Κικίλιας: Εξασφαλίσαμε 4,2 εκατ. αντιγριπικά εμβόλια -  θέλουν το κάλο σας και μονο !

Σε 4,2 εκατομμύρια ανέρχονται τα εμβόλια κατά της γρίπης που έχει εξασφαλίσει το υπουργείο Υγείας για τη φετινή χρονιά, δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την έναρξη από σήμερα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του εμβολίου, καθώς απαιτείται ιατρική συνταγή.

Όπως υπογράμμισε ο Βασίλης Κικίλιας, στόχος είναι από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά να εμβολιάζονται κατά κύριο λόγο οι ευπαθείς ομάδες. «Βασική προτεραιότητά μας φέτος είναι ο αντιγριπικός εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων», υπογράμμισε και τόνισε ότι από σήμερα ξεκινά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, συστήνοντας σε όλους τους πολίτες να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής και να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό.

Από την πλευρά της η Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου τόνισε ότι «ο εμβολιασμός της γρίπης θα γίνεται παράλληλα με την εξέλιξη του δεύτερου κύματος της επιδημίας» και πως «σε κανένα μέρος του κόσμου, η συνύπαρξη του κορονοϊού με τη γρίπη, δεν έχει μεταβάλλει τα προγράμματα των εμβολιασμών».

«Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για τους εμβολιασμούς από χώρα σε χώρα και από ήπειρο σε ήπειρο. Στη χώρα μας η προτεραιότητα είναι οι ομάδες αυξημένου κινδύνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν πως γίνεται αυτοί που έσπειραν την παρακμή παντού μέσα σε λίγα χρονιά, και οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες προπαγάνδες πως ειναι δυνατόν να θέλουν το κάλο σας?

Ο εύκολος τρόπος να δεις ποιοι υπηρετούν τους εκλεκτούς τους Γιαχβέ και ποιες έγκυρες πήγες ανήκουν σε αυτούς, το εικονιζόμενο τον θεωρείται Έλληνα ως απόγονο αρχαίων? έμενα για ιουδαικής ράτσας μου κάνει χωρίς μουσι πάντως, γιατί αυτοί να λένε για "κακούς ναζι" άραγε?

Η εγώ ειμαι πολύ έξυπνος λόγο γενους αλλα και λόγο ότι δεν έχω κάνει εμβόλια , η ο ελληνόφωνος πληθυσμός ηλίθιος στην πλειοψηφία του, από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ το 2014 βλέπεις κάτι τέτοια, θεωρίες συνωμοσίας ειναι! οι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι δεν έχουν καμιά ανάμειξη πουθενά, δεν δίνουν εντολές στην φερόμενη "ελληνική δικαιοσύνη" γιαυτό έχει τρέξει και έχει βγάλει εγκληματικές οργανώσεις τους antifa ? ούτε αυτό, αυτοί καθοδηγούν τα γκοιμ κατα κόσμον κομμουνιστες antifa κτλ με νοημοσύνη σκύλου αλλα μοχθηροί, και τους ανηκουν ΜΜΕ και έγκυρες πήγες στην πρώτη θέση :

Ένας λογικός άνθρωπος χωρίς καν να ειναι δογματικός θα ηταν με ένα κόμμα που κυνηγούν οι εχθροί του, και οχι με τα δικά τους σε όλη την ζωή του, που αποδεδειγμένα κιόλας δεν έχουν κάνει τίποτα κάλο... Και μετά έβλεπες τον όχλο να διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους και τους λένε ψέματα στα πάντα μέσα στα μούτρα τους και να τους πατάει και like, όλες οι σελίδες που έχουν πάνω απο 100.000 και στην πρώτη θέση δικες τους ειναι, στελεχωμένες με αδίσταχτους ελληνόφωνους και γκοιμ, για τον απλό λόγο ότι καμια ανεξάρτητη πηγή δεν εχει 100.000 like αφού το facebook αφαιρεί άτομα αυτόματα ώστε καμιά ανεξάρτητη πηγή να μην φτάσει ψηλά, οι μάζες οχι μονο δεν βλέπουν τίποτα αλλα λένε τα ίδια με αυτούς, σαν να μην φτάνουν όλα αυτά , την περίοδο 2010 -2017 πριν τα εξαφανίσουν ο καθένας μπορούσε να μάθει αληθινή ιστορία απο ανεξάρτητες πήγες και να δει ότι ισχύουν τα αντίθετα από αυτά που τους λένε ούτε αυτό δεν έκαναν και νομίζουν ότι το 1945 κέρδισαν οι κάλοι, γιαυτό χρονο με το χρονο γίνεται παράδεισος ο πλανήτης?. Άρα τα εμβόλια κάνουν κάλο (σε αυτούς), δεν εξηγείτε να επικρατεί τέτοια ηλιθιότητα στο κόσμο, δεν ειναι φυσιολογική, ειδικά σε φυλές που δεν ειναι ηλίθιες από την φύση τους ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications