουλική και εντελώς αναίσθητη και η άλλη όλα τα αντίθετα, μαντέψτε ποια ειναι ευρωπαϊκού γένους και ποια μια μίξη απο αραβικής μογγολικής φυλής (τουλάχιστον δεν ειναι κομμουνίστρια αλλα θα μπορούσε). Επίσης η Κρήτη παράγει και τους πιο θανατικούς κομμουνισται το 30% ειναι από εκεί, δεύτερη έρχεται η Θεσσαλονίκη σε παράγωγη κομμουνιστών και μετα η υπόλοιπη Ελλάδα ( κάνονας όπου υπάρχουν Ιουδαίοι υπάρχουν και κομμουνιστές).

Οι λεγόμενοι κομμουνιστές αριστεροί οχι άπλα δεν ανήκουν στο Ευρωπαϊκό γένος και ειναι σημιτόφατσες άφου ανήκουν σε σημιτικές φυλές άραβες κτλ, αλλα καθοδηγούνται απο ιουδαϊκής ράτσες οπού ειναι και οι αληθινοί κομμουνιστές .

Επίσης πείτε στους χρήσιμους ηλίθιους γενετιστές που σας λένε για "καθαρό ελληνικό DNA" γιατί εγώ ως ευρωπαϊκού γένους δεν έχω ανάγκη από ψευδό-γενετιστές που αναπαράγουν και ηλιθιότητες που τους έμαθαν από σχόλες και βγαίνουν και παριστάνουν τους ειδικούς ενώ άπλα ειναι παπαγάλοι με πτυχία, ότι αυτοί στην κάτωθεν εικόνα ειναι άραβες για κάντε μια βόλτα πόσοι στην Ελλάδα έχουν κοινά χαρακτηριστικα με αυτούς:

Κατά τα άλλα τους ενοχλεί Φαλμεράιερ! "Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών" γράφουν σε καθεστωτικές σελίδες τους οι συμμορίτες και διαφοροι ουγκανοι νεοέληνες και μιλάνε για ανθέλληνες το είδαμε και αυτό! «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από τους αρχαίους έλληνες», είχε γράψει ο Φαλμεράιερ και εννοούσε το μεγαλύτερο ποσοστό εκείνη την εποχή, θελει πολύ μυαλό για να δουν οι περισσότεροι νεοελληνες ότι δεν έχουν ουδεμιά σχέση με την "Θεά Αθηνά"? η ίδια η λογική των περισσότερων επίσης δεν έχει σχέση με την ευρωπαϊκή φυλή! και μοιάζουν με τους άραβες.

Όπως εχουμε ξανα πει πολλοι πάσχουν από έλλειψη στοιχειώδους λογικής και ταυτόχρονα ειναι δογματικοί, θανάσιμος συνδυασμός.. Αυτοί ειναι οι χειρότερη φάρα γιατί παρασύρουν και τους άλλους που τους θεωρούν για Έλληνες υπό την έννοια ότι ειναι απόγονοι αρχαιων επίσης ειναι δογματικοί και οξύθυμοι και έχουν 50 φόρες πάνω απο το μεσώ όρο να διαπράξουν εγκλήματα.

Γεωργία
Τον 13ο και 14ο αιώνα κατά τη Μογγολική επίθεση, η Γεωργία δέχθηκε κύματα εισβολέων από τη γειτονική Ασιατική Σαρματία. Επί βασιλείας του Γεωργίου Ε΄ εισέβαλαν στη Γεωργία οι Μογγόλοι του Ταμερλάνου, το 1386 και το 1393. Το 1510 ο Οθωμανικός στρατός εισέβαλε στη χώρα και λεηλάτησε την τότε πρωτεύουσα Κουτάισι. Το μέχρι τότε ανεξάρτητο κράτος κατακλύστηκε από τους Οθωμανούς στις περιοχές της δυτικής Γεωργίας και από τους Πέρσες στις περιοχές της ανατολικής Γεωργίας.Οι αλλεπάλληλες εισβολές Οθωμανών και Περσών, αποδυνάμωσαν καταλυτικά το Βασίλειο της Γεωργίας και το 1724, με τη συνθήκη της Κωνσταντινουπόλεως η χώρα διαμοιράσθηκε μεταξύ των Περσών και των Οθωμανών. Σε αντίθεση με τους ελληνόφωνους της Κρήτης η Γεωργία αν και αυτή είχε ορδες εισβολέων ήσαν πιο καθαρή φυλετικά σε σχέση με την Κρήτη και ηταν υπέρ της Γερμανίας αφού πολλοι Γερμανοί αξιωματικοί ήσαν από την Γεωργία και ήσαν καυκάσιου γένους και οχι αραβο-μογγολο-γεωργιανοί...

Η Γεωργιανή Λεγεώνα ήταν στρατιωτικός σχηματισμός της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου , αποτελούμενος από Γεωργιανούς, στόχος της ήταν η αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της Γεωργίας από τη Σοβιετική Ένωση. Ορισμένα τμήματα της Γεωργιανής Λεγεώνας ηταν υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο της Waffen SS.Τελικά δεν ελευθερώθηκε απο τους εβραίο-μπολσεβίκικους , που συνέχισαν την γενοκτονία σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου επι χρονιά, όποιος ηταν καθαρά Ευρωπαϊκού γένους ισοδυναμούσε με θανατική καταδίκη, το 1991 η Γεωργία αποσχίσθηκε από την ΕΣΣΔ .

Γιατί οι Κρητικοί φορούν μαύρα μαντίλια και έχουν τέτοια ενδυμασία? τι σχέση έχουν τα μαντίλια και οι φουστανέλες με αρχαίους Έλληνες? εδώ έχουμε την αραβική κληρονομιά εκτός τους Άραβες: μαύρα μαντίλια και ενδυμασία και στην Κρήτη και στην Γεωργία και σε ολο το Καύκασο και στην Ελλαδα παλιότερα, sorry αν σας χαλάμε το παραμύθι,οι άραβες φορούσαν μαντίλια και ακόμα σήμερα, και οχι το Ευρωπαϊκό γένος , άγνωστο πως άρχισε πιθανή εξήγηση: για να μην τους κτυπάει η άμμος όταν φυσάει αέρας στις έρημους (?), με την διάφορα οτι στην Γεωργία αν και έχουν γράμματα που μοιάζουν με τα αραβικά, έχουν ακόμα μουσική και διάλεκτο κάτι αναμεσα σε ποντιακή Κελτική και αρχαία Ελληνική, πολεμησαν μαζί με την Γερμανία τους μπολσεβίκους σε αντίθεση με την Κρήτη , όσοι θέλουν να ζουν με ψευδαισθήσεις ότι όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαίων, με γεια τους με χαρά τους! το έδειξαν και στις τελευταίες 3-4 εκλογές, πιο παλιά είχαν ένα ελαφρυντικό δεν είχαν ίντερνετ που τους βλεπεις live.

Με αυτά και με αυτα εγώ προσωπικά δεν δηλώνω Έλληνας καν αλλα εκφυλισμένος ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους κάτι που κατάλαβαν οι ελληνόφωνοι (όπως εγώ καταλαβαίνω το σημιτικό ύφος τους ) γιαυτό κάνουν πόλεμο στην σελίδα αυτή, αφου ειναι η μοναδική που δεν αναπαράγει τις εθνο-μαρξιστικές-πατριωτικές ηλιθιότητες τους εκτός οτι ειναι η πρώτη σελίδα στην Ελλάδα που έγινε στόχος ελληνόφωνων απο το 2016 έφτασαν στο σημείο ακόμα και τωρα που ξεμπέρδεψαν με ενα μη δικό τους κόμμα την ΧΑ, να βάζεις post στο facebook και απο τους 65.000 να το βλέπουν με το ζόρι 100 άτομα όλη μέρα, ενώ σε δίκες τους το βλέπουν 100 άτομα στο δευτερόλεπτο, γιατί ενοχλούν ιστορικές αληθειες και το παραμύθι περί κατακτητών Γερμανών που σκότωσαν "χιλιάδες Έλληνες " σαν λένε σήμερα ότι οι άναρχο-κομμουνιστες ειναι Έλληνες απόγονοι αρχαιων (!)και πρέπει να κλάψεις που σκότωσαν μερικούς απο δαύτους οι κακοί Γερμανοί ... Kαι έδω λίστα από τους ίδιους τους ιουδαιο-κομμουνιστες στην Ελλάδα που 40 του σκότωσαν οι κακοί ναζι, εκ των οποίων δυο δεν εχουν καν ελληνικά ονόματα δηλαδή δεν γεννήθηκαν καν στην Ελλαδα όπως οι άλλοι, και αναφέρονται ως Ισραηλίτες :
Όλη η Ελλάδα στο προσκλητήριο ! ηλίθιοι Νεοέλληνες που δεν εχουν ιδέα ποιους έσφαζαν και στην Ελλαδα επιλεκτικά δήθεν ως ιδεολογικούς αντιπάλους οι κομμουνιστές, και τώρα ειναι αργά για δάκρυα, αν ηταν να ξυπνήσουν θα το είχαν κάνει ήδη από το 2014 που ειχαν ίντερνετ και μπορούσαν να βρουν πληροφορίες απο ανεξάρτητες πήγες, αυτοί οχι μονο έγιναν πιο τούβλα με το ιντερνετ και διαβαζουν μαρξιστικές σελίδες καθε μέρα για Ελλήνικες, αλλα δεν μπορουν να ξεχωρίσουν καν τους ελληνόφωνους που τους βλεπεις live στο ίντερνετ, και τους θεωρούν για "Έλληνες" ως δήθεν απόγονοι αρχαίων και κάνουν παιδιά με αυτούς οι κόρες τους και μέτα απορούν πως γέμισε ανθέλληνες η Ελλάδα.. Να γιατί οι μη ευρωπαϊκού γένους ειναι πολυ κατώτερες φυλές, έφτασαν στο σημείο να ψηφίζουν και ένα καθαρά μαρξιστικό κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ το 2015 που ειναι γεμάτο σημιτοφατσες, ψηφίσαν ανθέλληνες να σώσουν απο τους ανθέλληνες (!) ο άλλος ο ελληνόφωνος άναρχο-κομμουνιστής στο facebook το 2015 έγραφε ωραία η Ελλάδα αλλα έχει πολλούς Έλληνες,ενημερωτικά μεταξύ τους οι ελληνόφωνοι σας αποκαλούν Ελλαδίτες σαν τους Κύπριους αλλα δημόσια: συνέλληνες, συμπολίτες μας και όλα αυτά τα υποκριτικά .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications