Χειροπέδες σε υπάλληλο κοινότητας εισέπραττε τέλη για νόμο που έχει καταργηθεί (“γνήσιος απόγονος” αρχαίων)

Λέει ένας φίλος της σελίδας ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για την κατάσταση που επικρατεί, και τους λες δεν βλέπεις τι γίνεται? το 50% στην Ελλάδα ειναι για τα μπάζα, είτε εντελώς ηλίθιοι είτε παρτακιδες αδίσταχτοι υλιστές και δεν συμμαζεύεται κοινός Νεοέλληνες που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαίων αγνοώντας ότι οι αρχαίοι (γνησίου ευρωπαϊκού γένους) ήσαν ευγενές γένος δίκαιοι και είχαν αρετές επίσης ήσαν μη δογματικοί, και συνεπώς ειναι αδύνατο να ειναι όλοι στην Ελλάδα απόγονοι αρχαιων αυτών που νομίζουν αυτοί, δεν χρειάζεται καν να κάνεις αναλύσεις DNA, φαίνονται απο τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους.

Αλήθειες τους λες και οχι μονο σε υποστηρίζουν αλλα σε βρίζουν κιόλας άσε που διαβαζουν ιστοσελίδες ελληνόφωνων και έχουν μετατραπεί σε ζομπι. Και άλλοι διαβάζουν σελίδες νεοελλήνων... Εγώ προσπάθησα πάντως, το αποτέλεσμα ηταν να κάνουν πολεμο οι ελληνόφωνοι και οι Νεοέλληνες να σου γυρίσουν την πλάτη.

Το 25% ειναι ελληνόφωνοι μαζί με τα χρήσιμα γκοιμ τους κομμουνιστές, εγκληματικές οργανώσεις antifa και λοιπες σημιτικές ράτσες που καθοδηγούν όλους τους προηγουμένους , και το άλλο 25% οι λογικοί και οι σκεπτόμενοι που ειναι μειοψηφία σε σχέση με τον πληθυσμό και ανέχονται όλους τους προηγουμένους, πιο συγκεκριμένα καταπνίγονται από τον όχλο. Η αλήθεια ειναι ότι πριν το ίντερνετ πριν το 2014, δεν είχες εικόνα του ελληνόφωνου πληθυσμού σε ευρεία κλίμακα..

Με αυτά τα δεδομένα δεν φαίνεται καμιά σωτηρία στον ορίζοντα, οι ευτυχισμένες μέρες στην Γη θα έρθουν μονο όταν μεγαλη μερίδα του πληθυσμού εξαφανιστεί μετά απο μεγάλη καταστροφή, και αναλάβει διοίκηση ξανα το ευγενές γένος και αυτό θα γίνει κάπου το 3382 μ.χ συμφωνα με μυστικιστικές πληροφορίες οι αιμομιξίες η δημοκρατία και οι γνώστες μονοθεϊστικές θρησκείες του σκοταδισμού θα ειναι προϊστορία,όμοιος και τα λεφτά, όλοι θα προσφέρουν, θα ειναι πνευματικοί και οχι υλιστές, οι δε αρχηγοί θα ειναι μύστες και σοφοί και οχι αυτό το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα (θρησκεία θα υπάρχει αλλα θα ειναι κατι σαν τον Βουδισμό) .

Νεοέλληνας ουγκ ουγκ: τι με ενδιαφέρει έμενα τι θα γίνει μετά απο 100-200 χρονιά? τώρα να περάσω καλα και όσα προλάβω να αρπάξω! απάντηση: έμενα με ενδιαφέρει γιατί εδώ είμαστε επισκέπτες και δεν θέλω να ξανα γεννηθώ σε αυτή την πνευματική κόλαση που προκάλεσε και η ράτσα σου κατάλαβες γκοιμ? απάντηση Νεοέλληνα: ουγκ ουγκ ξέρεις ποιος ειμαι εγώ ρε? θεωρίες συνωμοσίας, φασίστα, ρατσιστή, ίσα δικαιώματα για ολους, είμαστε όλοι ίσοι και ίδιοι, έχω 15 πτυχία και 40 μεταπτυχιακά, ειμαι μέλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης για τα δικαιώματα του μυρμηγκιού, επίσημο μέλος σε δεκάδες διεθνές και αναγνωρισμένες οργανώσεις, και επίτιμος καθηγητής του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του London School of Economics, επίσης ειμαι και μασόνος τριακοστού πέμπτου βαθμού εσύ τι προσόντα έχεις? ουγκ!

Διαβάστε τωρα τι έκανε ένας "γνήσιος απόγονος αρχαίων" : Πριν μερικές μέρες, η αστυνομία των Κουφονησίων πραγματοποίησε έλεγχο στα καταστήματα σχετικά με τις άδειες τους. Τότε ήταν που παρατηρήθηκε κάτι πολύ περίεργο.

Ο διοικητής του τμήματος, ο οποίος έχει χρόνια εμπειρία στις Κυκλάδες, διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 30 καταστηματάρχες κατέβαλλαν ετησίως στην κοινότητα συνολικά 150 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούσαν σε τέλη για άδεια μουσικής και επέκταση της άδειας.

Πρόκειται για τον νόμο 4442/2016 ο οποίος έχει καταργηθεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες 11 ατόμων, την απάτη αυτή την έκανε ένας συγκεκριμένος υπάλληλος της κοινότητας, ο οποίος εδώ και 4 χρόνια ξεγελούσε ανυποψίαστους καταστηματάρχες με τα λεφτά να μπαίνουν στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μετά από τις καταθέσεις των θυμάτων πραγματοποιήθηκε έφοδος στην κοινότητα από τον Αστυνομικό Σταθμό Κουφονησίων, του κατάσχεσαν τα αρχεία και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, δωροληψία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εις βάρος του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications