Άντε να εξηγήσεις μετά σε ηλίθιους ότι δεν είσαι ελέφαντας (!)

Αν κάτσει και δει κάνεις σκεπτόμενος την εικόνα του Νεοέλληνα στο ίντερνετ,ποιες σελίδες διαβάζει για ελληνικές, και πόσο εύκολα κάνει δεδομένα πράγματα πουν δεν έχουν λογική επειδή το είπαν έγκυρες πήγες καταλαβαίνει πολλά όσο άφορα την ποιότητα του ελληνόφωνου πληθυσμού, και δεν ειναι μονο στο ίντερνετ έτσι αλλα και στην ζωή του γενικά υπάρχει έλλειψη νοημοσύνης και αντίληψης , αυτοί νομίζουν ότι έχει καποιο όφελος κάποιος με το να βγαίνει και να προσπαθεί να αφυπνίσει τον όχλο, το μονο που θα καταφέρει ειναι να του κάνουν επίθεση ελληνόφωνοι για του βλάψουν την σελίδα όπως εκαναν σε εμάς, και εκατομμύρια Νεοέλληνες διαβαζουν σελίδες που παίρνουν και χιλιαδες ευρώ για έγκυρες πήγες! ας δούμε μια είδηση:

Εμμανουέλ Μακρόν κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Γάλλος Πρόεδρος με ένα πίνακα στον τοίχο έστειλε ένα πολύ σαφές και αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία, εμφανίζοντας την ελληνική ΑΟΖ όπως είναι με βάση το διεθνές δίκαιο για τη θάλασσα. Και αν θυμηθούμε την κινέζικη παροιμία πως μία εικόνα χίλιες λέξεις, αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα της κίνησης Μακρόν.

Η ιστορική ειρωνεία είναι πως ο Μακρόν επιδεικνύει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την ελληνική ΑΟΖ απ΄όση η ελληνική κυβέρνηση. Κι΄ αυτό οδηγεί στη σκέψη πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα μέσα Ιουλίου δεν είχε εγκαταλείψει τον Μακρόν στο παρά ένα για τη σύναψη συμμαχίας συνοδευόμενη με στρατιωτικό σύμφωνο, ενδεχομένως δεν θα χρειαζόταν να υπογραφεί η βιαστική συμφωνία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, που είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλες παραχωρήσεις, καθώς και την εξαίρεση της μισής Ρόδου και του Καστελόριζου. Ισως να ήταν αρκετή η συμφωνία με τη Γαλλία, όπως φαίνεται από την τωρινή στάση του Μακρόν.

Και ήρθαν μετά οι γνωστοί και έβγαλαν fake news ότι είχε χάρτη την ελληνική ΑΟΖ ηταν ένας καθρέφτης, ποιους βολεύει να πουν ψέματα? αυτοί που παίρνουν χιλιάδες ευρώ η αυτοί που δεν έχουν κανένα όφελος αλλα το αντίθετο? και αυτό ειναι πταίσμα:

https://strategyinternational.org/war-exclusive-economic-zone/

Ότι γράφουν στην wikipedia ειναι αληθινό και οχι ο καθε τυχάρπαστος που δεν έχει τελειώσει σχολείο έλεγε ένα κομμουνιστικό μόρφωμα στα ellinikahoaxes, αμέσως μονο απο το ειρωνικό και σημιτικό ύφος του καταλαβαινεις τι ύπουλος ειναι , αλλα οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα αφού τέτοιους έχουν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ακριβώς με το ίδιο υφάκι γράφουν προπαγανδες, τι σημαίνει αυτο? η οτι ειναι σαν αυτούς(ίδιας ράτσας) πολλοι Νεοέλληνες η έχουν πέσει στο επίπεδο τους , διασπορά fake news απο έγκυρες πήγες τους στην παρακάτω εικόνα και ένας λογικός άνθρωπος έτσι βρίσκει αμέσως κρυφό-μαρξιστικές ιουδαϊκές σελίδες με το τι λένε για τον εχθρό τους τόσο απλό, και όταν φτάνουν στο σημείο να λενε ψέματα ακόμη και σε αυτό οτι πράγματι ήσαν ορδές κομμουνιστο-μόγγολων του Στάλιν, τι γίνεται στα αλλα? καλυτερα να μην ξέρετε, και πολλοι απόγονοι αυτών των Μογγόλων ειναι οι σημερινοί "Γερμανοί" αριστεροί κομμουνιστές επίσης πολλοι ελληνόφωνοι antifa ειναι μογγολικής και αραβικής ράτσας αν και φαίνονται από τον κτηνώδες μοχθηρό και κατώτερο χαρακτήρα τους και απο τρόπο που συμπεριφέρονται (σαν αυτόν στην εικόνα που παίζει να ειναι και ιουδαίος), όσοι θέλουν επιστημονικά στοιχειά χωρίς καν να είσαι ψευδό-γενετιστής: με σημιτικό μογγολικό Haplogroups E1b1b1b2a E-M123 και E-M34 επίσης δεν υπάρχει ευρωπαϊκού γένους κομμουνιστής αριστερός γιαυτό και ειναι σημιτιφατσες όλοι τους(με εξαίρεση γυναικες που έχουν κανει σαν τα σημιτικά μούτρα τους για να αναπαράγουν την ράτσα τους), αν πάτε στο ΚΚΕ ειναι σαν ειστε στο Ισραήλ .

Οι εφευρέσεις πάντως απο τυχάρπαστους ήρθαν , επίσης εκατομμύρια Νεοέλληνες που έχουν μεταπτυχιακά νομιζουν ότι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι και έτρωγαν βελανιδιά, οχι μονο επειδή ετσι τους έμαθαν, αλλα και λόγο ότι ειναι ανίκανοι να δουν οτι ειναι φύσει αδύνατο να ηταν Μογγόλοι και γιατί πριν το 1945 ήσαν ξανθοί αλλα και απο το γεγονός ότι μετα το μεσαίωνα οι εφευρέσεις ήρθαν από αυτή την περιοχή της Ευρώπης ακριβώς γιατι δεν είχαν πολλούς απόγονους βάρβαρων διαχρονικών εισβολέων στην Ευρώπη: Γερμανική Αυτοκρατορία και Αυστροουγγαρία... Ορδές νεοελλήνων στην Ελλαδα οχι μονο δεν βλέπουν τα αυτονόητα αλλα δεν έχουν ιδέα από αληθινή ιστορία, εμείς γιατι μέσα σε ενα χρονο αφου μπήκαμε στο ίντερνετ μάθαμε αληθινή ιστορια?

Επίσης εμείς για να τσεκάρουμε αν κάποιος ειναι Νεοέλληνας αμφίβολου κατώτερης ράτσας καθώς αυτοι αναπαράγουν ηλιθιότητες που τους έμαθαν ως δεδομένες και επιμένουν οτι ειναι σωστά, βλέπουμε αν λέει τα ίδια με τους ελληνόφωνους και τους άναρχο-κομμουνιστές, δεν χρειάζεται καν εξετάσεις DNA για να δεις αν ειναι απόγονος αρχαιων ευρωπαϊκού γένους φαίνονται απο τις μαρξιστικές ηλιθιότητες που αναπαράγουν και απο τον χαρακτήρα τους, δεν μπορουν καν να συζητήσουν αφού αναπαράγουν την μια ηλιθιότητα μετα την άλλη και χτυπιούνται κιόλας οτι ειναι σωστά αυτά που λένε, μόλις το 2017 διαπίστωσες ότι συμπεριφερονται έτσι λόγο φυλης, γιαυτό έχεις σταματήσει εδώ και χρονιά να λες πολλά πολλά σε μη ευρωπαϊκού γένους "Έλληνες", ειδικά όταν βγάζουν μάτι οτι ειναι αραβικής ράτσας και λοιπές σημιτικές φυλές , ειναι τοσο κατώτεροι και μοχθηροί ταυτόχρονα που ειναι υποτιμητικό ακόμα και να μιλάς μαζί τους ,(τώρα με τους λαθρο θα γίνουν όλοι ετσι θα αναπαράγουν μονο οτι τους λενε στα σχολεία και οι έγκυρες πήγες τους ), σημειώστε ότι δεν υπάρχει κομμουνιστης γνησίου ευρωπαϊκού γένους . Άντε πες τωρα στην κυρα Σούλα που διαβάζει Μηχανή του Χρόνου και βλέπει τηλεόραση ότι την έχουν μάθει ειναι ένα ψέμα εφόσον η ίδια ειναι ανίκανη να δει το ψέμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications