Δεν αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας και φοράμε μάσκα μόλις έρχονται σπίτι από το σχολειό (!)

Ποιος ειναι αυτός ο Σύψας που ούτε να μιλήσει δεν μπορεί καλα καλα?
Νικόλαος Σύψας
Καθηγητής στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, έτσι γράφουν - Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, που λέει και η πανόμοια, τέτοιους βάζουν στα "κορυφαία πανεπιστήμια" γιαυτό η ιατρική πάει πίσω στο μεσαίωνα αντί για μπροστά? εδώ και 40 χρονιά δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη στην ιατρική το έχει προσέξει κάνεις?, το αντίθετο συμβαίνει οι αρρώστιες αυξάνονται και ο καρκίνος θερίζει κατα τα αλλα καυχιούνται για επιστήμη .

Η σταδιοδρομία και το βιογραφικό του καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών περιλαμβάνουν ορισμένα από τα παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία - μεταξύ άλλων Πανεπιστήμια Ζυρίχης, Μασαχουσέτης, Χάρβαρντ, Τέξας.

Ο εκ Ναυπάκτου ορμώμενος επιστήμονας είναι αφοσιωμένος, εκτός από το ακαδημαϊκό του έργο, και στο κλινικό έργο στη Μονάδα Λοιμώξεων Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας στο «Λαϊκό» - επίσης συμμετέχει και στην Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων αποδεικνύοντας τα υψηλά αντανακλαστικά του σε θέματα λοιμώξεων εντός των νοσοκομείων που αποτελούν μείζον πρόβλημα για τα ελληνικά νοσηλευτικά ιδρύματα. Από "έγκυρη πηγή" το protothema.

Ακαδημαϊκό του έργο? εμείς δεν βρήκαμε κανέναν έργο του πάντως, εκτός ότι τον διαφημίζουν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, ούτε καν βιογραφικό του απο το "πλούσιο έργο του" δεν έχουν στην "έγκυρη πηγή" τους wikipedia, κοσμογυρισμένος ο κύριος, μακριά απο τέτοιους οπού ακούτε ειδικά για το Χάρβαρντ πόσο δε για το London School of Economics, ειναι επίσημα μασονικές σχόλες που βγάζουν χρήσιμους ηλίθιους, το ότι εσείς δεν έχετε ιδέα για τίποτα ενώ έχετε ίντερνετ μονο για να διαβάζεται δεκάδες έγκυρες πήγες τους επι χρονιά, και έχετε μείνει τούβλα απελέκητα δεν σημαίνει ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας.

Για του λογού το αληθές το London School of Economics ιδρύθηκε από την λεγόμενη Φαβιανής Εταιρείας (Fabian Society) η οποία ειναι μασονική :

Αυτό που οι μάζες έχουν ίντερνετ τόσα χρονιά πάνω απο 6, και ειναι λες και ζουν στο μεσαίωνα του σκοταδισμού ειναι εξωφρενικό, και τότε οτι έλεγε η θρησκεία ηταν νόμος, και οποιος "αιρετικός" έλεγε κάτι το αντίθετο στην πυρά, ακριβώς ίδια ιστορια με σήμερα, άπλα έγιναν πιο πολιτισμένοι και δεν σε καίνε στην πυρά , και το "αιρετικός" μετατράπηκε σε συνωμοσιολόγος.

Post A Comment:

1 comment

Αλανιείπε...

Ε συγνώμη που θα το πω ειμαστε χαϊβάνια.... Μετα απο αυτή τη δήλωση υπάρχει γονέας που θα τηρήσει αυτή τη σαχλαμάρα που είπε δημόσια. Θα μου πει αυτος αν θα αγκαλιάζω το παιδι μου και θα το φιλώ και θα παίζω μαζι του στο σπιτι μου. Ρε άιντε στα σπίτια σας να κάνετε εκεί κουμάντο και να βάζετε νόμους παρανόμους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications