Επίθεση αγέλης σκύλων σε 17χρονη – «Είχε τα χέρια ψηλά για να μη τη δαγκώσουν στο λαιμό»

Θεσσαλονίκη: Επίθεση αγέλης σκύλων σε 17χρονη – «Είχε τα χέρια ψηλά για να μη τη δαγκώσουν στο λαιμό».Ένα κορίτσι 17 χρονών, στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε πολλές δαγκωματιές από αγέλη σκύλων, με τη μητέρα της να περιγράφει την επικίνδυνη στιγμή που έζησε η κόρη της , η οποία δέχτηκε 58 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε: «Ήταν βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα».

Η 17χρονη αθλήτρια του kick-boxing και μαθήτρια, είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της και όπως περιέγραψε η μητέρα της: «Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει πάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε.

Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει “βοήθεια”, είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και αν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο»,ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications