Η Δίωξη Ηλεκτρονικού «Εγκλήματος» θα ψάχνει τα social media για αρνητές μάσκας με λογισμικό

Με ένα νέο «έγκλημα» θα ασχοληθεί η ΕΛ.ΑΣ : το «έγκλημα» να μην θες να βάλεις μάσκα! εκτός από το να καλύπτει την εγκληματική δράση ελληνόφωνων και στο διαδίκτυο και τα social media, καλύπτει παιδική π@ρνογραφία, την διακίνηση παράνομων μεταναστών, ναρκωτικών, διαφόρων παράνομων πωλήσεων και εξαπάτησης πολιτών, τρομοκρατίας κλπ, ακόμα και παιδεραστές σατανιστές γιατί τον απλό λόγο οτι ειναι σήμιτικες φυλές αυτοί έχουν τέτοιες τάσεις, αλλα οι ναζι ηταν κακοί ρατσιστές που δεν τους ήθελαν στην Γερμανία τότε και για άυτους τους λόγους μεταξυ άλλων.

Ειδικό λογισμικό που θα “σκανάρει” το διαδίκτυο και θα εντοπίζει ιστοσελίδες ή προφίλ στα social media που προτρέπουν τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν μάσκα και διαδίδουν πως δεν υπάρχει κορωνοϊός, έχει δημιουργήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από την απόφαση του Εισαγγελέα για Αυτόφωρο στους αρνητές της μάσκας και του ιού και κυρίως σ’ αυτούς που διαδίδουν fake news, καθώς θεωρούνται “επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία”.

Ήδη εδώ και δύο ημέρες ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ζήτησε την ποινική δίωξη όσων τάσσονται κατά της χρήσης μάσκας και μάλιστα με την ενεργοποίηση του αυτοφώρου σε βάρος τους.

Μέσω της συγκεκριμένης εγκυκλίου, ο Εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, απευθύνεται στους εισαγγελείς όλης της Ελλάδας, προκειμένου να ενταθεί η εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοϊό αλλά και να περιοριστεί το κίνημα έναντι της χρήσης μάσκας. Οι Αρχές θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μέρος της υποκίνησης κατά των μέτρων περιορισμού της πανδημίας λαμβάνει χώρα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν δημιουργήσει ειδικό λογισμικό που ουσιαστικά θα “περιπολεί” θα “σκανάρει” το διαδίκτυο, με σκοπό να εντοπίζει ιστοσελίδες ή προφίλ στα social media, που διαδίδουν fake news και ουσιαστικά οδηγούν αυτούς που τους πιστεύουν, να εκθέτουν εαυτόν και αλλήλους σε κίνδυνο.

Στην περίπτωση που οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώσουν σελίδες ανάλογου περιεχομένου με πολλούς επισκέπτες ή εγγεγραμμένους, άμεσα την σηματοδοτούν και διαβιβάζουν στον Εισαγγελέα τα στοιχεία ώστε να δοθεί η εντολή για προκαταρκτική έρευνα. Ήδη το συγκεκριμένο λογισμικό έχει τεθεί σε λειτουργία και “σκανάρει” το διαδίκτυο εντοπίζοντας φράσεις κλειδιά που οδηγούν ουσιαστικά στην σελίδα των αρνητών.

Η επόμενη κίνηση των Αστυνομικών στην περίπτωση που διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα είναι να εντοπίσουν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, αλλά και τους χρήστες που έχουν συχνή παρουσία με αναρτήσεις τους που προτρέπουν σε άρνηση των μέτρων και προκαλούν κινητοποιήσεις, στις οποίες βέβαια επίσης δεν τηρείται κάποιο μέτρο προστασίας από τον νέο ιό.

Και επειδή πολλοι Νεοέλληνες δεν έχουν ιδέα τι γίνεται :

Εκεί που ειναι σβησμένα αναφέρονται οι αληθινοί λόγοι που έβγαλαν την λέξη ρατσισμός την εποχή του 30, και όλα αυτά τα σημιτικά περί φασίστες ναζι για να αποκρύψουν αυτα που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες . Φυσικά οι κοιμισμένοι στην φερόμενη ελληνική αστυνομία δεν εχουν ιδέα τι γίνεται κάτω απο την μύτη τους, όπως άλλωστε ορδές νεοελλήνων ...Ειναι όλα γραμμένα με στοιχειά σε αγωγή που ετοιμάζεται προς την εβραϊκή σελίδα ellinikahoaxes.gr που από το 2016 κανει ιντερνετικό πολεμο στην σελίδα μας και με ρατσιστικά κίνητρα καθώς ανήκω στο λευκό καυκάσιο γένος που τρέφουν θανάσιμο φυλετικό μίσος και αποδεκάτισαν απο όλη την Ευρώπη. Αν δεν γίνει τίποτα στο Ελλαδισταν , το θέμα θα πάει στο εξωτερικό, γιατί το πρόβλημα ειναι οι ηλίθιοι Νεοέλληνες στην πλειοψηφία τους που λειτουργούν σαν ρομπότ μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης που νομιζουν εντελώς δογματικά ότι έχουν σχέση με αρχαίους, ενώ τους απόγονους των αρχαίων τους αποδεκάτισαν οι ιουδαιο-κομμουνιστες το 40 επιλεκτικά και στην Ελλάδα για να μείνουν περισσότεροι οι Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας όπως και έγινε, και διαβαζουν δεκάδες εβραϊκές σελίδες για ελληνικές και από το 1974 ψηφίζουν μονο εβραϊκά κόμματα...Αν οι Νεοέλληνες ειχαν βγάλει την Χ.Α καθώς ηταν το μονο κόμμα που κυνηγούσαν οι Εβραίοι από το 2014 αυτο έβλεπες όταν μπήκες στο ίντερνετ , τα πράγματα θα ηταν καλύτερα για τον απλο λόγο ότι παντού έχουν βάλει άναρχο-κομμουνιστες σημιτικής ρατσας σε δημόσιες υπηρεσίες και αλληλοϋποστηρίζονται,με άπλα λογία μαζί με τις ορδές ηλίθιων νεοελλήνων με δείκτη νοημοσύνης κάτω από το όριο και δογματικές φυλές τύπου μουσουλμάνων, που εδώ ειναι δογματικοί με κόμματα όπως ειναι και με ομάδες , οχι μονο παρασύρουν και τους άλλους, αλλα την πληρώνουν και αυτοι που ουδεμιά ευθύνη φέρουν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications