Η ανατομία του Νεοέλληνα που δεν ξέρει ούτε  καταλαβαίνει τίποτα  αλλα ειναι κόντρα στο σύστημα  (!)

Έχει βρεθεί μια γνήσια απόγονη αρχαίων που τώρα στα 40+ ξύπνησε απο το matrix, και αρχίζει να ψάχνει, άλλες και άλλοι δεν ξυπνούν πότε και σε όλη την ζωή τους ζουν σε μια πλάνη, το πρόβλημα με την συγκεκριμένη ειναι ότι παρασύρεται από Νεοέλληνες σε λάθος δρόμους, και εδώ φαίνεται πόσο κακό κάνουν οι Νεοέλληνες , ακόμα και αν κάποιος θα ψάξει τι γίνεται θα πέσει πάνω σε αυτούς που αναπαράγουν πατριώτες μαρξιστικές ηλιθιότητες..

Μπορεί τελευταία οι μάζες να κατάλαβαν τι επιπτώσεις έχουν στην ζωή τους οι συμμορίτες με τα χρησημα γκοιμ τους, λόγο ότι τους βάζουν μάσκες κτλ αλλα από την αρχή που μπήκες πρώτη φορά στο ίντερνετ 2014 -2015-2016 και απέκτησες μια γενική εικόνα του κόσμου και τι είχαν κάνει ιστορικά κατάλαβες τι τραγικές επιπτώσεις έχουν ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, και οι μάζες οχι μονο δεν κατάλαβαν τίποτα με το που μπήκαν στο ίντερνετ αλλα διαβαζουν καθε μέρα έγκυρες πήγες τους ως αξιόπιστες και ανεξάρτητες πήγες, δεν καταλαβαινουν καν πότε τους κοροϊδεύουν , οχι μονο στο ίντερνετ αλλα και έξω στην κοινωνία. Όσο πέφτει το νοητικό επίπεδο τοσο πιο εύκολα ελέγχονται και εξαπατώνται. Και το 2017 και μέτα είπες να δεις γιατι ειναι έτσι πολλοί Νεοέλληνες και γιατί τα βρηκα εγώ αμέσως και αυτοι δεν μπορούν εφόσον ασχολήθηκαν, και εδώ ήρθε το δεύτερο σοκ.

Εδώ προέκυψε ένα άλλο θέμα, ότι πολλοί Νεοέλληνες ακόμα και αν δεν ανήκουν σε σημιτικές ράτσες και βάρβαρες ειναι πολύ κατώτερες των περιστάσεων, και όσοι έχουν απομείνει απόγονοι αρχαίων ειναι χαμένοι . και λόγο νεοελλήνων αμφίβολου ράτσας που αναπαράγουν οτι βρουν, και λόγο ότι ειναι βυθισμένοι στον μικρόκοσμο τους, και δεν έχουν καταλάβει και αυτοί τι γίνεται στο κόσμο, αφού οι ηλίθιοι ειναι πολύ περισσότεροι...

Εδώ πως ειναι να μιλάς με Νεοέλληνα σε σχόλια σε ένα βίντεο με έναν "ειδικό γενετιστή":
Αυτές οι χαζομάρες σας έχουν φάει όλους τους σούπερ Έλληνες ! Και όλο ελληνοκεντρικά, απόγονοι αρχαίων είναι μονο όσοι ανήκουν στο Ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος ακόμα και αν οι εκφυλισμένοι οι άλλοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με αρχαίους αυτούς που νομίζουν αυτοί, απορώ πως λέει τέτοιες ηλιθιότητες ότι όλοι είναι ελληνικής καταγωγής ο "επιστήμονας" στο βίντεο
Σχόλιο νορμάλ ατόμου : Μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο από αυτό που είπε;
Σχόλιο Νεοέλληνα :Αυτός τουλάχιστον εχει τις γνώσεις εσύ με ποιες γνώσεις έχεις γνώμη παντα απορημένος θα είσαι
Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις τύπου πτυχία για να καταλάβεις τα αυτονόητα (όπως σου έχουν μάθει) όταν έχεις λογική,και ο Xalasis (ευρωπαϊκού γένους) δεν έχει σπουδάσει μηχανολόγος και ξέρει περισσότερα από τους ηλίθιους με πτυχία, ο Τέσλα τα ίδια ούτε καν πτυχία είχε,αλλή μια διάφορα με αλλες φυλές, το να είσαι Έλληνας δογματικά όπως είσαι ολυμπιακός δεν λέει κάτι ο συγκεκριμενος στο βίντεο άπλα αναπαράγει αυτα που του έμαθαν σε σχόλες την εποχή του 60-70, δεν λέει τίποτα άλλο και όπως πολλοι Νεοέλληνες ειναι Έλληνας δογματικά αλλιως θα ήξερε ότι το Έλληνας ειναι τίτλος και οχι γένος και ότι απόγονοι αρχαιων όπως το εννοεί αυτός και πολλοι Νεοέλληνες ειναι μονο το καυκάσιο λευκό γένος ανεξάρτητου χωράς ακόμα και αν ειναι εκφυλισμένοι.. Εκτός και νομίζεις οτι πολλοι Νεοέλληνες που ειναι αραβικής ρατσας και φαίνονται και από τον χαρακτήρα τους ειναι απόγονοι της θεάς Αθηνάς, δεν βλέπετε ότι πολλοί πχ στην Ελλάδα ειναι άλλη φυλη? ακόμα και απο την συμπεριφορά τους φαίνονται, μήπως πρέπει να σπουδάσω ηλιθιότητες σε σχόλες τους για να καταλάβω τα αυτονόητα?

Σχόλιο Νεοέλληνα απάντηση ξανά :Φίλε μεγαλη σύγχυση επικρατεί στο κεφάλι σου η άποψη ειναι άγνοια γιατι ειναι [απο] την [όψη] του καθενός η γνώμη προ-υποθέτει γνώση .Ράτσες εχουν τα ζωα οι άνθρωποι εχουν φυλές και όταν αναφέρεται ο ΧΧΧΧΧΧΧ σε Έλληνες ομιλεί για το γονιδίωμα το ελληνικό το οποίο ειναι αναλλοίωτο. Η γενετική καταγωγή των Ελλήνων κ.Τριανταφυλλιδης youtube.Χρονιά πολλά και καλα κρασιά.. Ξέχασα να σου πω για να βγάζεις σπυράκια όταν ακούς για την φυλη μας αντί να νιώθεις περήφανος πρέπει να είσαι αριστερός ετσι? Χωρίς να σε ξέρω. Έτσι για να δεις πως ξεχωρίζετε

Οι γνήσιοι αριστεροί κομμουνιστές είναι σημιτικές ράτσες στην πλειοψηφία τους τυπου αραβες φυλές του Αβρααμ κτλ ειναι ετσί λόγο φυλής και οχι λόγο δήθεν ιδεολογίας, αδίσταχτες μοχθηρές υλιστικές ράτσες και υπηρέτες του κακού, και οι άλλοι χρήσιμα γκοιμ που ειναι οι περισσότεροι που ούτε διάλογο δεν μπορούν να κάνουν, και διάφορες αλλες φυλές ιδιες με τους λαθρο και τύπου Μογγολικής και γκοιμ κτλ, εδώ κολλάει το ράτσες που σε ενόχλησε, άφου το γκοιμ στην γλωσσά τους σημαίνει ζώο με ανθρωπινή μορφή,(σου θυμίζω ότι τα 2/3 των κομμουνιστών του Στάλιν που μπήκαν στην Γερμανία το 1945 ηταν μέχρι και κανονικοί Μογγόλοι φυλετικά και οι υπόλοιποι ιουδαϊκής ράτσας, που έσφαζαν και βίαζαν Γερμανίδες επι 5 χρονιά για να γεμίσει και η Γερμανία αριστερούς, αν πας σήμερα στην Γερμανία ειναι σαν την Ελλαδα καμιά σχέση πως ηταν πριν το 1945),τα γκοιμ δεν ειναι μονο αριστεροί απαραίτητα αλλα και Νεοδημοκράτες κτλ, το πρόβλημα είναι ότι πολλοί είστε νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους τουτέστιν δεν είστε απόγονοι αρχαίων αλλά ανάμεικτες ράτσες ο συγκεκριμένος στο βίντεο αν και έχει σπουδάσει γενετική δεν ξέρει καν για το λεγόμενο καυκάσιο γένος η άρια φυλη παλιότερα ετσι το έγραφε και χάρτης του 1800 όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα (αν και δεν θα ηταν όλοι ακόμα και το 1800) , όπου είναι οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων ανεξάρτητα χώρας. (εσάς βεβαία σας είπαν ότι αυτά ειναι ναζιστικές θεωρίες αφού πρώτα αποδεκάτισαν αυτό το γένος μεσώ κομμουνισμού επιλεκτικά ), αν ήταν απόγονοι αρχαίων όλοι στην Ελλάδα θα άνηκαν μονο σε αυτό το γένος επίσης θα είχαν μόνο μια ομάδα αίματος, και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε ψευδό γενετιστής του συστήματος σαν αυτόν που αναφέρεις.

Σχόλιο Νεοέλληνα εδώ τα χάνει και δεν ξέρει τι να πει : Κανονικά θα πρεπε να σου ευχηθώ καλα κρασιά ενπαση περίπτωση όταν για ενα θέμα δεν έχεις τις γνώσεις δεν ειναι ανάγκη για κανένα πίστεψε με να έχεις και κρητική γνώμη ομάδα ο ζει σε διαφορετικό υψόμετρο απο την ομάδα α που ζει σε χαμηλό υψόμετρο και ειναι μονο αυτές στον αρχαίο ελληνικό χώρο .Μέτα ήρθαν οι Εβραίοι εβραιοφοινικες απογονοι του καδμου.

Ενώ εσύ έχεις γνώσεις τι ειπε ο καθε Τριανταφυλλιδης?? ξέρεις να βγάζουν πολλούς μη δικούς τους στα κανάλια τους? η νομίζεις οτι θα κάτσω να εξηγώ στον καθένα Νεοέλληνα τα αυτονόητα όταν αναπαράγει οτι του έμαθαν ως δεδομένα ενώ δεν εχουν καν στοιχειώδες λογική αυτα που πιστεύει?
Το 99 % στην Ελλάδα δεν ξέρει καν πρόσφατη αληθινή ιστορια και ποιους έσφαζαν επιλεκτικά ως φασίστες και στην Ελλάδα οι λεγόμενοι κομμουνιστες οχι γιατι δεν μπορούσες να τα βρεις αλλα γιατί εχουν μειωμένη νοημοσύνη και αντίληψη οι περισσότεροι ούτε καν ανήκουν σε αυτο το γένος που αποδεκάτισαν απο όλη την Ευρώπη για να καταλάβουν τι είχε γίνει τοτε , επίσης νομιζουν οτι Γερμανοί πριν το 1945 ηταν Μογγόλοι και το 80% της σημερινής τεχνολογίας ειναι απο Γερμανούς και οχι Έλληνες με 400 χρονιά τουρκοκρατια άρχισε πρώτα απο αυτα και μετα λεγε για καθαρό ελληνικό dna και για δηθεν απόγονους αρχαιων που πρέπει να σπουδάζουν επι χρονιά για να μάθουν να κανουν κατι απο την πολύ εξυπνάδα τους ο τυπος στο βιντεο λέει άπλα αυτά σπούδασε και δεν έχει ιδέα για τίποτα άλλο, ούτε τι αλλάζει στο γένος εκτός απο την εμφάνιση... (Δεν ξανα απάντησε ο Νεοέλληνας την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όπως λεει και μια γνωστή ευρωπαϊκού γένους)

Ο άλλος εδώ "ο πατριώτης και γνήσιος απόγονος αρχαίων" (έτσι ειναι οι περισσότεροι Νεοέλληνες ακόμα και αν ειναι κατα του συστήματος και νομίζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων επειδή δεν ειναι σαν τους άλλους), έβαλε ένα post από το https://taomepua.blogspot.com/ γραμμένο από μια μαντάμ που ναι μεν ειναι κατα του συστήματος αλλα δεν καταλαβαίνει τίποτα, προφανώς την μίση ζωή της ηταν στα σχολειά λοβοτομής και σε σχόλες, και την άλλη μίση της ίσως δούλευε, και φυσικά θα διαβάζει έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης, και θα ψηφίζει τα γνωστά κόμματα σε όλη την ζωή της, και συνδυάζει δυο αντίθετα πράγματα, συγκρίνει την μασονία με τον "κακό ναζισμό" αρκεί που τους έμαθαν μια λέξη το ναζι ως το απόλυτο κακό ενώ δεν υπήρχε καν αυτή η λέξη στην Γερμανία 1935-1945 και την έβγαλαν οι άναρχο-μασόνοι απο το Nationalsozialismus, και ηλίθιος λέει κακό το ένα κακό και το άλλο,λογική νεοελλήνων ειναι αυτή, όπως ειναι το θεώριες συνομωσίας που μονο με αυτή την φράση αναιρούν ένα γεγονός η πληροφορία, το φασίστες από την Ιταλια που παραπέμπει πατριωτες και αντι-κομμουνιστές αλλα οχι μονο νομίζουν ότι ειναι κάκο αυτό αλλά φτάνουν στο σήμειο λένε φασίστες τους αναρχο-κομμουνιστές (!) κτλ κτλ, εδώ φαίνεται το πόσο εύκολα μονο με τις λέξεις χειραγωγούν τα χρήσιμα γκοιμ και αυτά μετά με την σειρά τους τους πάντες ...

Όσοι ειναι ανίκανοι να μάθουν αληθινή ιστορία επειδή δεν καταλαβαίνουν τίποτα και ούτε τους ενδιαφέρει καν , να μην συγκρίνουν αντίθετα πράγματα και να μην μιλάνε για πράγματα που δεν έχουν ιδέα, γιατί οχι άπλα φαίνονται εντελώς ηλίθιοι σε αυτούς που ξέρουν αλλα παρασύρουν και τους άλλους στην ηλιθιότητα τους.. Η μαντάμ συγκρίνει την μασονία με τους "κακούς ναζι " που πολέμησαν την μασονία (!) για να μην βάζουμε τα αυτονόητα που ειναι ανίκανοι να βρουν οι Νεοέλληνες λόγο μειωμένης νοημοσύνης βάζουμε μονο αυτό : O Μπολσεβικισμός ειναι το κόμμα του διαβόλου και οποιος έχει υποφέρει μια φορά απο αυτη την μάστιγα δεν θέλει να ξανα έχει σχέση μαζί του. Τα δεινά του ρωσικού λάου υπό τον Μπολσεβικισμό ειναι απερίγραπτα. Αυτή η εβραϊκή τρομοκρατία πρέπει να ξεριζωθεί από όλη την Ευρώπη. Αυτό ειναι το ιστορικό μας καθήκον. Ο παγκόσμιος ιουδαϊσμός .Χίτλερ, γελάνε και οι πέτρες όταν κάποιοι Νεοέλληνες λένε ότι ηταν δικός τους, κάποιοι άλλοι πιο έξυπνοι λένε οτι τον πλήρωναν μασόνοι όταν από το 30 έκαναν εμπάργκο στην Γερμανία .. Ούτε το 2014 πριν καν μάθω αληθινή ιστορία δεν έβαζα καν τέτοιες ηλιθιότητες:

Με ένα νέο «Νόμο για την Ελευθερία Συνέλευσης», η κυβέρνηση του Βερολίνου σκοπεύει να επιτρέψει ή να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις, ανάλογα με το περιεχόμενο. Ο λόγος που δίνεται είναι ότι έτσι οι διαδηλώσεις ρατσισμού και βίας πρέπει θα μπορούν ευκολότερα να απαγορευτούν. Λες και αυτές υπάρχουν...

Έχουμε δηλαδή μια ειδική διάταξη που παραβιάζει σαφώς την ελευθερία του συνέρχεσθαι και την ελευθερία της έκφρασης.Είναι απολύτως παράνομο να εξετάζεται το θέμα της διαμαρτυρίας και εάν δεν ταιριάζει στους κυβερνήτες να μην την επιτρέψουν. Παραβιάζει την αρχή ότι «όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου».
Μια διαμαρτυρία μπορεί να απαγορευτεί εάν χαρακτηριστεί "ακατάλληλη ή προορίζεται για να μεταδώσει την προθυμία χρήσης βίας".
Ένας εκφοβιστικό νόμος που κοντράρεται με τατα ηθικά συναισθήματα των πολιτών και παραβιάζει τις βασικές κοινωνικές και ηθικές πεποιθήσεις.

Ποιος αποφασίζει τι αντιβαίνει στα συναισθήματα και τις απόψεις των πολιτών, όταν αυτό είναι σχετικό και υποκειμενικό;
Αν δηλαδή η κυβέρνηση είναι υπέρ της πυρηνικής ενέργειας, θα απαγορεύσει τις "όχι στην πυρηνική ενέργεια" διαδηλώσεις;
Προς το παρόν πχ πιστεύουν ότι η Δικτατορία της υγείας που επιβάλουν είναι η σωστή, άρα δεν θα επιτρέπονται οι διαδηλώσεις εναντίον της;

Ήδη οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τους συμμετέχοντες σε Anti-Corona-Demos ακροδεξιούς, ενώ πρόκειται για απλούς πολίτες που υπερασπίζονται τα βασικά τους δικαιώματα. Αν λοιπόν κυκλοφορεί μια σημαία της ΧΑ κάπου στο πλήθος, ή της αυτοκρατορίας των Ναζί, καταστέλουμε απλά όλη την διαδήλωση.
Έτσι είναι, τα δικτατορικά καθεστώτα νομιμοποιούν πάντα την αδικία και φυσικά συντάσσουν νόμους όπως αυτόν τον "καινούριο" που θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν.
Ένας αστυνομικός μπορεί να κλείσει τη συνείδησή του τελείως και να διαλύσει δια της βίας μια διαδήλωση, γνωρίζοντας ότι ο νόμος για την ελευθερία της συνέλευσης το επιτρέπει αυτό, ακριβώς όπως η αστυνομία των Ναζί μάζευε τους μη-Άριους από τα σπίτια τους και τους έκλεινε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όλα με το νόμο.

Και το καλύτερο; Η αριστερά τα στηρίζει αυτά τα μέτρα! Καμιά αντίδραση. Η αριστερά που παραδοσιακά θα έπρεπε να αντιδράσει για την αντίδραση και μόνο, έχει καταντήσει το πιο πειθήνιο όργανο επιβολής μέτρων.
Θυμηθείτε την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο σύνταγμα στην αρχή της επιβολής των μέτρων. Ποιος έδωσε το λαμπρό παράδειγμα με τα ακούνητα στρατιωτάκια των αποστάσεων; Λες και έβλεπες τις ορδές της Βέρμαχτ να υποκλείνονται στον μεγαλο ηγέτη.

Και προσοχή γιατί το ελαφρυντικό "ακολουθούσα απλώς διαταγές" έχει ακυρωθεί το 1946 στην δίκη της Νυρεμβέργης.
Οι εγκληματίες δεν είναι οι διαδηλωτές, αλλά εκείνοι που συντάσσουν δικτατορικούς νόμους και τους εφαρμόζουν.
Οι διαδηλώσεις δεν μπορεί να επιτρέπονται ή να απαγορεύονται αυθαίρετα, ανάλογα με τα "κέφια" τους,. Οι περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων και την χρήση μάσκας είναι επίσης παράνομοι.
Όποιος εξακολουθεί να περιορίζει τη ζωή των πολιτών σήμερα, προκαλώντας τον οικονομικό θάνατο σε ολόκληρες βιομηχανίες και τίθεται ενάντια στο δικαίωμα άσκησης των βασικών δικαιώματων, παρόλο που το 99% των ανθρώπων δεν αρρωσταίνουν από τον ιό και πλέον σχεδόν κανείς δεν πεθαίνει, είναι εγκληματίας.

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Λες και χρειάζεστε στην σήμερον η μέρα να πας στο πανεπιστήμιο ή να κάνεις μεταπτυχιακό 😂 να πληρώνεις ενοίκια να πας σε αλλη χώρα να χαλάς του κόσμου τα λεφτά..αφού όλα είναι στο ίντερνετ όλα όσα λένε οι κορυφαίοι επιστήμονες του συστήματος και όλες οι διατριβές τους είναι στον MR Google..pdf

Πες τους Αετε να τα αποστήθισουν και μετά να βγουν έξω να τα παπαγαλησουν!!!

Σπουδάζουν 3 χρόνια στο London 😎😎 και εγώ με μια εβδομάδα έρευνα έχω βρει την άκρη 🍻

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications